Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Propeller Clock
Nem.. Egyszer jártam ott akkor is géppisztollyal kísértek
Közben itt próbálgatom ha a sörös dobozzal közel megyek a pi-n a rf modulhoz szemetel rendesen De komolyan!!Igaz nálam akadozik a mutató,felirat is ,néha meg is áll ha jól árnyélolom az eszközzel..
A hozzászólás módosítva: Márc 14, 2017
Nekem sörös doboz se kellett, elég volt két kézzel letakarnom és máris szemetelt.
De akkor még nem taperoltam, hozzá se értem. A hozzászólás módosítva: Márc 14, 2017
Kézre nem reagál nálam pedig egy méterre van..Talán te vagy a iron man
Á rá kell tenni egy 90cm grid antennát azt jó napot. Jöhet eső jöhet jég. Szomszéd faluból is menne.....
A PI-moduljára egy tányért kéne szabványosítani Sörös doboz erre is jó lehet
TFTP tökéletesen működik win 10 alatt másoltam vele már képet is a kártyára mit a konverter készített minden frankó Most azt akarom megpróbálni,hogy wifis gép lanján megosztott hálózatra dugva is sikerül e a webszwervert beüzemelni.. Ez még jó lenne ha sikerülne..
Hát nem sikerül a műhelyi gépen,lehet nem is megoldható?Átírtam az ip dns-t a pcconfig-ban a kártyán de nem megy.. Érdemes kínlódnom vagy csak a router lanból elérhető a pi?Ha a wifin megosztom az internetkapcsolatot akkor a DHCP kompatibilitásnál "nem" van..
A hozzászólás módosítva: Márc 15, 2017
Rajzold le a hálózat topológiát és hogy mit szeretnél.
Nyilván megoldható hogy működjön mindenhol csak beállítás kérdése. Ha jól gondolom a műhelyi géped wifin csatlakozik a routerre , így van rajta NET. Te a műhelyi gép LAN ba szeretnéd dugni a PI-t. Ehhez 3 dolog kell. 1. kell egy keresztkábel LAN (ha összedugod a PI-Gép-LAN likneljen , hálókártya led világítson zöldten) 2. a windows gépen meg kell osztani az az internetet 3. a PIn pconfig ben ip= 192.168.0.50 mask 255.255.255.0 GW 192.168.0.1 dns 192.168.0.1 gond akkor lehet ha a routeren is 192.168.0.1 network van , akkor azt variálni kell pl 192.168.1.1 re A hozzászólás módosítva: Márc 15, 2017
Egyszerű.. A műhelyben van egy gép melyben wifi kártya van ezen weszem a routertól a jelet. Ennek a gépnek a lan csatlakozójába dugtam be a pi-t jó lenne ha itt is tudnám próbálni nem csak fent a lakásban a routernél.Másik kártyára raktam azokat a beállításokat mivel itt lent szeretném használni..Win 7 oprendszer.Ez jó lenne akinek laptopja van csak és abba szeretné a pi-t csatlakoztatni..
Meg van osztva mert egy másik gép is van melyre ezen teszem a netet annak a lanját dugtam a pi-be
Nem értem.
van egy másik gép amin van már net a wifis gép lanjából? Ebből a másik gépből kihúztad a lan és bedugtad a pi be?
Akkor egyszerű
Dugd vissza a gépbe. DOS parancssor a nem wifis gépen ipconfig /all IP, netmask ,átjáró(gateway), DNS (LAN interface adatait nézd) felír papírra dugd vissza a PI-t. pconfig.txt be írd be amiket a papírra írtál A hozzászólás módosítva: Márc 15, 2017
Köszi! Működik Ha nem lenne a gép mivel megnéztem (munkahelyi laptop wifivel) Akkor az ip címhez 50-et írok úgy jó?Már meoldottam mert az "anyagépen" is futtattam a dos parancsot ott a lan ip mit kioszt.. A tulajdonságoknál nem láttam mit oszt ki..
Még egy jó hír megy sima és keresztkábellel egyaránt de lehet ez lankártyafüggő..
Működik a 026 kóddal.
Csak a hardvert kell egy kicsit művelni. Köszi a segítséget, szuper vagy.
Nem csoda,hogy leesett a fordulat az 1,5A 5V dugótápról ha felnyomtam a fényerőt.. 1,45 A a felvett áram a wpowernél plusz a motor mi 200mA vesz fel..Öcsi roror nélkül a 3,3 V részen 120mA ,rotorral 180mA.
Azt még nem tudom a baleset előtt miért nem ment mert most ugyanazt a filet tettem rá mi volt a műhelyi gépen és megy vele..
Verziókat nézzed 502 a jelenlegi. weboldalon kiírja.
Láttam,hogy írja.5.2 van bent most már az offsetet beállítottam a két belső led meghajtóra tettem 22k ellenállást most nem annyira fénylik a közepe.A Weller tcp pákáim önberezgő halogénizzóhoz való kapcsitápról megy ideteszem a rotor elé de észre sem veszi,a fénycső armatúrámban is olyan zajos a fénycsőelőtét ,hogy a Kosutth nem halgatható a környékemen de az sem zavarja..
Akkor neked nem fog kelleni a nagyobbik RFM , így nem kell nagyobb 3v3táp sem. Egyszerűbb az élet.....
Majd kiderül egy két pötty van néha attól függ hogyan fordítom a modult..
Update 6.00
changelog: 1. lehet rádugni fülest , indulás üdvözlő hang (wav-ot oda kell másolni bootcode ban ott van) 2. weboldal mobilosítva 3. pconfig.txt új paraméterek |
Bejelentkezés
Hirdetés |