Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Propeller Clock
Most leállítottam de nem fagyott enyi időt nem bírt még soha.. Most a nagytesóval ketyeg..
Majd fog hacsak nem csináltál valami változást rajta.
Mondom nekem tegnap 5-6 órát ment hiba nélkül.
Nem itt van mellette.. azzal is tud szemetelni ha nem jó az irány de mellette tökéletes..Fölraktam a szekrény tetejére a dobozában hol fagyni szokott..
Ha most is fagy akkor éjjel menni fog úgy,hogy a gnd le lesz földelve..
Ahogy írtam tegnap ha irányba állítod a nagytesót akkor 6méterig simán jó szemetelés nélkül.
Próbáld ki. Idézet: „Fölraktam a szekrény tetejére a dobozában hol fagyni szokott..” Ott a probléma! Nekem a földön van! Magasban ritkább a levegő, és hidegebb is van persze hogy fagy! A hozzászólás módosítva: Márc 19, 2017
Szuper, de a távról még mindig semmit nem vesz.
URC1 és URC22B távom van. RTC van, tehát az IR vevő a PIC 4-es lábon van. Milyen kód kell ? A hozzászólás módosítva: Márc 19, 2017
Hidd el van valami igazad! Nekem soha nem volt a földön de ott biztos nincsenek akkora zavarok!
Na akkor arra mi a magyarázat, hogy nekem meg soha nem volt a szekrény tetején és mégis fagy?
Tudom vannak talaj menti fagyok is de ez most nem játszik, főleg bent a szobába
Már le is fagyott..Este földelem a melóhelyen..Nekem sem csak a szekrény tetején volt hanem az asztalon is ..Lent a szőnyegen én nem szoktam semmit próbálni ..
A hozzászólás módosítva: Márc 19, 2017
Ezt a földelést, hogy érted pontosan? A GND-t kötöd de hova?
Kár lenne érte, de arra figyelj hogy 60cm a fagyás határ az alá ásd!
Ha van kedvetek szórakozni még a 600 fordítottam egy újat. hátha elindul.
Bővebben: Link start.wav legyen a gyökérben! Már bánom hogy csütörtökön bennhagytam a sajátom..... A hozzászólás módosítva: Márc 19, 2017
Na én azt nem merem kipróbálni mert tuti ha valamit elcseszek akkor tűzijáték lesz a PI-ből a szép gyári doboza meg lefolyik a padlóra.
Hát igen. A PI olyan pici az Anyaföld meg olyan nagy....Mi baj lehetne
Szerintem ne kínlódj vele nem ilyen baja lesz. A hozzászólás módosítva: Márc 19, 2017
Beletettem de nem jó valami.. Elindult de ha a webszervert használni akarom reboot van ACT mikor megy nem világít csak mikor indul akkor pislan párat..
Úgy érted elindult a 600 van kijelzés csak nincs webszerver?
Igen!Kéne neki frissíteni ugye?Bele kellene akkor tenni mindent újra.. Megpróbálom..
Nem nyert díjat...
Videó a működéséről: Bővebben: Link Nálam kijelzés nihsc pingelésr nem reagál. A hozzászólás módosítva: Márc 19, 2017
Watchdog újraindítja.
NEm indul el. Olyan jó lenne egy igazi serial console log Pedig ott van a GPIO14 en 115200 8N1 el. Kell hozzá egy TTl serial konverter. Jut eszembe PK2 van serial consol a tool módban nem? Az tökjó lenne erre A hozzászólás módosítva: Márc 19, 2017
A rég csomaggal megy úgy hogy felülírtam az új csomagba belerakva nem megy..Ma már nem tudok belemélyedni lassan megyek melóba..
PK2 rá tudod tenni? serial tool módban?
De ha indítsz temawiever megcsinálom én és mondom mi hova dugj.
Ma nem megy mert indulok melóba ott ilyet nem tudok..
Ezek esetleg kellenek ?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |