Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
Hy
Tudna nemkem vki segíteni, hogy hogy lehet az 5.0-ban beállítani hogy ha mozgatom a kulzort akkor mozgat vele egy Idézet: !!!„célkeresztet” Mindenhol kerestem de nem találtam . Valaki segítsen ha tud!! Előre is kössz!!
Szia !
Layout50.ini -ben keresd meg ezt a sort Fadenkreuz=1 Ha 1 az érték akkor van kereszt, ha 0 az érték akkor nincs. Üdv!
Köszi, megnéztem de nekem 1 az érték és még sincs kereszt!! Ez mitől lehet vagy csak én vagyok ilyen béna!?
Hali!
Nem tudom, hogy milyen célkeresztre gondolsz, de nem árt megnézned a mellékletet. Azt állítsd be, és akkor, ha felteszel egy alkatrészt, vagy forrpontot, akkor lesz egy kereszt, amivel látod a vonalzón, hogy hová rajzolsz. Legyen pipa a választónézetben. Bocs, ha más kereszrte gondoltál...
Köszönöm szépen a segítséget!!! Erre a keresztre gondoltam!! Sztem az életben nem találtam volna meg!!
Nagyon köszönöm!!!
Szia !
Idézet: „Köszi, megnéztem de nekem 1 az érték” Akkor lett volna kereszt layout50.ini -ben a Reticule változója Fadenkreuz=1 Üdv!
sziasztok!
Pár helyre eljutattam a Sprintayout 5.0-hoz készült leírásomat. Senki nem jelzett vissza. Ennek persze több oka is lehet, de a valóság már nem fog kiderülni. Ide is kiteszem közszemlére, aki igényli nézegesse meg, használja bátran ha tudja. Alkotó
üdv!
Még nem olvastam el, de már ránézésre is nagyon igényes és szemléletes leírás. Esetleg nem ártana egy nyomtatóbarát verzió (háttérkép nélkül). Köszönöm sokak nevében.
Pfúúúú...Ez nem kispályás! Nagyon korrekt! Gratula!
(tényleg le kéne szedni a hátteret, mert iszonyatosan útban van)
Szia
Szuper, nagyon szépen köszönjük, de tényleg úgy lenne ez az igazi ha ki lehetne háttér nélkül nyomtatni és odatenni a gép mellé, mert mindig ablakot váltani nagyon nem az igazi. Sima fehér háttérrel lenne a legjobb, mert a szines tintaköpködős nyomdák kicsit erősen nyomják a hátteret, na meg egy rakás szines tinta is rámegy feleslegesen. Ja és kérném valamelyik erre kóborló moderátort osszunk ki a fiúnak némi pontállományt, úgy hiszem bőven megérdemli. Fery
Gratulálok !
Ez nem semmi...
Köszönöm a méltatást, de azért ne ugorjatok ennyire előre. Itt hangsúlyozottan az én nézeteimről van szó, ami nem garantáltan a helyes nézet.
Engedve az akaratnak, reszelek egy háttér nélküli verziót is nektek. (Nekem van egy fekete-fehér példányom kinyomtatva, azon tökéletesen olvasható minden, a háttér nem zavaró egyáltalán, de ki vagyok én, hogy vitatkozzak a népakarattal.) Idézet: „Ja és kérném valamelyik erre kóborló moderátort osszunk ki a fiúnak némi pontállományt, úgy hiszem bőven megérdemli.” Úgy is, mint erre kóborló moderátor, intézkedtem a pontállomány ügyében, merthogy véleményem szerint is megérdemli a kolléga úr!
Nagyon köszönöm. Látod milyen jó, ha kéznél van egy erre kóborló moderátor ?
Végre, valaki jót is mond rólunk... No de ne OFF-oljunk!
Moderátor Ur(ak)!
Milyen pontállományról van szó nekem vagy tőlem, és mire jó vagy rossz ez nekem? Ujjoncként még nem értem a dolgot. Nos? Alkotó
Üdv!
Bár nem vagyok modi, de válaszolhatok. A pontok tükrözik egy ember tudását, aktivitását itt az oldalon. Ez alapján kapod a jobb rangot. Ha valakinek megválaszolod egy témáját, vagy szimplán segítessz neki, pontot kapsz érte. Jó lett a leírás! Ne haragudj, hogy a levelezés végére inaktív lettem, csak volt dolgom bőven...
Még valami: a "delete elements outside the board" nevű funkció a panelon kívüli (kilógó vagy átméretezésnél kinntragadt) elemek törlésére szolgál.
tökéletesen értem amit mondasz, de (kipróbáltam) még elvileg sem tudok a panel mellé tenni semmit. bármit mozgatok, forgatok, vagy helyezgetek ide oda, az a panel szélén "falnak ütközik".
Ettől függetlenül természetesen megjegyeztem, ha valami mégis "lecsúszik", így fogom letörölni a kinti részt. Még egy kiegészítő megjegyzés. Nekem megvan PCB magyarítása, ahol ez a funkció egész másként lett lefordítva (eddig fel se tünt). Alkotó
Szia !
Idézet: „funkció egész másként lett lefordítva (eddig fel se tünt).” Eddig nekem sem , javítás lesz belőle Üdv!
csá PCB
ha már javítasz, akkor egy kis bibit mondanék, amit még javíthanál (ha még nincs kijavítva, nembiztos hogy az én verióm a legújabb...) a forrszemeknél nem 6 szögű hanem 8 szögű forrszem van (6szögre fordítottad)... de ettől a semmiségtől eltekintve nekem tökéletesen megfelel. és köszönet a fordításért hy
Uraim!
Remek a hozzáállás. Tetszik nekem ez a konstruktív nyitottság, mindenféle sértődés és harag helyett. Jó lenne kicsit osztani ebből a kormánynak is, mert már túl vagyok a tűréshatáron. Alkotó
Kedves Alkotó!
Ez egy kifejezetten szakmai fórum, kérlek, hogy a politikát hagyjuk ki! Köszönöm. |
Bejelentkezés
Hirdetés |