Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Sziasztok, egy marok pc alkatrész ingyen vihető Győrben!
A fényes hűtőbordásak (128megás)rambuszos ramok?
igen! 128mb os rambus azonos párok is vannak ha jól emlékszem! meg van 512mb os is!
itt elvileg látszik kinagyítva
Akkor érdekel , posta mehet?
Persze, küld el a címed privátba meg hogy melyik kell pontosan!
ok
Nem tudok privát üzenetet írni valami miatt. Érdekel még a rádió?
Írj neki az "arckönyv"ön, ott még fenn van.
Köszi, hogy ketten is jöttök érte, ha maradna valamiért, írok.
em és granpa jeletkezett 1-3 arányban jut nekik. A többiek küldhettek volna üzenetet, egész nap dolgoztam, nem volt időm ránézni. Köszi, hogy nem a kuka mellé kell rakni, ahonnan csak a fém rész súlya miatt viszik el.
Jelentkeznék a DSC_1495.JPG képen látható panelekre, alkatrészekre is.
Köszönöm.
Rendben, jegyeztem
Szia!
Engem a laptopba való ramok érdekelnének! Köszönöm!
grandpa 3. jelentkezőként 3-at elvitt, gondolom szétosztotta a jelentkezők között.
Szia! Megvannak még! Győrben vihető vagy posta!
2*512MB! Üdv
Gondoltam rá, de keressenek meg. Nem tudom, ki az a "grandpa"?
A hozzászólás módosítva: Márc 20, 2018
Biztosan nem postázod?
Amennyiben nem, és 1.) megvan még, 2.) van még kis türelmed tárolni, akkor megkérdezek egy-két emberkét, hátha járnak arrafelé, és át tudnák venni. Ha igen, elküldöm a címem, és a postaköltséget. A hozzászólás módosítva: Márc 20, 2018
Az alábbi csövek elvihetők a 13. vagy 15. kerből. A baloldali 3 valószínűleg hibás.
Tudom még tárolni, csak gyere érte.
(Nem foglal sok helyet). A tiéd.
Kérném szépen őket!
Ok, a Tied.
Köszönöm, írok privátot rövidesen!
3db elektronikos fénycső előtét ingyen, Érdről elvihető...
A másik kettőre lecsapnék ha működnek!
Igen, működőképesnek vásároltam, de végül nem építettem be őket.
Üdv!
Kel valakinek egy motorshield arduinohoz? Nincs bene l293d ic. A shiftregiszter benne megvan. Van még pár felesleges shiftregiszterem, meg 555-ös ICm.
Szia, engem érdekelne, merrefelé laksz?
Esztergomban
|
Bejelentkezés
Hirdetés |