Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
A DVD lejátszókat és a videomagnókat köszönettel elfogadnám. Természetesen értük megyek.
Sziasztok!
Ha lát bennük valaki valami fantáziát az jelezze és viheti.Sör,csoki elfogadott megvesztegetési módszer Helyileg Kecskemét-Ballószög. Posta nem játszik a méretek miatt,gyere személyesen és vidd.
Szia!
Ha Bp - Hatvan útvonalon (M3-on) valahol át lehetne venni engem érdekel. Üdv: Attila
Ha "vatti65"-nek nem jönne össze, Szentesre menet útba ejteném, úgy 1-2 hét múlva. (Csak az öreg rádió(k) érdekel(nének), a "laposak" nem annyira, de elhozom, ha valakinek kell.)
Vatti65-nek szivesen felhozzuk a laposak Pestre.
Szia!
Sajnos nem járok mostanában arra, így granpa a cucc új tulaja. Ha érdekel a többi, akkor granpa felajánlotta a szállítást.(vagy esetleg Gafly) granpa: kérek némi infót privátban, hogy mikor is jársz erre, 1-2 hét tárolás még nem probléma.
Köszönöm a felajánlást, engem is a régi csövesek érdekeltek (volna) .
Így nem élek vele. Üdv...
Szia!
Köszönöm. Mihelyt lesz pontos időpont, jelentkezem.
Jut neked is, majd Pesten megnézed, kiválasztod.
Sziasztok!
A képeken látható dolgok elvihetők Perkátáról.
Hú ha senkinek nem kell a két fakávás csöves rádiót már vinném is.
Hibátlan felújítási alapok
Ha olvasol, láthatod, hogy már foglaltak.
A DVD-k,videók elkeltek,rádió, tintasugaras nyomtatók még meg vannak,ha esetleg valakinek kellene.
A hozzászólás módosítva: Ápr 28, 2018
Szia! A monitor érdekelne, feltéve, hogy megvan még... Előre is kösz, Laca
Idézet: „nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem.” ..vagy kivételesen ez most megengedhető? A hirdetés az OK. A hozzászólás módosítva: Ápr 29, 2018
Esetleg 31 centis fekete-fehér Junoszty televíziók Szegeden átvéve érdekelnének valakit? Csak az egyik működőképes, viszont a képcsövek már elég gyengék.
Már rég túl vagyok a problémán!
Sziasztok!
Nem tudom, épít-e még valaki sörkollektort. Kb. 400db sörös dobozt tudnék hozzá felajánlani. A tetejük ki van vágva, nagyjából el vannak mosva. A dobozok Dunaharasztiban vannak. Nem szeretném postázni. Gyakran járok Pesterzsébeten, a Dunaharaszti-Székesfehérvár útvonalon, ha tudunk egyeztetni, szívesen beadom.
Én építek vagyis építenék. Sajna nem akar összejönni az alap szerszámok sem. Mindig másra kell a fránya pénz.
Azért nem olyan sok szerszám kell egy egyszerűbb kialakítás esetén.
Ha érdekel, szívesen neked adom a dobozokat, azonban meglehetősen távol lakunk egymástól. Hacsak nem jársz néha Budapesten vagy Székesfehérváron.
Jelenleg nekem is vannak dobozok. De sajna egy nyamvadt flexem sincs. Van fejsze egy kézi fűrészem egy vasfürészem egy akus csavarhúzó és egy pici kalapácsom semmi más
Ennyit meginni már önmagában is munka...
Attól függ hogy mennyi idő alatt....
Illetve hogy hányan. Haverokkal/kollegákkal egy főzögetős-beszélgetős összejövetelnél simán tálcsa fölötti sörmennyiség fogy, ha sokan vagyunk (vagy 2 hétvégi napra) akkor 2-3 tálca is efogy.
Igen ! 3 Féle férfi van , a zugivó a közéleti és az antialkoholista (őróla beszélni sem érdemes)
A hozzászólás módosítva: Ápr 30, 2018
Pár éve a gyerek meghívta pár haverját egy hétvégére. A sörösdobozokat szépen összekészítették, hogy elvihessem a szelektív hulladékgyűjtőbe.
Kedves Fórumtársak! Tatabányáról ingyen elvihető 3 doboz különféle elektronikai panel, csatlakozók, kábelek, vegyes alkatrészek (a fotó készítésekor még csak 1 doboz volt) Rádiótechnika évfolyamai (85-ből) és egy doboz (kb. 40 kg) különféle műszaki könyv). Nem postázok, kizárólag személyes átvétellel!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |