Fórum témák
» Több friss téma |
Szia!
100W-os pákabetét létezik, csak a méreteket ellenőrizd. Bővebben: Link Nemtudom, az eddigi hozzászólók honnan veszik, hogy 110V-os a páka?! A fotón a teljesítménye olvasható, de az 'W'.
Oda van írva.
Idézet: „VOLT 110 WATT 75”
Majd a kérdező felhomályosít bennünket, mert az adattábláról én nem látom egyértelműen...
De ha az van is oda írva, akkor sem hiszem, hogy ez az eredeti(110V-os) fűtőbetétje lett volna, hiszen elmondása szerint sokat használta. Már pedig itt nálunk régóta nincs 110V-os rendszer.
Sziasztok! Remélem jó helyre írok. Egy alaktrész nevét szeretném megtudni, egész pontosan egy szerkezet nevét.
Régebben találtam vele, amikor adtam neki 12v-ot akkor egy tengely hirtelen ütés szerűen kiugrott, ha lekapcsoltam róla a 12v-ot akkor vissza húzódott. Erre az eszközre lenne msot szükségem, csupán annyi hogy egy kisebb súlyú tárgyat lelökjön az asztal széléről (50gramm). A lényeg annyi, hogy ütés szerűen lökje le és ne fokozatosan.
Elektromágnes, solenoid, stb. névre hallgat.
Venni is lehet, de inkább bontásból szoktuk beszerezni. Ha csak egy kell, akkor szerintem ingyen is kapsz tőlünk...
Köszi meg is találtam ebay-en "pull push solenoid" néven. Csupán annyit nem értek ezzel kapcsoaltban, hogy alapból olyan helyzetben van hogy a tengely ki van tolva. Ha feszültéget adok neki akkor húzza vissza.
De láttam olyan solenoid-ot ami 12V 2A ami már 24W óránként. Ez sok szolenoidnál elég jelentés energia. Nincs olyan fajta ebből aminél alapból a tengely behúzva található és ha feszültéget adok neki akkor tolja ki?
Sziasztok.Nem vagyok biztos ennek a két kerámia kondenzátor értékében hogy megegyezik-e?A 104 jó-e helyettesitönek?A neten többféle leirások vannak a 104 értékével kapcsolatban ami miatt kérdezem
Ha a feszültségtűrés is megegyezik, akkor jó. Nem tudom, hol olvashattál "többféle leírást", a 104 az mindig 100n.
Az a 24W percenként is annyi
Természetesen gyárilag is van olyan, amelyik alaphelyzetben van behúzva, de adott esetben te is átfaraghatod úgy, hogy a túlsó végét használod...
Sziasztok.
Tudja valaki,hogy ki kicsoda ezen a panelkán? Köszi
Meglepő, hogy öt karakter van egy sot-23-as alkatrészen. Mindegyik karakter egyforma? Esetleg néhány képet készítesz róluk?
Jó ötlet, hogy a villanypásztoros témába is tegyél fel egy-két képet a panelről. Aki rutinos a témában, lehet, hogy kapásból megmondja milyen alkatrész lehet.
Köszönöm a gyors válaszokat.Még annyi,ha aláhúzott a kondenzátor száma akkor 100V?Ha nincs aláhúzva csak 50V?A fekete pöttyel a türést jelölik ha van rajta?
Ha leméred tolómérővel a bal oldali kondenzátor méreteit (vastagságát is) akkor megmondom, hogy hány voltos. Ez egy régi TESLA kerámia kondenzátor. Kapacitását nézve egyformák, szerintem feszültségre is passzolniuk kéne. Miben volt amúgy?
De akár te magad is kikeresheted itt.
Miben volt ez? Olyan, mintha (legalább) 3 piktogramot tudna kijelezni.
Több színű LED-ek vannak a panelon. Talán így lehet váltani/állítani a fehér szín mennyire legyen meleg/hideg?
A hozzászólás módosítva: Aug 31, 2018
Erre gondoltam,de ha megnézed a sárgák G a Zöldesek R betüvel vannak jelölve.
Igen, mind az egész egyforma. Már mindegy, javítva lesznek teljes elektrónika cserével. A tulaj vissza viszi abba az üzletbe ahol vásárolta, ott fogják javítani-cserélni. Üdv.
Többféle is van.
Szerintem neked olyan kellene, ami "áram hatására lök", majd "utána rugóval vissza" (lásd linkelt katalógus). Sokezres (gyártási) tételről beszélünk, mellesleg? Mert pár darab szerintem mindenkinek a fiókjában akad
A négyszögletes formájút gyártotta a Kőporc., (és a Stettner) is!
Szép estét!
Éreztem hogy hasonló válaszok lesznek. Tökre megértem és elfogadom. ...és de bizony. 220-ról volt használva. Még nagyapám használta ('80-as évek). Ő szeretett és tudott bütykölgetni hasonló dolgokat. -Nem, nem áramütés vitte el. Tisztább és biztosabb lesz új pákát venni. Köszi mindenkinek!
Nyilván átcserélte már nagyapa 220-asra. Gondolom korábban elhalálozott volna a páka (meg nagyapa is).
Üdv mindenkinek
kérem hogy segítsetek , nem tudom mi lehet ez amit a képen bekarikáztam , 2 van a laptopon 1 szétégett, GOOLE - ban kerestem , ráírt száma alapján , de nem találtam semmit róla
De nem segített , mit írjak be keresőnek ?
a rajta levő számokkal nem ad ki semmit
Attól függ, milyen segítséget vársz.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |