Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Pontosan így lesz, ez a jövő útja sajnos. Nem viccből mondom én sem. Csajozás a szobából neten, siker esetén a további ugyanott segédeszközzel webkamerás látvánnyal. Ennyi.
Mint pld. az SMS. Nekem az SMS nélkülözhetetlen a félreérthetetlensége miatt.
Végre nem csak én szoktam SMS-ben üzeni!
![]()
Az SMS-nek is megvan a maga létjogosultsága. Az viszont, amikor SMS-ben kérdeznek, fel tud bosszantani eléggé.
Nem üzenet, hanem adatok pld.: számlaszám, adószám, címek, így nem félreérthetők, és nem kell azonnal leírni amikor mondanák ha szóban menne.
Illetve üzeneteket is szoktam sms-ben, vannak esetek amikor valaki nem venné fel a telefont pld.: fiam iskolában óra alatt, ekkor megy az sms, amikor tudja, elolvassa.
Ha lehet - itt is maradnék inkább a hagyományos megoldásnál.
![]()
Ha az a cél, akkor adott esetben, szerintem egyszerűbb és gyorsabb beszélni, mint írni.
Nem tudom melyik korosztály hóbortja, általában nem foglalkozom azzal, ki mit csinál a telefonjàval. Egyébként meg olyan mint egy hangos email vagy sms.
Igen, de a gyakorlat azt mutatja, hogy az adott szó nem kötelez mindenkit. Aki át akar verni, az úgyis átver.
A mai pénzközpontú világban mondhatnánk, ez így régi módon nem gazdaságos.
![]()
Üdv!
Mivel off topic, bátorkodom itt megkérdezni, van itt bárki akinek csináltak szájsebészeti műtétet, úgynevezett "éber szedálás"-ban? Olyan brutálisan áll a bölcsességfogam alul, hogy tegnap megkínoztak, visszazártak és jövőhéten megyek megint. De ettől is tartok, most hallottam erről először, állítólag semmire sem fogok emlékezni. "dormicum" nevű csodaszert adnak vénásan
Sziasztok!
Microchip-től próbált valaki mostanában termékmintát rendelni? Checkoutnál a "CheckoutStep3.aspx" oldal után folyamatosan " An error has occurred on the page you were visiting. We apologize for the inconvenience. Please go back to the previous page or use the links below." oldalra irányít, és már ezt játszom vele pár napja. Írták, hogy ez csak időszakos, de hogy ennyi idő után se legyen jó... Írtam a supportnak este, reggelre törölték az esetet. Valakinek van tapasztalata ezügyben?
Nekem csináltak szájon át egy epe műtétet. Amikor beadta a szert akkor kikapcs.
Huu, köszi, remélem én is kb ennyire fogok csak emlékezni.
Német rokon itt csináltatta meg a fogát. Pár db-ról volt szó. Mikor magához tért vette észre, hogy tízen valamennyit kihúztak neki. Állítólag ki kellett.
![]() A hozzászólás módosítva: Szept 7, 2018
Az árak durvák sajnos, 50.000ft a "kábítás", 40 a fog műtét, de az isten nem venne rá hogy ezt a jó magyar sztk-ban csináljam.
Nem témába illő, de miért van az, hogy van 2db studio BOSE hangfalam, akármilyen márkás mélyládát teszek mellé, csak ront a helyzeten? (fázis fordítást próbáltam)
Szerk: egyébként akkorát szól, mint 2db 5cm-es BOSE CUBE, de mégis érdekelne a dolog. Erősítő: Harman/kardon A hozzászólás módosítva: Szept 7, 2018
Lehet azért van, mert csak hangdobozod van.
![]()
Jobban függ az eredmény az orvostól, ügyességétől, szakmai hozzáértésétől, mint attól, hogy sztk vagy magán.
Annyit hozzátennék hogy eddig mindegyik sztk-s orvos elcseszte a fogaimat, lehet csak nincs szerencsém. Viszont az ördög a részletekben van, kellett panoráma röntgen, ott helyben megcsinálták, kellett ct is, 2 perc.
Ezt nem maszekon el is felejthetem, vagy jobb esetben 2 hónap várakozás, mint kiderült nem felesleges lehúzás mert a fog olyan mélyen van, hogy közel van az idegekhez. Benne van a pakliban hogy nem fogom az arcom egy részét érezni utána ha csak úgy nekiállnak látatlanban. Kérdés az hogy egy vállalkozó szellemű sztk-s doki neki ugrott volna e, aztán trancsír.
Szia . Na pont a két bölcsességfogammal kinlódtam meg én is . Szájsebészeten profin megcsinálták . Mellesleg a maszek nem merte megcsinálni a műtétet . Bp.
Részvétem, nálam a maszek egy klinika, a doki szájsebész már csak várnom kell csütörtökig, már most olyan a fejem nint egy hörcsög
Kitartás!
![]() A hozzászólás módosítva: Szept 7, 2018
Itt a fórum hirdetési hasábjában jelet meg ez a hirdetés. Na, most ez hogy?
Bővebben: Link
Miért, a bikinis csajok hogy kerülnek oda? Lehet hogy rákerestél vagy megnézted az oldalt. A böngésző ma már olyan, hogy folyamatosan figyeli a kereséseidet, és azoknak a témáknak megfelelő reklámokkal kezd elárasztani.
Ha például rákeresek egy esztergagép adott típusára hogy hol kapható a legolcsóbban, megnézek egy csomó találatot, akkor utána aznap, de még talán másnap is, bármilyen oldalt is nyitok meg, az adott oldal reklámjai között biztosan ott lesz az eszterga is. Ja, nem csak ezt figyeli, sok minden mást is. ![]()
Azt láttad már, hogy a google hallgatózik? Kiválasztasz egy témát, pl. kutya játék. Nézegetsz sok oldalt véletlenszerűen, nem lesz ilyen témájú reklám. Beszélsz a gép/telefon közelében a kutya játékokról pár percet, újra böngészel kicsit, és máris ott lesz a hordetések között! Bővebben: Link
Szerinte a kérdés az volt, hogyan lehet esőálló a táp? De az off topicban a reklámnak se szabad offolnia!!! A hozzászólás módosítva: Szept 8, 2018
|
Bejelentkezés
Hirdetés |