Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Feszültség konverter

Témaindító: biroige, idő: Máj 5, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) biroige hozzászólása Máj 5, 2008 /

Keresek olyan kapcsolást vagy ötletet amellyel PH mérő szonda (-200mV-tól +200mV) jeléből 0-10V -ot vagy 4-20mA -t tudok csinálni.
(#) uli hozzászólása Máj 5, 2008 /

esetleg ha egy tranyó bázisára kötöd a ph szondádat, collectorára pedig egy akksit vagy valamit pl?

pill és csatolok képet az elképzelésemről
(#) uli hozzászólása Máj 5, 2008 /

így nimelléklet)
Mi a célod vle egyébként?
mit akarsz vezérelni???

cucc.jpg

(#) proli007 válasza biroige hozzászólására (») Máj 5, 2008 / 4

Szia!

Google: "PHmeter schematic" és már jön is.

például

üdv! proli007
(#) biroige válasza uli hozzászólására (») Máj 6, 2008 /

Jó az elképzelésed. Amúgy PLC -hez kellene illesztenem. Egy komplett használható kapcsolásra vadászom, azthiszem az egyik társunk már megis adta a legmegfelelőbbet. Azért köszönöm a segítségedet rendes volt tőled. (nagyon gyorsak voltatok: 21.42 -kor raktam fel témát és nem telt el egy óra és kaptam megoldást. Köszönöm mégegyszer.
(#) biroige válasza proli007 hozzászólására (») Máj 6, 2008 /

Nagyon szuper amit küldtél azt hiszem nem is keresgélek tovább ez teljesen fedi amit akartam. köszönöm neked. (nagyon gyorsak voltatok: 21.42 -kor raktam fel témát és nem telt el egy óra és kaptam megoldást. Köszönöm mégegyszer).
(#) jporta hozzászólása Nov 14, 2010 /

Üdv!

A feszültségnövelő alapkapcsolást szeretném szimulálni, úgy, hogy abból be lehessen mutatni annak a működését.
Csatolok egy képet, azt szeretném ha valaki paraméterezné az alkatrészeket, és megmondaná, hogy esetleg mi hiányzik a szimulációhoz.
Szabadon-választott a bemeneti feszültség, induktivitás, stb. a lényeg az, hogy egyben működjön.

jporta

boost.jpg

Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem