Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   123 / 978
(#) kezdo hozzászólása Máj 8, 2008 /

Sziasztok!

Engedjetek meg néhány saját fejlesztésű viccet:

-Honnan ismered meg a devalválódott keringési rendszert?
-???
-Egy fabatkát sem ÉR.

-Mi indul a bűnös programozó ellen?
-???
-Eljárás.

-Mit dolgozik a FET?
-???
-MOS.

Üdv:
Árpi
(#) huba hozzászólása Máj 8, 2008 /

(#) Tomi20 válasza huba hozzászólására (») Máj 8, 2008 /

Ez már szerintem beteges, mindenbe bele lehet látni/magyarázni mindent. (egyébként az irodalomról is így vélekedek, de ez már ugye off)
(#) kobold válasza huba hozzászólására (») Máj 8, 2008 /

Az a nem vicces, hogy ilyen üldözési mániás, betegesen kretén, mélységesen korlátolt, az agyrágóbogár ellátására a legkevésbé is képtelen evolúciós hulladékok létezhetnek még ezen a bolygón...
És ez az összes "irányzat" önjelölt szószólóira érvényes, nem csak a bemutatottra.
(#) alex077 válasza huba hozzászólására (») Máj 8, 2008 /

Teljesen hasonló az amit az irodalom és az ének tanárom csinál. K**** sok hülyeséget belemagyaráznak a versbe/ zenébe és olyan szinten beleélik magukat hogy már maguk is elhiszik.
Mérhetetlenül idegesít :violent:
(#) Tomi20 válasza alex077 hozzászólására (») Máj 8, 2008 /

végre egy ember, akivel teljes mértékben egyetértek
(#) fureszk válasza Tomi20 hozzászólására (») Máj 8, 2008 /

Én is támogatom ezt az elméletet! (Azt hittem egyedül van vele a korosztályom...) Hülyeség belemagyarázni egy történetbe egy másikat...
(#) zenetom válasza fureszk hozzászólására (») Máj 8, 2008 /

ezt a témát átkéne pakolni az OFF-topicba szerintem amúgy én is így vagyok a vele, nekem is az irodalom/töri tanárom annyira beleéli magát abba amit mond... hát nekik ez a munkahelyi ártalom
(#) Peti_85 válasza huba hozzászólására (») Máj 8, 2008 /

Hát Srácok ennyi !

Ennyi marhaságot egy klippbe...
Szegény Pókemberig bírta, nem tudom miért kell még őt is sátánistának beállítani.
Baromság az egész.

Így én is ki tudok ám találni sok sok hülyeséget...
"Azért zöld a HE oldal, azért zöld a HEStore, meg azért dominál a zöld szín az oldalon, mert Topi gazdánt irígykedik ránk! Húúha! Ugyanis a zöld az irígység szine..." blabla
(#) djtometkow válasza huba hozzászólására (») Máj 8, 2008 /

és én tökre egyet is értek vele :yes:
(#) Tom025 válasza Peti_85 hozzászólására (») Máj 8, 2008 /

Nem sárga az irigység?
Amúgy tényleg hülyeség, túlzás a videó.. A "Zeitgeist" című dokumentumfilmet nem látta valaki? Hasonló téma, szerintem kicsit több igazságtartalommal..
(#) Peti_85 válasza Tom025 hozzászólására (») Máj 8, 2008 /

Tééényleeeg Bocsi... annyira elfogott a hév, hogy már nem is gondolkoztam, csak vertem a billentyűket

Akkor a zöld a féltékenység?? Már össze is zavarodtam
(#) Master_of_the_web válasza huba hozzászólására (») Máj 8, 2008 /

Valaki esetleg nem tudja a háttérzene címét?

üdv
(#) AMD válasza Master_of_the_web hozzászólására (») Máj 8, 2008 /

rob d - clubbed to death
(#) ensium válasza huba hozzászólására (») Máj 8, 2008 /

A legjobb, hogy a videó készítője olyan dologra hivatkozik, amiről azt se tudja mit jelent.. Belemagyarázni meg bármit bármibe bele lehet, ahogy már írták előttem jópáran..

A nadrág felvétel különböző módozatai. (Variációk egy témára)
(#) szamóca hozzászólása Máj 8, 2008 /

(#) Master_of_the_web válasza AMD hozzászólására (») Máj 8, 2008 /

kösz szépen
(#) Peti_85 hozzászólása Máj 8, 2008 /

Ez a két utóbbi link naaagggyon jó volt
(#) huba hozzászólása Máj 8, 2008 /

Nekem sem tetszik ez a paranoiás világnézet. Sok motivum új értelmet nyert. Gondoltom kérek róla egy közvéleményt.
(#) Frankye válasza szamóca hozzászólására (») Máj 9, 2008 /

Jó! Nem tudom, feltűnt-e valakinek, de az európai változat végén egy sárga VOLÁN busz megy el a háttérben...
(#) levii válasza Frankye hozzászólására (») Máj 9, 2008 /

Igen volt akinek feltűnt pl.: nekem

Üdv!
(#) Rikocu hozzászólása Máj 9, 2008 /

Az iraki csávó is jól nyomja
(#) levii válasza Rikocu hozzászólására (») Máj 9, 2008 /

Komoly ember lehet
(#) tomi675 válasza Rikocu hozzászólására (») Máj 9, 2008 /

Szerintem is az iraki a legjobb bringával
(#) zenetom válasza tomi675 hozzászólására (») Máj 9, 2008 /

hát még ami az irakinál megy "zene"
Bővebben: Link
(#) tomi675 válasza zenetom hozzászólására (») Máj 9, 2008 /

Ez sokkóló :wow1: :bummafejbe:
(#) bandikala hozzászólása Máj 9, 2008 /

Egyszer rosszul kötöttem be egy tranzisztort...
Úgy szétnyílt, hogy minden lábra jutott egy darab... :alien2:
(#) bandikala válasza bandikala hozzászólására (») Máj 9, 2008 /

Turisták mennek fel a hegyre.Egyszer csak látnak egy rendőrautót TOLATVA menni fel a hegyre.
-Miért mennek a biztosurak tolatva a hegyre?
-Azért,hogyha nem találunk olyan helyet , ahol meg birunk
fordulni akkor is le tudjunk jönni...
Kis idő múlva jönnek lefelé a turisták a hegyről,a rendőrautó jön lefelé a hegyről megint TOLATVA.
-Miért jönnek tolatva lefelé a biztosurak?
-mégiscsak találtunk egy olyan helyet ahol meg bírtunk fordulni...
(#) jocko hozzászólása Máj 9, 2008 /

arra gondoltam hogy elkészitem álmaim rendörbiciklijét miután a military-camping amely zöld barna fekete szinárnyalatu és kicsit sáros is természetesen már elkészült gondolatban ,most megterveztem a rendörségi csepel kerékpár elsö prototipusát is amely természetesen kék lenne némi fehér foltokkal esetleg forditva .a kérdésem az lenne hogy használhatom e a megkülönböztetö jelzéseit a kék villogot és a szirénát amit rá akarnék tenni természetesen ha esetleg kimegyek vele az utcára és a villogo müködés alatt lenne és a sziréna pedig eröteljesen szolna akkor mondjuk az üllöi uton végégmehetnék-e és milyen utvonalat javasoltok?és ha csak halkan-vagy nem- szol a sziréna és a villogo meg sárga lenne akkor az minek minösülne?szabálysértés?vannak itt brfk-sok?
(#) bandikala válasza bandikala hozzászólására (») Máj 9, 2008 /

Móricka megy haza a suliból.odamegy az anyjához:Szia! Kaptam 2 pirosat meg 1 feketét!-Jól van kisfiam tessék itt egy 100-as.Megy apjához:szia!Kaptam 2 pirosat meg 1 feketét!Jól van fiam, de mire kaptad a feketét? -Beírtam magamnak két pirosat!!!!!! :nevetes1:
Következő: »»   123 / 978
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem