Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Az utolsók:
Tegnap nem kérdeztem hogy a rádióhoz antenna csatlakozója van e valakinek.
Én is élveztem a találkozó azon 1 óráját amit ott tudtam tölteni. Legközelebb már saját autóval megyek ez biztos.
![]() Az út bitang hosszú volt csak az utazás 5 órámba telt, de megérte azt az egy órát, bár sajnálom hogy a rádióm nem vihettem , még nem állt "készen" a megpróbáltatásra. Először Egerben állt meg egyszer az autó, aztán amikor hazafele jöttünk még egyszer eljátszotta, de aztán újra beindult és ment tovább.... Mázlis út volt, remélem jövőre is meg lesz tartva, bár akkor már kora reggelre ott leszek. ![]()
Ne aggódj. Amíg itthon leszek megtartom.
Nagyon jó volt a találkozó! Köszönet a fiúknak a meglepetésért!
![]() ![]() "Nagy Hohó" Ferinek köszönet a képekért! ![]() A hozzászólás módosítva: Okt 14, 2018
Hmm... Csak nem egy Chevrolet Lacettit látok a képen?
Örülök, hogy jól sikerült a találkozó, csak így tovább! Idézet: „Csak nem egy Chevrolet Lacettit látok a képen?” De, csak kicsit rágós maradt ![]()
Jó volt nézni a képeket, látom, jó volt a hangulat. Óriási elismerésem a budapesti és más, távoli fórumtársaknak, hogy nem sajnálták az időt és pénzt, hogy összejöjjetek. Na és persze Janinak is elismerés a fáradozásért.
Azt beszéltük hazafelé, hogy azért Békéscsabát is hagyományként megtartanánk
![]() De egyiket sem én szervezem, tehát könnyű helyzetben vagyok ![]()
Ennek örülök, ezek szerint érdemes volt megszervezni.
![]() ![]()
Attól függ melyik. Én egy Videoton RA3101-et kaptam varttinától. Még egyszer köszönet neki.
Igen ez az.
Akkor jó helyre került. Ha megunod érdekelne. ![]()
Helyes.
Azóta nekem is van. Az erősítője jó, de semmi sem jön a rádión. Neked jön valami?
A román antenna nélkül is. Ha lenne dugóm maszekolnék hozzá egy antennát.
Végig néztem a képeket. Gyerekek biztos bajom van hogy elérzékenyültem közbe. A hozzászólás módosítva: Nov 11, 2018
Már majd nem Romániába laksz, nem csoda ha jön az adás.
"Gyerekek biztos bajom van hogy elérzékenyültem közbe" szentimentális vagy, és ez már csak rosszabb lesz.
Itt a román határnál minden magyar helyi adó szinte, vagy teljesen ugyanazon a frekvencián van, mint a román a túloldalon. Persze ők kicsit nagyobb erővel dolgoznak. Hangolod a rádiót, már kezd jönni a román, erősödik, ordít, aztán egy kis törés a hangban, az volt a magyar adó. Elkezdesz szöszmötölni, hogy elkapd, borzasztóan kicsi esélyed van éppen eltalálni, de akkor is csak sistergősen jön be, közben a román adó műsorvezetőjének grízes hangját is hallod. FM adások elvileg nem keveredhetnek, de ők megoldották. Tovább hangolsz és ahogy eltűnt a magyar máris ordít a román, és jó hosszan állíthatod, még mindig hallható. Csak 2-3 adó van a környéken, nem sok, de ezt is elbaltázta valaki. Köszönjük!
Meg a hang hullámokba szól. Szól-elhalkul-szól aztán kezdődik elölről.
Szalagavatók, mikulás, karácsony, szilveszter.
![]() 1 hónap múlva kari.
Nézd meg az "Elektronikai rendezvények, kiállítások" témát, s ha van a közeledben, nevezz be rá.
Idézet: „Lesz valamilyen rendezvény mostanába?” Hát, ha már így kérdezted, akkor János nap, Karácsony, és ingyen gityó motyó átadás (ha sikerül összerakni és elviszed). Másoknak: Gyárlátogatások tömkelege holnap este. Vasárnap ingyen ebéd Szentesen. November 24 börze. December 1, Távíró gyűjtemény vezetéses látogatás.
Most, hogy mondod, a rádióban is hallottam a gyárlátogatásos napról holnap. Bővebben: Link
Mi a véleményetek, hogy egy évben lehetne akár 3-at is tartani. Tavasszal, nyáron és ősszel. Dunántúl, Pest-Megye, és Kelet-Magyarország ( Békéscsaba). Én a Pest-Megyét vállalom, helyszínt, épületet, bográcsot, egy hangulatos horgásztó mellett. Vasúttal, busszal is könnyen megközelíthető, ingyenes parkolóhely biztosítva.
A hozzászólás módosítva: Nov 28, 2018
Ha jövőre is nehézségek lesznek a budapestivel, akkor lehet, hogy szavadon fogunk.
Az általam szervezett találkozó összköltsége a kaja össz ára volt. És ennyi. A többi a helyszín teljes költségétől plusz a bürokráciától függ.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |