Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Mivel más jelentkezett a 250Gb-os vinyóra, így nem kell sorsolnom, a tied. A többit magánban vagy mailban egyeztethetjük.
Senki sem használ tintasugaras nyomtatót? Az utántöltő készlet még várja a gazdáját!
Szia!
Amennyiben lehetséges, az oszcilloszkóp könyvből kérnék én is egy másolatot. Természetesen a postaköltséget állom, papírforma esetén. Ha digitális formában van, az sem probléma. Köszönettel: Alfréd
Rendben, a héten megyek érte. A forma lehet, ez is, az is.
A P1010091.JPG képen látható könyvek érdekelnének.
El tudok érte menni személyesen. Köszönöm.
Ja azt elfelejtettem, hogy ez ugye csak a bootloader. Az OS az DSM 6.1.7
Nagy doboz mindenféle bontott panel személyesen vihető. Kb 15 Kg.
(Ipari elektronika,tv, video,pc) Békés megye, Lőkösháza
Nem,mert kb egy kenyeres ládányi méret. Meg nem is tudom postára vinni a melóm miatt.
Rendben akkor köszönöm, átadom a lehetőséget másnak.
Üdv
a villanyos cuccok (3askép)érdekel . posta lehet?
Elvihető Újpestről a képen látható pakk. Csak személyesen, postára nem viszem. 1db Régi vinyóhoz való PATA kábelt szívesen elfogadok cserébe..
Szia. Érdekelne a cucc
Még tanáltam valamennyi antennát, elvihető...
Amennyiben PATA kábel kell, azt ma kaphatsz tőlem, ha el tudsz érte jönni éjfélig. Utána már csak holnap.
A hozzászólás módosítva: Dec 27, 2018
Ha pipi kolléga nem hoz, lehet élnék a holnapi nappal
Mindegy, itthon ülök, csak sörért megyek le a boltba... A hétvége már forgalmasabb lesz.
Sziasztok, két darab belépőjegy, 14 éven aluli gyereknek, dec. 31-ig felhasználható, Budapesti Állatkertbe, elvihető. Személyes átvétel, XV. kerület, Rákospalota-Kertváros vasútállomàs környéke.
Ha hozol cserébe valamt a gyerekeknek, megköszönöm, de nem feltétel.
Sziasztok !
Elvihető kőbányáról. Személyesen, posta nincs !! Érdeklődést ide várok. Nézd meg az adatlapomat. LC-Power EH-35BSII - USB 2.0 SATA külső HDD ház USB kábel és táp nélkül Nem működik valamiért. Katt ide
Szia!
Ha Január második hetéig ráér, akkor elvinném.
Rendben.
Ha aktuális, jelentkezz privátban.
Sziasztok!
Elvihetők a képen látható dolgok. |
Bejelentkezés
Hirdetés |