Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Nagyon jó! Én Gaflyval megyek (Gery78 is valószínű)
![]()
De jó ha ő is jön. Már régebben is látni akartam.
Idézet: „Pucuka is, azaz tele a kocsi.” Akkor vonatozok. ![]() ![]() ![]()
Bocsánat, Te könnyebben stoppolsz.
Azt mellesleg lehet tudni, hogy (már) mekkora az érdeklődés (számszakilag ugyebár
![]()
Félre értés ne essék! Ne kérj bocsánatot olyanért, ami nem baj!
![]() Már csak azért is, mert eddig még csak pár forumtárssal sikerült találkoznom élőben, és szeretnék ezen változtatni. Ne csak neveket lássak, hanem a nevek mögött valódi arcokat, embereket is! A tavalyira is menni akartam, csak akkor úgy hozta az élet hogy dolgoznom kellett. ![]() Taxi, repülőgép, lovaskocsi, hajó, hőlégballon, bicikli, vonat, stb. Bármi legyen is...Ott leszek! ![]()
Sziasztok. Üdvözlet mindenkinek.
Azthiszem mi is megyünk Sanyival. Remélem nem jön közbe semmi és találkozunk.
Nyugi nekem a tavalyi Zsákai egy katasztrófaterv volt. Az ott lét jó volt (bár későre érkeztem) jó volt a hangulat is csak az úttal voltak bajok. (Kis híján lerobbantunk, majd hibakódos lett a kocsi....)
Az ittenit júliusra szoktam tervezni. Jó lesz abba a hónapba vagy csúsztassak?
A kőbe vésést megtettem, az időpont le lett fixálva, a termeket lefoglaltam a művházban.
![]() ![]()
Kedves fórumtársak!
A jelenlegi állás szerint a következő fórumtagok jelezték, hogy jönnének a békéscsabai, II. Viharsarki HE Találkozóra július 20-án: Gafly nagy hoho Mrscottt21 jani1987 devergo74 BarnaPili (ha itthon lesz) granpa pucuka Gery78 TAttila77 madzagos CHZ (ha itthon lesz) mohinger Mindenkinek köszönöm a szándékot, a listát időnként frissítem.
Jó napot.
Jelentkezem a találkozóra . Alkatrész vásár lesz mint tavaly ?
Szép estét!
Igen, tervezünk börzét is. Köszi a jelentkezést!
Sziasztok!
Ha lesz börze, akkor viszek én is mindent ami csak mozdítható itthon. Új! SMD alkatrészek, nem új vezetékek, PC alaplapok (egy falra elegendő mennyiség, és ezt azért írom mert most is falra vannak akasztva ![]() ![]()
Ha akad az alaplapok közt XT akkor érdekes lehet számomra.
![]() Nálam még nem biztos hogy megyek a börzére így nem is jelentkeztem, viszont ha biztos lesz akkor tuti jelentkezek. ![]()
Idézet: „Ha akad az alaplapok közt XT akkor érdekes lehet számomra.” Jelenleg nem emlékszem hogy lenne, de van még egy rakás ami kifüggesztésre vár. Ha végképp nincs, akkor addigra tuti beszerzek pár darabot! ![]() ![]()
Sziasztok !
Tehát ígéretemre visszatérve 2019. július 06. szombat, ha megfelelne, szerveznék egy nyári Pest-megyei Alternatív HE találkozót az Isaszegen levő tavak mellé. A hely biztosítását a helyi horgászegyesület vezetőségével egyeztettem, a lehetőségek adottak. Mivel horgásztó mellet van, ezért aki kedvet érez, lehetőség van rá. Kisebb terem, WC, parkoló van. 20-30 fő is kényelmesen elfér. A Békéscsabain én is gondolkozók, valószínűleg arra én is beneveznék. Autóval mennék én is tudnék valakit vinni. Isaszeg, Pécel, XVII. kerület közelében lakók előnyben . A hozzászólás módosítva: Márc 24, 2019
Amelyikre enged a költségvetés arra megyek.
Sziasztok! Megyek én is jó szokás szerint, ha nem jön közbe semmi.
Sziasztok!
A zasszony elengedett, úgyhogy semmi sem állíthat meg! ![]() ![]() Üdv, Laci
Aztán meg nehogy azt mondja az asszony, hogy nem elég, hogy részegen jössz haza, még hozod a részeg barátaidat. (merthogy erősködtek, hogy hazakísérnek) Aztán kirakott egy üveg konyakot, meg négy poharat a konyhaasztalra.
Idézet: „Ismerd meg az ország keleti felét is.” Ismerem, jártam arra vasutasként (hajdani jegyvizsgálóként). ![]() Köszönöm az invitálást, még meglátjuk, ígérni nem tudok semmit, de azt biztosan megtartom. ![]()
No, az már közelebb van hozzánk földrajzilag, így nagyobb esélyét látom az oda való eljutásnak. De semmi sem kizárt, meg az ellenkezője sem.
Kedves fórumtársak!
A jelenlegi állás szerint a következő fórumtagok jelezték, hogy jönnének a békéscsabai, II. Viharsarki HE Találkozóra július 20-án: Gafly nagy hoho Mrscottt21 jani1987 devergo74 BarnaPili (ha itthon lesz) granpa pucuka Gery78 TAttila77 madzagos CHZ (ha itthon lesz) keszeg01 gery20 mohinger
Azok után amit nemrég kaptam kérdéses.
Nézegetem a munka rendet lehet, hogy csak dél körül érek oda.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |