Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek

Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   25 / 377
(#) Sebi válasza bandikala hozzászólására (») Máj 22, 2008 /

1 db 10kB-s poti?
(#) bandikala válasza Sebi hozzászólására (») Máj 22, 2008 /

Bocs de a potit nem kB-ban mérik
(#) huba válasza bandikala hozzászólására (») Máj 22, 2008 /

K mint kiloohm. B- mint logaritmikus.
(#) korbye hozzászólása Máj 22, 2008 /

Hali!

Valaki nem tud egy kipróbált (működő) lehetőleg active sub filtert, nyákterv fontos lenne!!!
TDA2050 es erőködőhöz kellene táp nem gond!!!
Köszi!
(#) Kovidivi hozzászólása Máj 24, 2008 /

sziasztok!
Már kipróbáltam UAA180-as IC-vel kivezérlés jelzőt építeni kétféle kapcsolási rajz alapján is, de nem működnek...lehet én hibáztam, de abban bízok, hogy a kapcsi rajz lesz a ludas. Tudnátok olyan kapcsi rajzot mutatni, ami működik tutira?
Köszi!
(#) brato válasza Kovidivi hozzászólására (») Máj 24, 2008 /

Valamelyik régi Rádiótechnika újságban volt egy akkufeszültség szintjelző azt többször megépítettem és jól működött.
(#) Kovidivi válasza brato hozzászólására (») Máj 24, 2008 /

És az akkufeszültség szint mérőt hogyan tudom összehozni hangfrekvenciás jellel?
(#) Kovidivi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 24, 2008 /

csatolom az egyik tervet, a másik terv pedig egy kaszkádolt kapcsolási rajzról koppintottam (ami nem működik jól, mert az első 12led és az utána lévő 12 ugyanazt mutatja, nem pedig egymás után jelez...).
(#) brato válasza Kovidivi hozzászólására (») Máj 24, 2008 /

A bemeneti feszültségosztót a megfelelő feszültségszintre kell kalibrálni.
(#) Kovidivi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 25, 2008 /

Tudom, köszi!
a kaszkádoltra gondolsz? Na éppen ez az. nekem csak szimplára lenne szükségem

Itt vannak kép formátumban!
Figyelem, a csatolt kapcsolások NEM működnek (nekem...)!
(#) szamóca válasza Kovidivi hozzászólására (») Máj 25, 2008 /

Szia!
Most hirtelen csak ez a rajz ugrik be. Ez az NDK-s minitorony deck-je. Ebben alkalmazták az IC-t A277 az NDK-s megfelelője. SK 3000

De láttam már, csak én azt gondoltam, hogy az egy teszt áramkör. Szerinted hova kössem rá a jelet?
(#) Kovidivi válasza szamóca hozzászólására (») Máj 25, 2008 /

Szia4
Köszi a tippet!
Átnyálaztam a doksit, és a végefelé meg lett a rajz! ki fogom próbálni!
(#) szamóca válasza Kovidivi hozzászólására (») Máj 25, 2008 /

Keresem a RT folyóiratok közt a funkcionális LED-meghajtók cikkeknél de még nem találtam meg.
(#) Kovidivi válasza szamóca hozzászólására (») Máj 25, 2008 /

Hálás köszönet a segítségedért!
(#) brato válasza Kovidivi hozzászólására (») Máj 25, 2008 /

Az RT 92/10 száma 488 oldalán van UAA 170 kapcsolás.
A külömbség az UAA 180-tól, hogy ez egy pontot mozgat nem fénycsíkot.
Hátha jó lesz valamire.
(#) Kovidivi válasza brato hozzászólására (») Máj 25, 2008 /

Megkeresem, köszi!
Az uaa17a0-es 16ledes, az uaa180 pedig "csak" 12ledes, és felépítésük sem egyezik... Azért köszönöm segítséget!
(#) brato válasza Kovidivi hozzászólására (») Máj 25, 2008 /

Bocs ha pontatlan az infó de a cikkben volt leírva.
(#) Kovidivi válasza brato hozzászólására (») Máj 25, 2008 /

Nem gond!
(#) Parázs Gábor hozzászólása Máj 26, 2008 /

Keresek Videoton ts 5327 (Infracolor 2000)-hoz rajzot vagy bármilyen dokumentumot.köszönöm
(#) masi1 válasza Parázs Gábor hozzászólására (») Máj 26, 2008 /

5325-ösé itt is megtalálhato.Csak a vezérlöje más még.Bővebben: Link
(#) abraboro hozzászólása Máj 26, 2008 /

Tud valaki Vertex Standard VX160 kézirádióról valamit? Igazából nekem Adatkábel leírás (Kapcsrajz) kéne, meg PC szoftver.
(#) Szebence hozzászólása Máj 26, 2008 /

Sziasztok!

Olyan kéréssel fordulnék a gyakorlott nyákkészítőkhöz, hogy lenne egy nyákrajzom papíron (ismerősé) be van scannelve de nem készült el a digitális változata csak kézzel, papírra rajzolta meg.
Arra szeretnék valakit megkérni, hogy nem-e megcsinálná valaki ugyanezt a kapcsolási rajzot Sprint layoutban?

A kapcsolási rajz egyébként egy ütemvezérlő lenne.

Annyi módosítást kellene végrehajtani, hogy:
a 7812 IC-t ki kell cserélni 3A-ra, és a C10-es kondit 1000µF-ra
Nem tudom, hogy ezek befolyásolják-e a rajzot, valószínű, hogy nem.

Előre is köszönöm, és fontos lenne.
(#) zolee1209 válasza Szebence hozzászólására (») Máj 26, 2008 /

Szia! Ha nem sürgős, akkor holnap este már fel tudom rakni az oldalra! 4-es, vagy 5-ös SL-hoz kellene? Nekem az 5-ös van meg!
(#) Szebence válasza zolee1209 hozzászólására (») Máj 26, 2008 /

Szia!

5.0-hoz kellene. Ha csütörtök délutánra összejönne az tökéeletes lenne. Az a baj, hogy olyan melót vállaltam be amit 2 héten belüli határidővel kellene megcsinálnom és rengeteg nyákot kell hozzá tervezni elvi rajzról is, átalakításokkal de én azt nem tudok, szerdán megyek egy elektros haveromhoz, aki kicsit segít majd, hogy hogyan is kell ezt csinálni, meg csinál ő is panelt, csak gondoltam ez nem lenne annyira bonyolult már mert végülis márn em kell kitalálni, hogy mi mihez kapcsolódik, hogy helyezzem el az alkatrészt, és hva tegyem, hol tudom a fóliát húzni.

Tehát nagyon nagyon nagyon megköszönném ha megtudnád csinálni!

Előre is köszönöm!
(#) zolee1209 válasza Szebence hozzászólására (») Máj 26, 2008 /

Nem tudom, hogy 7812 van-e TO220 tokozásban, ami tud 3 A-t, ha mégsem, akkor az vezetékes bekötésű lesz, mert egy TO3-as tok igencsak megbontaná a rendet... C10-es kondit nem ajánlatos ekkorára választani, mert a stabot befolyásolja a szabályozásban, illetve tönkre is teheti kikapcsolás után. A C5 helyére nyugodtan berakhatok 1000µF-ot és még jobban el is fér a panelon, mint C10 helyében! :yes: Ha nem jön közbe semmi váratlan, holnap este fel tudom tenni a paneltervet *.LAY kiterjesztésben!
(#) Szebence válasza zolee1209 hozzászólására (») Máj 26, 2008 /

Oké, én ennyire nem értek hozzá, rád bízom! A változtatásokat majd ha lesz akkor azt írd meg légyszi, hogy mi helyébe mi került.

Mégegyszer nagyon szépen köszönöm, majd egy PM-et küldjél már légyszíves, ha feltetted a rajzot.

Üdv.: Bence
(#) Fery válasza zolee1209 hozzászólására (») Máj 26, 2008 /

Szia.
TO 220-as tokozásban, szinte biztos, hogy nincs 3 A-es.
Kerestem már egyszer, nekem is kellett volna, nem találtam sehol. Csak TO-3-ban van, ugyhogy marad a vezetékezés.
Fery
(#) zolee1209 válasza Fery hozzászólására (») Máj 26, 2008 /

Köszi a segítséget. Csak annyiról tudok, mintha 2 A-es még lenne TO220-ban, de a 3 A-t már sokallottam! Kicsit nagyobb pad-ek és már mehet bele a vezeték!
Következő: »»   25 / 377
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem