Fórum témák
» Több friss téma |
Jó estét! A kérésem a következő lenne: nemrég vásároltam egy DSC PC1616 riasztót PC5132 rádiós bővítő modullal. Úgy kértem a szerelőtől, hogy két partíciót programozzon, az éjszakai riasztás lehetősége miatt. Sajnos nem így lett, úgy döntöttem saját kézbe veszem a dolgot. Olvasom a PC5132 üzembe helyezői kézikönyvében, hogy lehet 2 partíciót is létrehozni. Amennyiben pl. a 4-es rádiós érzékelőt nem szeretném éjszakára élesíteni akkor ugye a 2-es partícióhoz rendelem. Az 1-es ből törölni kell? Hogyan tudom majd nappalra mindkettő partíciót élesíteni. Éjszakai módra az 1-es re távirányítóm van.
Sziasztok!
Egy ősrégi DSC szirénát szeretnék lecserélni, lehetőleg fúrás nélkül. Létezik olyan sziréna aminél a furatok megegyeznek?
Ragasztó anyag mindent megold, minden furattávolságra alkalmazható!
Kedves Szakik, kérek mindjátokat segítsen az előző kérdésemben.
Üdv! Én már rég nem foglalkozom riasztókkal, de ehhez nem kell másik partíció. Távozó és otthonmaradó élesítés! A partíciózás másra való. Lehet, hogy a szerelő jól csinálta, csak téged nem világosított fel megfelelően.
Igen ez is lehet. A tetőtérben alszunk és a feljáratnál van a 4-es érzékelő, de látja a mosdót a hálószobák ajtajait. Ezért szeretném ha ez éjszakára nem lenne éles. A kettes partíció akkor mire való, tényleg nem értem, bocsánat.
"Partíció
Vagy más néven terület, amihez érzékelők vannak rendelve. A riasztóközpont képes akár több partíciót is külön-külön kezelni. Jó példa erre a több lakás vagy lakás-garázs területekre bontása, amelyet a riasztó teljesen külön kezel. Olyan, mintha két vagy több riasztója lenne."
Értem, ha kicsit korábban olvasok vissza ott kifejtették a partíció programozást is. De ezt az otthonmaradót hogyan kell felprogramozni? Ha a bepötyögni valókat letudnád írni sokat segítene, mert a telepítői kézikönyv szerint a kezelő funkció gombjához kell rendelni a kiiktatásra szánt partíciót és zónát, de hogyan?
A hozzászólás módosítva: Okt 4, 2019
Ebben én már nem tudok segíteni.
A helyedben nem is ugranék neki, inkább tisztáznám a szerelővel, hogy mit, hogyan programozott le, ha nem adta át a programozást valami dokumentumban. Egyébként is a telepítői kód nélkül módosítani nem tudod a rendszer beállításait.
Üdv!
Itt láthatod a G-MAX modul csatlakozoját. Ebből megfejthető.
Sziasztok!
DSC-nél szeretnék egy zónára két mozgásérzékelőt (DEOL-ba) kötni. Van esetleg valakinek bekötési rajza? Köszönöm A hozzászólás módosítva: Okt 11, 2019
Szerintem egyszerűen kösd sorba
Bővebben: Link
Egyszerűbb rajz nincs
![]()
Hát megnézed a gmax lábkiosztását, és akkor az?
![]()
Üdv!
PC1832-es központ. A kezelőről beütve a *8-at, hosszú sípszó és a Funkció nem használható felirat. Mit rontottam el?
MIT RONTOTTÁL EL? HOZZÁNYÚLTÁL!
Sziasztok!
Segítségeteket kérném egy vezetékes DSC Lady sziréna bekötéséhez, programozásához egy DSC alexor 868 kit-hez. PC 9155 a panel és dsc wt5500 lcd kezelő. A bekötése asszem * az megy (A-I/O, N+-AUX+, föld- AUX-) PGM-et kell programozni még vagy felismeri a rendszer autóomatikusan? Segítségeteket előre is köszönöm. Üdvözlettel: simosoft * Milyen szem az az "asszem"?! A hozzászólás módosítva: Okt 31, 2019
Moderátor által szerkesztve
Sziasztok!
Hogy lehet lepattintani a PC1555rkz kezelő előlapját? Bálint
Szia
Alulról van egy kis nyilás középen, ott egy csavrhúzóval befeszítve lepattan. Ha szerencsés vagy akkor még egy tampper is be van kötve, szóval lehet hogy riasztani fog.
Sziasztok ! Szeretném ha valaki tudna nekem segíteni ! D.S.C. riasztó rendszeremnek a telepítése óta olyan gondja van hogy, riasztás után csak az elsődleges telefonszámot tudja csak felhívni, a másodlagos vagy a harmadlagos telefon számokat nem, holott a harmadlagos számot (380 5 ) és a váltakozó hívást is ( 380 6 ) engedélyeztük . A telefon számokat 301 302 303-ra az alábbi módon programoztuk *8 5555 301*4*06 tel.szám*6*# sajnos ha az elsődleges számra érkező riasztás visszaigazolása nem történik meg akkor újból és újból az elsődleges számot hívja és nem tárcsáz a másod vagy a harmadlagos számot . Ha valaki tudja a megoldást és megosztaná velem nagyon szépen megköszönném !!!
Sziasztok!
Hogyan lehet beállítani egy DSC alexor kitnél, hogy a stay funkcióbillentyű aktiválásakor adjon hangot (csipogjon) a kezelő a kilépés késleltetés alatt? WT5500 a kezelő típusa Köszönettel: simosoft
Hali
Van egy Dsc 1616 riasztóm 8 zónás bővítővel, van rajta 5db mozgásérzékelő, 2db nyitás, 1 tűzjelző és 1 lcd kezelő. Még 1 nyitásérzékelőt szeretnék bekötni, egy kültéri tárolóhoz, a 4 eres vezetéket már behúztam, a 7 es zóna üres pl arra fel lehet konfigolni, tudtok segíteni mit hogyan kössek, és utána mit kell állítanom a központon? thx
Üdv.
Kérdezni szeretném ,Dsc 585 központ, akku hibát jelez. Hogyan tudom meg ,hogy melyik akku a rossz ?
Miért, hány akksid van? A szirénákban lévő akksik állapotát a központ nem látja...
Sziasztok,
nemrég vettem egy DSC riasztószettet (HS2032NKE központ, HS2TCHPEE1 érintőképernyős kezelő, 7 zóna: 6 mozgás-, 1 nyitásérzékelő) a régi rendszer lecserélésére. Központon minden bekötve: tápfesz, akku, szirénák, kezelő, zónák (sőt még volt a régiből külön aux tamper is), mindel zóna szimpla EOL ellenállással, zónák kettesével közösítve (a közös COM porton). Tápfesz ráad, jelenség a következő: az érintőképernyős kezelő elindul (kb. 1 percig zöld képernyő), majd egy pillanatra felvillan a welcome képernyő, s rögtön a hibaüzenet: Keyboard not enroller A képernyő működik (és feltehetően jól is van bekötve, mivel csak 4 különböző színt kellett sorhelyesen bekötni: red, black, yellow, green), ha megnyomom a készüléken található egyetlen gombot, újra is tudom kalibrálni, ám az installációs/inicializációs folyamat itt véget is ér (sikertelenül). Tudna adni valaki valamilyen támpontot, mi lehet a baj, mit próbáljak meg? Előre is hálás köszönet!
Bocs, elütöttem egy karaktert, a pontos hibaüzenet:
Keyboard not enrolled
Szia
Nem vagyok benne biztos de mindha fel kéne ismertetni a rendszerben elhelyezett eszközöket. Próbáld meg a régi kezelőt csak lengőben bekötni a központba és azon keresztűl felprogramozni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |