Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia!
Jelentkeznék a netbookra. Kereslek privátban.
Szia!
Kérhetek képet? Ha benne vagy, és lehetőséget biztosítasz rá, akkor postával érdekelne. Természetesen a posta díját állom! Amennyiben nem lehet postázni (nincs időd, nem akarsz rohangálni, rosszban vagy a postás nénivel/bácsival , stb.), akkor abban az esetben átadom másnak a lehetőséget! Hálás köszönetem! Üdv, Laci
De jó... küldés után jelent meg nekem is, hogy beelőztek!
@ptibor, bocs! Nem ellened irányúlt!
Ezt én is észrevettem. Láttam velegiistvan hirdetését 1:33-kor, utána nem volt újabb hozzászólás amit furcsának is tartottam, ezért F5-tel újratöltöttem a lapot és akkor jelent csak meg az újabb 3 hozzászólás. Nagyon zavaró lehet, eddig nem kellett újratölteni az oldalt manuálisan, hogy a legújabb hozzászólások töltődjenek be. Egyébként a Figyelővel léptem be a témára, lehet, hogy valami hiba miatt nem a legfrissebb hozzászólásokat mutatja. Érdemes lenne utánanézni, mert pont itt ez egy nagyon zavaró hiba annak, aki azt hiszi hogy időben jelentkezett, pedig nem is.
04:00- kor én is így jártam. Láttam a figyelőben, "lecsaptam" rá a fórumom, gyorsan írtam egy privátot. Mikor visszamentem, akkor láttam #ptibort.
Ott volt a jelentkezés.
Szerintem azért nem láttad, mert nem váltottál a következő oldalra.
Engem
érdekelne
Valószínűleg így történt.
Ez a hajó már elment. De attól még integetni lehet utána :wave: A hozzászólás módosítva: Feb 10, 2020
Mindegy is emberek. Itt valami baki van. Haza értem kb. 1 órája. Nem egyszer megnéztem ezt a topikot. Az egyik frissítés (F5) után ezt produkálta ami a képen van. Az időt nézve már az én hozzászólásom is igen csak pár órája fent van. Ráadásul frissítés előtt még láttam is. Az oldalak száma se stimmel. 358-at jelzett, miközben 359-nél járunk. Jó lenne ha valaki az oldal üzemeltetői közül ránézne erre, mert ez így ebben a formában nem elfogadható! Nem mellesleg kellemetlenséget is okoz ezáltal!
A hozzászólás módosítva: Feb 10, 2020
Lap alján; hiba jelentése.
.... Meg is volt!
Köszönöm, hogy fel nyitottad a szemem! (Pedig olyan jót aludtam )
Nem az téveszt meg, hogy az értesítés a legelső friss hozzászólásra mutat amikor rákattintasz? Utána lehet akár lapozás is egyből, és a többi hozzászólás másik oldalon folytatódik.
Technikailag nincs semmiféle késleltetés, vagy köztes proxy a hozzászólásoknál. Maximum akkor, ha Te üzemeltetsz valami olyan programot, ami proxy-zik (akár tudod akár nem, proxyzhat némelyik). Szerver oldalon nem lehet nem megjelenő, később odakerülő hozzászólás, technikailag is kizárt.
Még 17 hozzászólás és kiderül. Mielőtt betelik az oldal kilépek, aztán megvárom, amíg jön 2-3 újabb hozzászólás és belépek újra. Ha megint az előző oldalt mutatja de alul ott van az újabb, akkor nincs hiba.
Neked volt igazad.
Ha új oldal kezdődik, miközben az ember értesítést kap az előző oldalra eső kommentekről, akkor csak az oldal frissítésével jelennek meg a legújabb kommentek. A képen jól látszik. Nem hiba, sőt. Csak az ember a Figyelőre kattintás után rögtön lát valamit, ami érdekli és izgalmában elfelejt frissíteni vagy lapozni. Én is futottam már ebbe. Minden rendben az oldallal.
Sziasztok. Sárszentmihályról személyesen ingyen elvihető 5 darab műholdas beltéri egység egyben, háromhoz van távirányító is. Alkatrésznek, doboz ,táp, trafó, stb.
Skype beltérihez nincs külső táp. Mindegyik gyári állapotban, nincs szétbarmolva.
Érdekes, hogy még nem vitték el pedig már az előző oldalon feltetted ide.
Sziasztok, az alábbi képeken látható számítástechnikai "hulladékok" ingyen vagy 1-2 tábla nagy csokiért elvihetőek. Méretük és súlyuk miatt postázás nem megoldható. Ha jössz érte, akkor javasolt egy kisbusz vagy zárható utánfutó. Helyileg Fehérgyarmaton található. Ha lehetőség engedi, főként egyben, de kisebb csoportokban is elvihetőek!
Tartalmaz többek között: - Régi alaplapokat (többféle) hibás / ismeretlen állapotú - Szünetmentes tápokat (bontott, akku hibás, egyéb problémával küszködő, de trafójuk megvan) - Vegyes PC házakat, általában csak házak, de némely rejti még alaplapját és egyéb alkatrészeit - állapotuk ismeretlen, de van ami még működik - Egy rakat nyomtató, főként tintasugaras (mechanikai hibával, fej beszáradással, elektronika nélkül némelyik), lézer nyomtató blade hibával, de üzem képes állapotban - Rossz vagy talán működő régi videókártyák - CCFL vagy panel hibás monitorok - Hibás noti optikák - Halom tápegység (hibás, bontott) - Hibás HDD-k 3,5"-os IDE,Sata - Hibás, bontott noti alaplapok (régebbiek) Gondolom érthető okokból nem nézem meg, hogy hány darab van belőle, meg melyik működik vagy sem. Ha jössz személyesen válogathatsz belőle. Több helyen is megvan hirdetve. Mindenképp írj előtte, hogy megvan-e még! Üdv, Gábor A hozzászólás módosítva: Feb 13, 2020
Még egy pár kép.
Üdv, kisebb postacsomag sem játszik?
Szia, Ne haragudj, de nem tudom vállalni a csomagolást, szállítást. Mint írtam, lehetőleg egyben szeretnénk megválni ezektől.
Semmi gond, megértem, csak nekem oda-vissza 800 km lenne, az azért húzós.
Elhiszem. Sajnos eléggé eldugott helyen vagyunk errefelé.
Esetleg abból a dobozból amiben a régi alaplapok vannak megnéznéd, hogy vannak-e benne kerámia procik? Azokat ugyanis gyűjtöm!
Szia!
A szünetmenteseket és a régi videókártyákat szívesen fogadnám. Üdv: Alex
Helló. Sajnos procik azok ki lettek mentve és felhasználásra kerültek még anno.
Rendben. Megoldható. Mikor tudnál érte jönni?
van nálam 2 pc ismeretlen állapotban mini tower házban ha kell valakinek.
Esetleg képed van róla? Csak hogy a hardvert kb be lehessen lőni.
A hozzászólás módosítva: Feb 14, 2020
|
Bejelentkezés
Hirdetés |