Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
most nincs. de ha kell reggel oda adom őket!
Végülis, legrosszabb esetben én lefotózom, és a következő egy utcával odébbról viszi el
Valójában az egyik PC érdekelne, de csakis akkor, ha nem kell érte lemennem a térképről.
Budán van! Ld: adatlap
A hozzászólás módosítva: Feb 14, 2020
Mindha mi nemrég beszéltünk volna - az Üllői út sarkán ...
- és melyik adatlap? A hozzászólás módosítva: Feb 14, 2020
Érdekelne a két PC.
Ja ja! Az adatlap; mikor ráklikkelsz a nickjére, előjön. Jobbak meg szokták adni a helységet, kerületet.
Ott BALATONGYÖRÖK van, de én mintha BUDÁT is valahol olvastam volna
Az enyémen igen; most fogom javítani, hogy Zugló is. A Buda, az Szasza! De ott laktam én is 53 évig.
Nekem tök mindegy.
De CSAKIS a lényeg: hová tudnék érte elmenni, ha még megvan? Buda avagy Zugló?
Én meg majd figyelek: A holmit Szasza tette fel, ő még Budán lakik, én csak segítettem, hogy nem a világ másik felére kell érte menned. Merthogy kérdezted. Még megvan (valószínű), mert Te jelentkeztél előbb.
Az egyiket lőném - persze ha még megvan,
granpa írta kb. 5 perce, hogy valójában Te laksz Budán.
Hali! Egyik érdekelne ha megvan !Holnap ráérek ha neked is ok.
Üdv Stefy
Sziasztok!
Nem tudtam írni de a 2 pc antik telefonnál landolt. Itt van a közelemben és ő tudja tárolni. Így a továbbiakat ő fogja intézni. És ha valaki azzal jön, hogy nem jelentkezett érte a fórumon arra azt mondom, hogy bizony volt már ilyen.... én meg szabadulni akartam tőle. Üdv!
Sziasztok !
Elvihető kőbányáról kettő darab (70-80 %) lézer toner. Működőképesek, de azért nyákgyártáshoz nem ajánlanám (nem elég fekete). Kettő jelentkezőt várok, egynek csak egyet. Személyesen, posta nincs !! Érdeklődést ide várok. Nézd meg az adatlapomat.
Sziasztok !
Elvihető kőbányáról 2 darab IDE HDD beépítő keret winyóval. Működőképesek, 1Gb és 20Gb. Személyesen, posta nincs !! Érdeklődést ide várok. Nézd meg az adatlapomat.
Sziasztok !
Elvihető kőbányáról : Retró táp (nem tudom mihez való, kukáztam). Laptop táp (nem mérek kimenő feszt). Személyesen, posta nincs !! Érdeklődést ide várok. Nézd meg az adatlapomat.
Sziasztok !
Elvihető kőbányáról egy csomó 2-oldalas nyákcsík. Személyesen, posta nincs !! Érdeklődést ide várok. Nézd meg az adatlapomat.
Szia, a nyákcsíkok és az 1GB vinyó érdekelne, esetleg a laptop táp is, ha 19V-os.
Nyákcsíkokat megnyerted.
A táp is a tiéd (19V 3,95A) Csak a winyó érdekel a keret nélkül ?
Köszönöm, a keretet is elhozom, hogy ne sérülhessen a HDD nyákja szállításkor.
Oké, rendben.
Sziasztok!
Videoton R4902 ingyen elvihető Szombathelyről. Működik, nincs buherálva. Személyes átvételt támogatom!
Szia!
Ha mégis megoldható a postázás, érdekelne. Természetesen állom a pk-t.
Lapozós óra maradvány. Nem én követtem el. Ha a tengelyt tekerem, a perc szépen ugrik, az óra nem.
Többet nem tudok róla. Te biztos hasznát veszed. Bp XIV kerületből elvihető, de postán is elküldöm.
Lehetek én a második jelentkező a lapozós óra mechanikára?
Ha mégsem megy érte az első jelentkező. Előre is köszönöm.
Helló!
A laptop táp érdekelne - ha valóban 19V a kimenője (a ráírás szerint) |
Bejelentkezés
Hirdetés |