Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Codefon kaputelefon
A központok milyen panellal vannak szerelve ?
A két központ panelja ugyan olyan? A hiba előtt volt táp vagy panel csere a rendszerben? Milyen keresztmetszetű vezetékkel van kiépítve a rendszer? Mérni kéne vonali feszt alapállapotban és beszélgetés alatt is! (Külső, belső központ és lakáskészüléknél is!) Vedd ki a rendszerből a belső központot, a belső 4 lakás is csak a külső egységre legyen rákötve úgy működik e! Tápról mekkora feszt kap? A hozzászólás módosítva: Márc 11, 2020
Codefonál tuti nem
Kicsi zöld paneloson
12 beszéd 13 vonal ezen belül 1-16 ig tudod állítani!
Küld át légyszíves azt hogy melyikre gondolsz mert direkt megnéztem a leírást de sehol nem találok ilyen beállítást
Kicsi zöld panel!
Leírásban nincs bent! Próbáld ki!
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék,hogy digitális kaputelefonhoz MKT CodeFon készüléket lehet-e valamilyen megoldással párosítani?Vásárlás elött nem ellenőriztem, és digitális helyett MKT készüléket vásároltam.Üdv.: Pali
Szervusz!
Laskomex (proel, Rainmann stb...) van a képen amit semmilyen codefon készülékkel nem tudsz kiváltani. Vidd vissza és kérj helyette a felsoroltak közül egyet. Üdv: Tibor
Köszönöm a segítséget! Pontos lakáskészülék típust esetleg tudnál írni ami a Laskomex helyett megfelel? Nem szeretnék megint mellé nyúlni.Köszönöm szépen! Üdv.: Pali
A hozzászólás módosítva: Ápr 16, 2020
Valóban Laskomex cd2501-es kaputelefon van felszerelve. Ehhez szeretnék konkrét lakáskészülék típust kérni ha lehet. Köszönöm szépen előre is! Üdv.: Pali
Szia !
Laskomex LM-8 típusú lakáskészüléket vegyél, kb 3600-Ft. A hozzászólás módosítva: Ápr 16, 2020
Igen LM-8 jó lesz..
Köszönöm szépen!
Köszönöm szépen!
Sajnos futárral küldve mindenütt 5500-6000Ft amiket eddig láttam.
Sziasztok,
mikor írja ki a kapunál lévő egység, ha hívom a lakást, hogy OFF? Ez valami programozás/beállítás, vagy valami hibát érzékel? Köszi!
Szevasz!
A lakáskészülék (hálózat) hiányát, hibáját jelzi az OFF. Ha az 5-ös program pont az adott lakásszám alá van programozva, akkor nem jelzi a hibát. Cseng tovább. Üdv
Köszönöm!
Sziasztok,
szeretnék segítséget kérni, a csatolt képen látható lakáskészülék csengetési hangerejét szeretném halkítani. Amit eddig próbáltam, hogy egy 10 µF-os kondenzátort kötöttem a kagylóban közvetlenül a hangszóró elé, így nagyon halk lett (de csörgött), viszont felvétel után semmi hang, lenti központi egység pedig azt írta hogy OFF. Ezután a kondit kiszedtem, most működik eredeti állapotában. A kérdés az lenne, hogy ez a jó út, csak kisebb kondenzátor kell? Vagy inkább külső hangszórót kellene rákötni a CS3 jelölésnél? Köszönöm előre is!
Szia !
Íme a megoldás a problémádra !
Köszönöm a gyors választ!
Igen, ezt az átkötési rajzot már megtaláltam máshol is, de nem vagyok műszaki ember, ha jól értelmezem, akkor a csatolt kép szerint a narancssárga pontok közé kellene beiktatni egy 1k-s ellenállást, valamint a világoskék pontokat közvetlenül összekötni a narancssárgákkal? Illetve a kérdés a piros "átvágásokra" vonatkozva, hogy azt pontosan hogyan kellene kivitelezni? Köszi és bocsánat a hülye kérdésekért :/
Inkább ne csinálj semmit, ha a rajzot sem érted !
Bocsi nem kötekedni szeretnék, de ha Codefonnál az 5 programot 0 ra veszed lakáskészülék hiányánál akkor is OFF ot ír és nem cseng tovább!
Annyi változás lesz, hogy lakáskészülék nélkül is működik a lakáshoz tartozó kód és proxi! " Központ üzenetei: EEE - vonali zárlat (a hálózatban) off - nem látja a lakáskészüléket err - hibás számbevitel "
Szia
Az OFF a Codefonnál a lakáskészülék hiányát jelzi. " Központ üzenetei: EEE - vonali zárlat (a hálózatban) off - nem látja a lakáskészüléket err - hibás számbevitel "
Bocsánat a tévedésért..igazad van.
Sorry vagyok.!
Sziasztok,
ez milyen készülék lenne a belseje alapján? Analóg/digitális? Köszönöm.
Sziasztok!
Az RJ11-csatlakozó szabványos PSTN(POTS)-vonal? Akár egy hagyományos analóg telefont is csatlakoztathatok a kézibeszélő helyett? Köszönöm!
Sziasztok!
Felszereltem egy MKT telefont, Kaput nyitja. De a csörgetés és a beszéd hang nagyon halk LETT, Kb 3-4 alkalomig viszont iszonyat hangos volt... Mi szállhatott el ? Köszönöm |
Bejelentkezés
Hirdetés |