Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Az semmi!,én vettem a húsboltban 30 deka töpörtyűt,oszt elvetettem a kerti virágok közé,őszre már akkora választási malacaim lesznek,hogy csoda!
Nemá! Úgy könnyű, ha előtte vetsz...
Én nem is vetettem, viszont a kertem mégis csupa zöld a sok gyomtól! És hidd el nekem, tényleg nem vetettem gyomot!
Akkor figyeld a szomszédot,lehet hogy ő szórja át!
De ez komoly meló, mert fákat kell kerülgetni! Kb. fél bihari láncalja a terület. (515 nöl)
Áááá!,én meg úgy értettem a láncos fűkasza láncait felezted le4
A hozzászólás módosítva: Ápr 23, 2020
Csak az evolúciós elmélet fanatikusainak furcsa ez. Szerintem ha elfogadnák a teremtést, akkor nem lenne furcsa. Vagy a varázslást. Az is tud ilyet.
Én gyerek koromban hántolt szotyit ültettem, mert abban bíztam hogy akkor az héj nélkül fog kikelni. Csalódtam.
Együtt fog beérni a tarhonyafa termésével!
Eljárás hátránya, hogy nem tudjuk kivárni.
Az otthon unatkozó francia kaszkadőrök (akik most szintén nem tartózkodhatnak azonos helyen) készítettek "kihívós" videót a többi kaszkadőrnek.
Mint a Bud Spencer filmek a hőskorban!
A tarhonyafa az hülyeség kéremszépen. Az nem fog beéredni, mert teljesen képtelenség. Valamelyik őrült kitalálta, oszt most ezzel hülyítik a népet kéremszépen. Mert ha még a tarhonyafának lenne klorofil tartalmú levele, ami olyasmi hogy valamiféle cakkos szélű ződ színű lapos izé. Mondjuk a spenótos eperlevél tészta. Na ha ilyesmiféle kóperációban dolgozná egybe a békebéli háziasszony a tésztagyárban, akkor minden bizonnyal nagyobb eséllyel történhetne meg a tarhonyafa terméshozatala. Már csak az időjárásnak kell jóra fordulnia, és a klorofil molekulák magukba szippantják a napsugár jótékony energiáját, és teszik mindezt abból a célból, hogy a tarhonyafa termést hozzon.
Na de az időjárás is hülyeség, mert az idő az nem jár kéremszépen. Ugyanúgy nem jár, mint a prémium. Meg is kérdeztem a főnökömet, mivelhogy ismételten új céges autó beszerzése céljából lett leválasztva egy nagyobbacska húszmillás részesedés a bevételből, hogy nekünk nem jár? Erre azt mondta hogy de. Szóval hogy igen. Vagyis hogy járni jár, csak már nem jut.
Oszt mér',pénztermő fa tán van? Mégis nyomják a TV-k ezerrel!
Idézet: „A tarhonyafa az hülyeség kéremszépen.” Tényleg az. A tarhonya bokron terem, ezt minden gazda tudja.
A sonka meg a hűtőszekrény felső polcán. A sör meg a legalsó rekeszben.
Pénz termő fa az van. De a facebukos az nyilván hamisítvány, meg a TV reklám is az, de vélhetően a Dubaj kettő csadoros nők területen tömegével élhet. Legalább is úgy látszik.
Annó' maszekolásért:pénzt a marokba,sört meg a sarokba!
Kolbászfa az valóban van,de Afrikában.
Valahol Gyöngyös mellett lakik a srác, szóval nem kell olyan messze menni.
Ebben a történetben az a szomorú, hogy manapság sokan valóban így építettek/építenek karriert maguknak.
Írjuk alá az 5g betiltását .
Nem fer ismerni a technológiát és beugrató kérdést feltenni...
Sőt!
Menjünk elébe és már kezdjünk aláírást gyűjteni a 6 és a 7G ellen is! (A többi egyelőre még ráér.)
Nekem van egy ismerősöm, aki hisz az ilyen dolgokban, az összeesküvés elméletekben, a "gyógyító homok" erejében amit iszik naponta, és még millió, teljesen logikátlan dologban. Kedvence a háttérhatalom, a média aminek a célja az emberek összezavarása, stb. stb... Nem minden butaság, de mindig elámulok, amikor elkezdi ezeket a hihetetlen történeteket mesélni, teljes beleéléssel. Ha pedig színtiszta paraszti logika alapján visszakérdezek, ezzel teljesen felborítva az érvelését, akkor gyorsan továbblép, egy másik összeesküvés elméletet kezd el mesélni
Ja, az okostelefonját pár hónapja lecserélte gombosra, ne kövesse őt senki... Nem tudom, mitől fél. A hozzászólás módosítva: Ápr 25, 2020
Márpedig minden G ellen tiltakozni kell!
Ilyen ismerősöm nekem is van! Háttérhatalom, Tudjukkik, Illuminátusok....
Nálam eddig egyébként a chemtrail, meg a laposföld-elmét visz a prímet. Pedig az nyilvánvaló, hogy a Föld már csak azért sem lehet lapos, mert mostanra a macskák már mindent lelökdöstek volna róla a Nagy Büdös Semmibe!
Nana! "Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!"
Én is meg szoktam találnia g pontokat. Csak az asszony erről nincs meggyőzve
Jézusom, hová tévedtem?!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |