Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Az semmi!,én vettem a húsboltban 30 deka töpörtyűt,oszt elvetettem a kerti virágok közé,őszre már akkora választási malacaim lesznek,hogy csoda!
![]()
Nemá! Úgy könnyű, ha előtte vetsz...
Én nem is vetettem, viszont a kertem mégis csupa zöld a sok gyomtól! És hidd el nekem, tényleg nem vetettem gyomot!
Akkor figyeld a szomszédot,lehet hogy ő szórja át!
![]()
De ez komoly meló, mert fákat kell kerülgetni! Kb. fél bihari láncalja a terület. (515 nöl)
Áááá!,én meg úgy értettem a láncos fűkasza láncait felezted le4
![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 23, 2020
Csak az evolúciós elmélet fanatikusainak furcsa ez. Szerintem ha elfogadnák a teremtést, akkor nem lenne furcsa. Vagy a varázslást. Az is tud ilyet.
Én gyerek koromban hántolt szotyit ültettem, mert abban bíztam hogy akkor az héj nélkül fog kikelni. Csalódtam.
Együtt fog beérni a tarhonyafa termésével!
![]()
Eljárás hátránya, hogy nem tudjuk kivárni.
Az otthon unatkozó francia kaszkadőrök (akik most szintén nem tartózkodhatnak azonos helyen) készítettek "kihívós" videót a többi kaszkadőrnek.
Mint a Bud Spencer filmek a hőskorban! ![]()
A tarhonyafa az hülyeség kéremszépen. Az nem fog beéredni, mert teljesen képtelenség. Valamelyik őrült kitalálta, oszt most ezzel hülyítik a népet kéremszépen. Mert ha még a tarhonyafának lenne klorofil tartalmú levele, ami olyasmi hogy valamiféle cakkos szélű ződ színű lapos izé. Mondjuk a spenótos eperlevél tészta. Na ha ilyesmiféle kóperációban dolgozná egybe a békebéli háziasszony a tésztagyárban, akkor minden bizonnyal nagyobb eséllyel történhetne meg a tarhonyafa terméshozatala. Már csak az időjárásnak kell jóra fordulnia, és a klorofil molekulák magukba szippantják a napsugár jótékony energiáját, és teszik mindezt abból a célból, hogy a tarhonyafa termést hozzon.
Na de az időjárás is hülyeség, mert az idő az nem jár kéremszépen. Ugyanúgy nem jár, mint a prémium. Meg is kérdeztem a főnökömet, mivelhogy ismételten új céges autó beszerzése céljából lett leválasztva egy nagyobbacska húszmillás részesedés a bevételből, hogy nekünk nem jár? Erre azt mondta hogy de. Szóval hogy igen. Vagyis hogy járni jár, csak már nem jut.
Oszt mér',pénztermő fa tán van? Mégis nyomják a TV-k ezerrel!
![]() Idézet: „A tarhonyafa az hülyeség kéremszépen.” Tényleg az. A tarhonya bokron terem, ezt minden gazda tudja. ![]()
A sonka meg a hűtőszekrény felső polcán. A sör meg a legalsó rekeszben.
Pénz termő fa az van. De a facebukos az nyilván hamisítvány, meg a TV reklám is az, de vélhetően a Dubaj kettő csadoros nők területen tömegével élhet. Legalább is úgy látszik.
Annó' maszekolásért:pénzt a marokba,sört meg a sarokba!
![]()
Kolbászfa az valóban van,de Afrikában.
Valahol Gyöngyös mellett lakik a srác, szóval nem kell olyan messze menni.
Ebben a történetben az a szomorú, hogy manapság sokan valóban így építettek/építenek karriert maguknak.
Írjuk alá az 5g betiltását
![]() Nem fer ismerni a technológiát és beugrató kérdést feltenni...
Sőt!
Menjünk elébe és már kezdjünk aláírást gyűjteni a 6 és a 7G ellen is! ![]() (A többi egyelőre még ráér.)
Nekem van egy ismerősöm, aki hisz az ilyen dolgokban, az összeesküvés elméletekben, a "gyógyító homok" erejében amit iszik naponta, és még millió, teljesen logikátlan dologban. Kedvence a háttérhatalom, a média aminek a célja az emberek összezavarása, stb. stb... Nem minden butaság, de mindig elámulok, amikor elkezdi ezeket a hihetetlen történeteket mesélni, teljes beleéléssel.
![]() ![]() Ja, az okostelefonját pár hónapja lecserélte gombosra, ne kövesse őt senki... Nem tudom, mitől fél. A hozzászólás módosítva: Ápr 25, 2020
Márpedig minden G ellen tiltakozni kell!
![]()
Ilyen ismerősöm nekem is van! Háttérhatalom, Tudjukkik, Illuminátusok....
Nálam eddig egyébként a chemtrail, meg a laposföld-elmét visz a prímet. Pedig az nyilvánvaló, hogy a Föld már csak azért sem lehet lapos, mert mostanra a macskák már mindent lelökdöstek volna róla a Nagy Büdös Semmibe! ![]()
Nana! "Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!"
![]()
Én is meg szoktam találnia g pontokat. Csak az asszony erről nincs meggyőzve
![]()
Jézusom, hová tévedtem?!
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |