Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3142 / 3599
(#) ftirius hozzászólása Ápr 25, 2020 /

Üdvözletem!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy egy sima labda szelepet lehet-e valamilyen módszerrel javítani, ha ereszt?
Anti
(#) gyerek67 válasza ftirius hozzászólására (») Ápr 25, 2020 /

Talán a legegyszerűbb lenne keresni egy olyan rajzszeg alakú műanyag dugót, aminek a szára pont belepasszol.
Régebben a számítógép processzorok hűtőborda-tartó keretét letett ilyesmivel rögzíteni.
(#) granpa válasza ftirius hozzászólására (») Ápr 25, 2020 /

Ha valameddig tartja a nyomást, -fújás után-, akkor az említett pecek, egy kis ragasztóval.
(#) gyerek67 válasza granpa hozzászólására (») Ápr 25, 2020 /

De ha beleragasztod a dugót és újra leereszt, akkor hogyan fújod megint fel?
Olyanra valamire lenne szükség, amely pontosan beleszorul, nem tud kipottyanni, később pedig egy lapos csavarhúzóval kipiszkálható.
A fejének nyilván laposnak kell lennie, hogy nem is nagyon álljon ki, ugyanakkor alá is lehessen nyúlni.
(Gondolom én.)
(#) granpa válasza gyerek67 hozzászólására (») Ápr 25, 2020 /

Olyan ragasztóra gondoltam, ami csak erősen adhezív (nem oldó), és kipattintható a dugóval együtt. Bízom Tibiben!
(#) kameleon2 válasza Kari55 hozzászólására (») Ápr 25, 2020 /

Én ezért nem is vásárolok e--en vacak a rendszere.
(#) Petyaa válasza ftirius hozzászólására (») Ápr 25, 2020 /

Defekt spray-el felfújni? az nem fog ereszteni pár évig Utána jól rázd majd meg, hogy terüljön szét az anyag.
A hozzászólás módosítva: Ápr 25, 2020
(#) Rosszmáj válasza Petyaa hozzászólására (») Ápr 25, 2020 /

Annak idején kaptam ingyé' egy gumikerekes vastalicskát. Betonnal volt "felfújva" a gumija. Defektbiztos.

Csináld így, a tied lesz az egyetlen medicinröbilabda.
(Nem összetévesztendő a tornaórán használt medicinlabdával. Akit ez pofán talál, azon túlórázhat a medicina.)
(#) Petyaa válasza Rosszmáj hozzászólására (») Ápr 25, 2020 /

Nem betont írtam, hanem defekt spray-t. Rugalmas anyaggá szilárdul meg, és amennyi kell bele, kb 1dl, nem lesz tőle beton. Észre sem lesz kb vehető hogy nehezebb
A hozzászólás módosítva: Ápr 25, 2020
(#) pucuka válasza Petyaa hozzászólására (») Ápr 25, 2020 /

Egy ismerősömnek volt egy defektes felfújható gumicsónakja. Felfújta purhabbal, jó sok ment bele.
(#) DannyTorrence hozzászólása Ápr 25, 2020 /

Most őszintén, mi a ***-ért hirdet valaki az apróban, ha 1-2 üzenet után eltűnik és nem válaszol se privátra, se mailra, miközben egész nap be van jelentkezve? A hirdetés is aktív.
Kérném a postaköltség számítást, azt figyelmen kívül hagyja és megírja a számlaszámát. Aztán megint rákérdezek a postaköltségre, eltűnik. Na ilyenkor kapcsol rögtön az átverésdetektorom.
Kimérgelődtem kicsit magam.
(#) Bakman válasza DannyTorrence hozzászólására (») Ápr 25, 2020 /

Nem feltétlen átverés, lehet funkcionális analfabéta is. Utóbbiak meglepően sokan vannak.
(#) mnyugger válasza Kari55 hozzászólására (») Ápr 25, 2020 /

Tavaly márciusban rendeltem valamit. Májusban belépet Mo-ra. Addig volt nyomkövetés. Ott eltűnt. Azóta se híre, de hamva.
(#) DannyTorrence válasza Bakman hozzászólására (») Ápr 25, 2020 /

Nem tudom elképzelni, hogy valaki fel tud adni egy hirdetést, de kérdésekre nem tud válaszolni.
(#) jani1987 válasza DannyTorrence hozzászólására (») Ápr 26, 2020 /

Kazettás rádióra írtam rá napokkal ezelőtt. Semmi reakció.
(#) Gafly válasza gyerek67 hozzászólására (») Ápr 26, 2020 /

Idézet:
„később pedig egy lapos csavarhúzóval kipiszkálható”

Annó volt egy félszemű kollégiumi szobatársam.
Elmondása szerint annyi volt a történet, hogy kis gyerekként ő ölelte a labdát, miközben a tesója próbálta csavarhúzóval feszegetni a szelepet...
(#) DannyTorrence válasza jani1987 hozzászólására (») Ápr 26, 2020 /

Ilyenkor már csak arra lehet gondolni, hogy már eladta valahol máshol, csak annyi nincs benne, hogy ezt közölje vagy a hirdetést levegye. Kár, hogy az ilyesmit nem lehet értékelni.
De így utólag már értem a dolgot, az illető elég nagy bajkeverő hírében áll az oldalon, szóval valószínűleg jobban is jártam, hogy nem utaltam semmit neki előre.
Mostantól tuti megnézem előre a hirdető hozzászólásait is.
(#) jani1987 válasza DannyTorrence hozzászólására (») Ápr 26, 2020 /

Akit én néztem hétfő körül volt fent utoljára és 10-nél is kevesebb hozzászólása van.
(#) gyerek67 válasza Gafly hozzászólására (») Ápr 26, 2020 /

Borzasztó....
(#) Moderátor hozzászólása Ápr 26, 2020

Kedves Mindenki!

A szabályzat kinek nem egyértelmű?

Idézet:
„9. Ami az apróhirdetésben történik, az ott is marad. Kérjük, törölj lábat mielőtt a fórumba belépsz. A fórumon tilos mindennemű apróhirdetéssel kapcsolatos értekezés, vita, panasz ügyintézés, érvénytelenítési - moderálási vita. Ezen szabály megsértése esetén a hozzászólások törlésén túl, MINDEN résztvevő némításban részesül, ugyanis az ilyen viták rengeteg olvasót zavarnak.”
(#) DannyTorrence hozzászólása Ápr 26, 2020 /

Idézet:
„A szabályzat kinek nem egyértelmű?”

Annak, aki nem találja az idézett szabályt. Merre található?
(#) Bakman válasza DannyTorrence hozzászólására (») Ápr 26, 2020 /

Az oldal alján: Használati útmutató és szabályok.
(#) DannyTorrence válasza Bakman hozzászólására (») Ápr 26, 2020 /

Abban nincs, most néztem.
(#) Kari55 válasza DannyTorrence hozzászólására (») Ápr 26, 2020 /

A használati feltételek: IV. Moderáció szakasz 9. pontj.
(#) DannyTorrence válasza Kari55 hozzászólására (») Ápr 26, 2020 /

Megvan, köszi! Ezért kell egységes menü alá tenni a szabályzatot, nem szétosztani többfelé.
(#) mark.budai hozzászólása Ápr 26, 2020 /

Kiírom ide, hátha valaki tud infóval vagy megoldással segíteni.
Szeretnék építeni egy NAS-t, arra gondoltam, hogy veszek egy Banana Pi-t, és egy 4 terás merevlemezt. Nem az atombiztos tárolás a lényeg, a nagy adatmennyiség 90%-a film. Van rá lehetőség, hogy az ezen a gépen tárolt filmeket megnézzem anélkül, hogy letölteném róla? A torrentek kezelése teamviewerrel menne, de a filmeket nem a Banana Pi hardveren szeretném lejátszani, hanem akár a számítógépemmel, akár a nappaliban lévő Samsung "okos" tévével. Mindenképp le kell töltenem róla, vagy meg tudom nyitni anélkül is az ott tárolt fájlokat?
Mod: Jobban belegondolva, nekem a Banana Pi-vel streamelni kéne a filmet, amit a TV-n nézni akarok. Tudtok erre valami épkézláb, egyszerű megoldást? A sebességgel talán nem lenne gond, gigabites a routerem, a Banana LAN portja is gigabites, a TV 5GHz-es wifin csatlakozik, szerintem bőven tudnia kéne az 1080p filmeket is, csak arra lennék kiváncsi, hogy a Banana vajon bírja-e ezt a tempót?
A hozzászólás módosítva: Ápr 26, 2020
(#) kowi hozzászólása Ápr 26, 2020 / 4

Megsajnáltam a kis vakarcsot melóba, hazahoztam. Pár hónap alatt megnőtt
(#) jani1987 válasza kowi hozzászólására (») Ápr 26, 2020 /

Én be zsákolva találtam egyet. Utánam jött a buszmegállóba. Azóta nem tudom hol van.
A hozzászólás módosítva: Ápr 26, 2020
(#) sany válasza kowi hozzászólására (») Ápr 26, 2020 /

Nagyon szép! Jól tetted!
(#) kowi válasza sany hozzászólására (») Ápr 26, 2020 /

Sajnos testvérének nem lett gazdája... és a szülei is eltüntek miután cégünk feljelentette őket... nem is láttam eddig efféle kutyát. Elősször mikor dokihoz vittük nem sok reményt fűzött hozzá. Beteg alultáplált és férges volt. Most jól van és nagyon rossz
Következő: »»   3142 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem