Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Vinném. Köszi
Ha esetleg gépromboló valamilyen oknál fogva lemondana róla, akkor én is elvinném.
Rendben van, de nem szeretném valahol meghirdetve látni.
Írj privátot.
A fiaimnak szánom használatra, aztán meglátom mit tudok kihozni belőle. Privát ment
Vasárnap estig elvihető cuccok, csak egyben!
Nem viszem sehova és posta sincs! Tartalom nagyjából: Opel autórádió -működik, kábel kivezetésekkel. Valaki kioperálta gyári szabvány csatlakozóit. Infra lámpás masszírozó -sosem használt. Számítógép ház üzemképes táppal. Philips TV távirányítók, ha jól emlékszem egyik működik (ha jól emlékszem) a másik alkatrész. Akkus fúrógépek, bitek. Gyenge de még tölthető akkukkal, töltő és dokkoló nélkül, hordtáskával. DVD lejátszó, működik, távval, kábelekkel. Botmixer, működik a keverőszár csapágyhibás. Mikrosütő alkatrészek, ventilátor, grill infra fűtőbetétek..., bontott. Asztali órásrádió, működik. Hősugárzó, működik, gumikábelt nem ártana cserélni, Elekthermax. Elektronikai bontott panelek, (bébi őr urh rádióvevő panel). Dugasztáp -töltő, működik. Egyenlöre több ne jut eszembe. Ha közben lesz még valami hozzá teszem. Időpont egyeztetése szükséges! A hozzászólás módosítva: Jún 25, 2020
Sziasztok !
Elvihető kőbányáról. A tányérforgató motor nincs benne, állapotáról nem tudok semmit de alkatrésznek jó lehet. pl. ponthegesztő Személyesen, posta nincs !! Érdeklődést ide várok. Nézd meg az adatlapomat. A hozzászólás módosítva: Jún 26, 2020
Anno cseréltem motort a Whirlpool mikrónkban, valami 2500ft körül volt az ára. Arra az esetre ha valaki meg akarja javítani...
Forgatómotort tudok adni, ha valakinek szüksége lenne rá.
Három darab tablet valamint három hangtechnika elvihető alapjában véve ingyen, de ha netán akad lejárt vagy nem lejárt színes és/vagy fekete-fehér filmed, akkor az éhes fényképezőgépem nagyon örülne neki
Asus NEXUS 7: Akku OK (feltöltve, mérve), kijelző törött, érintő törött, mobo nem indul, ha jól emlékszem el lett flashelve. Vodafone Smart Tab 3G: Akku valószínűleg ok, bár le van merülve, kijelző törött, érintő OK, mobo nem indul, teljesen halott. Alcatel One Touch EVO 7HD: Akku OK (félig feltöltve, mérve), kijelző OK, érintő OK, mobo nem indul, az oka ismeretlen. Onkyo K-611 deck és C711 CD-lejátszó: A decknek elvileg csak szíjjcsere kell, meg a szalagsebességet beállítani, a CD-nek már komolyabb baja van: a kiadó mechanika megkopott, ezért nem dolgozik. Hajdanán minden lemezt szépen játszott. Technics SL-PG390 CD-lejátszó: Bekapcsol, de bármilyen lemezre "No disc" és semmi más. Személyesen Balatonendréden (M7 115km-es leágazásától 1,2 km-re lakom). A tableteket postázom, a többi nehéz, így azt nem javaslom, bár ha kifizeted, akkor oda se neki. A hozzászólás módosítva: Jún 26, 2020
Szia!
Én elfogadnék egy tányérforgató motort. (Nem a mikróhoz kellene)
Hali!
Az Onkyo kazi érdekelne. Ha neked nem gond a posta, akkor nekem se.
Nem gond, akkor az Onkyo K-611 foglalva neked, a többi priviben.
Szia. Postával érdekelne a 3 tablet. Többit privátban.
Most hogy igy elnézem, és senki másnak nem kell, akkor lehet hogy benevezek a mikróra. A feliratot tekintve pont olyan mint a miénk (csak ezt, ahogy nézem nem vizelte le a macska ).
De várjunk még, hátha másnak jobban kell. A hozzászólás módosítva: Jún 29, 2020
Moderátor által szerkesztve
Oké, tiéd a döntés.
Jövő hét végén megy az hulladék átvevőbe. Ha jössz, viszed az acél lemezedet is.
Szia!
Az Onkyo másik felét (C711) postázva szívesen elfogadnám.
Szia, akkor az megy neked. A többit privátban.
Szia! A tabletekre jelentkezem! A többi privátban.
Sziasztok,
Garázsürítés miatt ingyen elvihető a képen látható nagyító készlet ( csak egyben, működését hiánytalanságát nem néztem), illetve a pacsirta káva. Üdv, Attila
Ne haragudj, de elkéstél. vyky még tegnap reggel jelentkezett értük, lejjebb látható is.
Szia. Szeretnék jelentkezni rájuk. Köszönöm.
Tied, viheted.
Oh, erről lecsúsztam, úgy érzem! Minden esetre, ha netán szalamandrának mégsem kellene a fotóscucc, én jelentkeznék rá. Köszi.
A hozzászólás módosítva: Jún 28, 2020
Nem biztos, hogy lemaradtál, elhozom, megnézem és írok.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |