Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
A lista ezek szerint
Bajzát Emese Csirke Csaba Csirke Csabáné Gyöngyi Csirke Csenge Gery78 granpa Henci jani1987 madzagos +2 fő magymarc Mirkóczki Máté mohinger (Ha elhozza valaki.) Mrscottt21 nagy hoho SALáta Stefy szikorapéter varttina A következő frissítést - ha kell egyáltalán - csak a találkozó előtti napon, csütörtökön teszem közzé.
Többségében mindenki a Szombati napon jön ahogy informálódtam, így valószínűleg akkor lesz a "fő" esemény.
Akkor a pontosítás kedvéért, mivel elég sok ember dilemmába került a két napot illetően:
Közkívánatra a FŐ nap a Szombati nap lesz (ilyenkor tudnak a legtöbben jönni). Kicsi OFF: Esetleg ha valakinek lenne Zilog Z80 "használati utasítása" könyv formában azt elfogadom, sajnos az enyémnek nyoma veszett költözés közben.
Sziasztok! Sajnos a szombat az Laci nap. Így nem tudok ott lenni. Azért egy kicsi kép múlt szombatról. Új hobbi
Ezzel most melyik testrészedet fogod amortizálni?
Na pedig jöhettél volna, tudok kivinni olyat ami az új hobbidhoz kapcsolódik.
Szasztok, valószínűleg én is kitekerek szombaton a találkozóra, ha a nagytalpú is úgy akarja
Olyan izé vagy . Egyiket se. Éppen a faragás építi vissza az izommemóriát, és mozgatja át a kezet. Első bagolynál már mozgott a legfelső perc is . A fenyőt elrontottam, túlgondoltam. A gomba, na az meg shampion lett fiatal vargánya helyett, be se fejeztem. Most bagoly vagy fenyő lesz. De inkább bagoly. Az bonyolultabb.
Ha meglenne a felszerelés és sok gyakorlat akár faragnék is egy gyorsat. Szóval főleg fa kellene. De még semmi
Ezeket a szobrokat hova készíted? Vagy csak saját szórakoztatásra? Szokott lenni a tévében is hasonlóval foglalkozó műsor (legalábbis eddig kétszer sikerült elcsípni). Nem gondoltál rá, hogy csinálj belőle videót is, s felpakold YouTube-ra? Felgyorsítva, hogy egy-egy videód max. 15-20 perc legyen...
Iratkoznék is fel rá azonnal, mint a "Stinnet Sticks" csatornára. Nem mellesleg egy-egy ilyen videódhoz ha letölthetővé teszed a 3D modelljét (amit a szoborról készült fotók alapján legenerál a Zephyr3D program), akkor olyat mutatnál a közönségnek, amit szerintem senki más...
Jó ötlet! De még ez az első és van mit tanulni... Gép simcs igazán hozzá... A 2. De hosszvágással eltoltam.
Jó ez, csináld még! Az meg külön poén, ha látszik majd a fejlődés a csatornádon
Egyébként Veresegyházán a medveparkban faragják sorra fából a kismacikat.
Hárman vagyunk az egyikünk csajszi. És nagyon ügyes!
Már ők előrébb járnak. A cica a lányának készült, az élettársa pedig fenyőzik, és ez nem is a csúcs, azt egy alapítványnak adta a Százhalombattai összejövetelkor .
A madarat melyikőtök követte el? Lassan offoljuk a topikot, folytassuk magánban, vagy az offtopikban...
A hely koordinátái : 47.927836, 20.383953. Ha felhívsz, eléd megyek a Cifrakapu utcába.
Kedves Fórumtársak!
Szeretettel meghívunk benneteket Békéscsabára, a harmadik Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozóra, amelyet a Vasutas Művelődési Házban tartunk meg 2020. 07. 25-én, szombaton. Tervezett program: A 200m2-es nagyteremben: • ki-mit épített bemutató • eszmecsere, barátkozás • forrasztgatás-építés • börze • ingyen elvihető holmik • tombola A klubteremben pedig közkívánatra a csöves és a félvezetős erősítők, valamint a különböző hangfalak mérhetik majd össze tudásukat. Étkezés: az épületben van büfé, ahol kapható hamburger, hot-dog, szendvics, üdítő, valamint egy sarokra található egy étterem: https://rendeles.meteres.hu/ Kezdés: 9:00 Várható befejezés: 17:00 Pontos helyszín: 5600 Békéscsaba, VOKE Vasutas Művelődési Háza és Könyvtára, Andrássy út 79-81. Részvételi díj, mely tartalmazza a terembérletet, rezsit, takarítást és egyéb szolgáltatásokat: 900,- Ft Jelentkezés, további infó, képgaléria a találkozó fórumában: https://www.hobbielektronika.hu/forum/alternativ-he-talalkozo-k Hamarosan elkészítem a címoldalas cikket is, remélem mihamarabb ott is megjelenik.
Szia Tamás
Akkor idén idemegyek, s nem a Szolnokira. Vinnék: üvegszálas és egyéb antenna árbocokat, huzal antennákat, 60x60mm 75mV alapműszereket, 6C19P, 6N13SZ, 6K4P-EV, 6ZS9P, 6ZS1P, GMI-83, GI-6B, s egyéb elektroncsöveket, VFD/Nixie csöveket meghajtó IC-vel, antenna vagy csengő huzalnak való vezetékeket 200m illetve 500m kiszerelésekben, antenna fejeket katonai antennákhoz....stb. Sokan biztosan a Szolnokira mennek majd, de én szólok pár emberkének, hogy idejövök ekkor. Ha valakinek kellene valami, akkor privátban ne habozzon írni emailt nekem. ha4023 gmail.com 25-én szombat reggel már 8:00 körül tervezek Békéscsabára érkezni, s természetesen a rendezvény végéig maradok Gyula
Az idén egy újabb programmal is színesedik a csabai találkozó, mégpedig a RoboKaland csapata is eljön hozzánk.
Bővebben itt olvashattok róluk: RoboKaland
Ok, akkor a fiamat (12 éves) is hozom, itthon szereti programozgatni a kis ED robotját, s jár is előadásokre ebben a témakörben. Biztosan tetszeni fog neki.
A címoldalas cikkbe már a RoboKaland is bekerült, a 14 év alattiaknak a belépő is kevesebb lesz természetesen.
Biztosan tetszeni fog neki.
Ennek tükrében a termek leosztását hogyan tervezed?
Vagy csak benéznek? Minden esetre jó hogy mondod, mert akkor "gyerek műsorral" is készülök.
Sziasztok!
Sajnos nekem le kell mondanom a részvételt. Remélem jövőre találkozunk! Ne haragudjatok rám! Üdv, Laci
Egy körülbelüli listát lehetne írni, hogy az ingyenbe ki mit hoz, hogy még véletlenül se kelljen vissza cipelni mert nem vitték el. A régi zöld és sárga színű szén ellenállásoknak még mindig van hely a dobozaimba. De elfogadok forgó kapcsolókat is. Most nem kötöm meg, hogy milyen legyen. Ha már ennyi alap műszerem van már lesz mihez igazítani. M86-os vagy e feletti trafó lemezeket is elfogadok. A kisebbekkel most nem tudok mit kezdeni. Szóval ha kell valakinek viszem őket. Egy fojtóra valót hagyok magamnak.
A hozzászólás módosítva: Júl 8, 2020
A nagyteremben lesznek ők is, jól el fognak férni a többiek mellett. A két fő szervező jön, meg pár gyerkőcöt hoznak terv szerint.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |