Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Lapozás: OK   81 / 230
(#) keszeg01 válasza mohinger hozzászólására (») Júl 3, 2020 / 1

Jó estét.
Nekem jónak tűnik.
(#) nagy hoho válasza granpa hozzászólására (») Júl 3, 2020 /

Péntek vagy szombat?
(#) granpa válasza nagy hoho hozzászólására (») Júl 3, 2020 /

Úgy tudom, hogy szombat.
(#) varttina válasza granpa hozzászólására (») Júl 4, 2020 /

A lista ezek szerint

Bajzát Emese
Csirke Csaba
Csirke Csabáné Gyöngyi
Csirke Csenge
Gery78
granpa
Henci
jani1987
madzagos +2 fő
magymarc
Mirkóczki Máté
mohinger (Ha elhozza valaki.)
Mrscottt21
nagy hoho
SALáta
Stefy
szikorapéter
varttina

A következő frissítést - ha kell egyáltalán - csak a találkozó előtti napon, csütörtökön teszem közzé.
(#) madzagos hozzászólása Júl 4, 2020 /

A kaja az pénteken vagy szombaton lesz?
(#) granpa válasza madzagos hozzászólására (») Júl 4, 2020 /

Gondolom, amikor ott leszek (szombat).
(#) szikorapéter válasza granpa hozzászólására (») Júl 4, 2020 /

Többségében mindenki a Szombati napon jön ahogy informálódtam, így valószínűleg akkor lesz a "fő" esemény.
(#) szikorapéter válasza varttina hozzászólására (») Júl 5, 2020 / 2

Akkor a pontosítás kedvéért, mivel elég sok ember dilemmába került a két napot illetően:
Közkívánatra a FŐ nap a Szombati nap lesz (ilyenkor tudnak a legtöbben jönni).

Kicsi OFF:
Esetleg ha valakinek lenne Zilog Z80 "használati utasítása" könyv formában azt elfogadom, sajnos az enyémnek nyoma veszett költözés közben.
(#) nagy hoho hozzászólása Júl 6, 2020 /

Hol ez a hely? A GPS-be mit írjak be?
(#) SALáta hozzászólása Júl 6, 2020 /

Sziasztok! Sajnos a szombat az Laci nap. Így nem tudok ott lenni. Azért egy kicsi kép múlt szombatról. Új hobbi
(#) Gafly válasza SALáta hozzászólására (») Júl 6, 2020 /

Ezzel most melyik testrészedet fogod amortizálni?
(#) szikorapéter válasza SALáta hozzászólására (») Júl 6, 2020 /

Na pedig jöhettél volna, tudok kivinni olyat ami az új hobbidhoz kapcsolódik.
(#) Edek hozzászólása Júl 6, 2020 /

Szasztok, valószínűleg én is kitekerek szombaton a találkozóra, ha a nagytalpú is úgy akarja
(#) SALáta válasza Gafly hozzászólására (») Júl 6, 2020 / 5

Olyan izé vagy . Egyiket se. Éppen a faragás építi vissza az izommemóriát, és mozgatja át a kezet. Első bagolynál már mozgott a legfelső perc is . A fenyőt elrontottam, túlgondoltam. A gomba, na az meg shampion lett fiatal vargánya helyett, be se fejeztem. Most bagoly vagy fenyő lesz. De inkább bagoly. Az bonyolultabb.
(#) SALáta válasza szikorapéter hozzászólására (») Júl 6, 2020 /

Ha meglenne a felszerelés és sok gyakorlat akár faragnék is egy gyorsat. Szóval főleg fa kellene. De még semmi
(#) bbb válasza SALáta hozzászólására (») Júl 6, 2020 /

Ezeket a szobrokat hova készíted? Vagy csak saját szórakoztatásra? Szokott lenni a tévében is hasonlóval foglalkozó műsor (legalábbis eddig kétszer sikerült elcsípni). Nem gondoltál rá, hogy csinálj belőle videót is, s felpakold YouTube-ra? Felgyorsítva, hogy egy-egy videód max. 15-20 perc legyen...
Iratkoznék is fel rá azonnal, mint a "Stinnet Sticks" csatornára.

Nem mellesleg egy-egy ilyen videódhoz ha letölthetővé teszed a 3D modelljét (amit a szoborról készült fotók alapján legenerál a Zephyr3D program), akkor olyat mutatnál a közönségnek, amit szerintem senki más...
(#) SALáta válasza bbb hozzászólására (») Júl 6, 2020 / 1

Jó ötlet! De még ez az első és van mit tanulni... Gép simcs igazán hozzá... A 2. De hosszvágással eltoltam.

Jó ez, csináld még! Az meg külön poén, ha látszik majd a fejlődés a csatornádon
Egyébként Veresegyházán a medveparkban faragják sorra fából a kismacikat.

maci.jpg

(#) SALáta válasza bbb hozzászólására (») Júl 6, 2020 /

Hárman vagyunk az egyikünk csajszi. És nagyon ügyes!
Már ők előrébb járnak. A cica a lányának készült, az élettársa pedig fenyőzik, és ez nem is a csúcs, azt egy alapítványnak adta a Százhalombattai összejövetelkor .

A madarat melyikőtök követte el? Lassan offoljuk a topikot, folytassuk magánban, vagy az offtopikban...
(#) varttina válasza nagy hoho hozzászólására (») Júl 7, 2020 /

A hely koordinátái : 47.927836, 20.383953. Ha felhívsz, eléd megyek a Cifrakapu utcába.
(#) mohinger hozzászólása Júl 8, 2020 / 2

Kedves Fórumtársak!
Szeretettel meghívunk benneteket Békéscsabára, a harmadik Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozóra, amelyet a Vasutas Művelődési Házban tartunk meg 2020. 07. 25-én, szombaton.

Tervezett program:

A 200m2-es nagyteremben:

• ki-mit épített bemutató
• eszmecsere, barátkozás
• forrasztgatás-építés
• börze
• ingyen elvihető holmik
• tombola

A klubteremben pedig közkívánatra a csöves és a félvezetős erősítők, valamint a különböző hangfalak mérhetik majd össze tudásukat.

Étkezés: az épületben van büfé, ahol kapható hamburger, hot-dog, szendvics, üdítő, valamint egy sarokra található egy étterem: https://rendeles.meteres.hu/

Kezdés: 9:00
Várható befejezés: 17:00

Pontos helyszín: 5600 Békéscsaba, VOKE Vasutas Művelődési Háza és Könyvtára, Andrássy út 79-81.
Részvételi díj, mely tartalmazza a terembérletet, rezsit, takarítást és egyéb szolgáltatásokat: 900,- Ft

Jelentkezés, további infó, képgaléria a találkozó fórumában: https://www.hobbielektronika.hu/forum/alternativ-he-talalkozo-k

Hamarosan elkészítem a címoldalas cikket is, remélem mihamarabb ott is megjelenik.
(#) ha4023 válasza mohinger hozzászólására (») Júl 8, 2020 / 1

Szia Tamás

Akkor idén idemegyek, s nem a Szolnokira.

Vinnék: üvegszálas és egyéb antenna árbocokat, huzal antennákat, 60x60mm 75mV alapműszereket, 6C19P, 6N13SZ, 6K4P-EV, 6ZS9P, 6ZS1P, GMI-83, GI-6B, s egyéb elektroncsöveket, VFD/Nixie csöveket meghajtó IC-vel, antenna vagy csengő huzalnak való vezetékeket 200m illetve 500m kiszerelésekben, antenna fejeket katonai antennákhoz....stb. Sokan biztosan a Szolnokira mennek majd, de én szólok pár emberkének, hogy idejövök ekkor.

Ha valakinek kellene valami, akkor privátban ne habozzon írni emailt nekem. ha4023 gmail.com
25-én szombat reggel már 8:00 körül tervezek Békéscsabára érkezni, s természetesen a rendezvény végéig maradok

Gyula

DSC03675.JPG

(#) mohinger hozzászólása Júl 8, 2020 /

Az idén egy újabb programmal is színesedik a csabai találkozó, mégpedig a RoboKaland csapata is eljön hozzánk.
Bővebben itt olvashattok róluk: RoboKaland
(#) ha4023 válasza mohinger hozzászólására (») Júl 8, 2020 / 1

Ok, akkor a fiamat (12 éves) is hozom, itthon szereti programozgatni a kis ED robotját, s jár is előadásokre ebben a témakörben. Biztosan tetszeni fog neki.
(#) mohinger válasza ha4023 hozzászólására (») Júl 8, 2020 /

A címoldalas cikkbe már a RoboKaland is bekerült, a 14 év alattiaknak a belépő is kevesebb lesz természetesen.
Biztosan tetszeni fog neki.
(#) Gafly válasza mohinger hozzászólására (») Júl 8, 2020 /

Ennek tükrében a termek leosztását hogyan tervezed?
Vagy csak benéznek?
Minden esetre jó hogy mondod, mert akkor "gyerek műsorral" is készülök.
(#) Mrscottt21 hozzászólása Júl 8, 2020 /

Sziasztok!

Sajnos nekem le kell mondanom a részvételt.
Remélem jövőre találkozunk!

Ne haragudjatok rám!

Üdv, Laci
(#) jani1987 válasza mohinger hozzászólására (») Júl 8, 2020 /

Egy körülbelüli listát lehetne írni, hogy az ingyenbe ki mit hoz, hogy még véletlenül se kelljen vissza cipelni mert nem vitték el. A régi zöld és sárga színű szén ellenállásoknak még mindig van hely a dobozaimba. De elfogadok forgó kapcsolókat is. Most nem kötöm meg, hogy milyen legyen. Ha már ennyi alap műszerem van már lesz mihez igazítani. M86-os vagy e feletti trafó lemezeket is elfogadok. A kisebbekkel most nem tudok mit kezdeni. Szóval ha kell valakinek viszem őket. Egy fojtóra valót hagyok magamnak.
A hozzászólás módosítva: Júl 8, 2020
(#) mohinger válasza Gafly hozzászólására (») Júl 8, 2020 /

A nagyteremben lesznek ők is, jól el fognak férni a többiek mellett. A két fő szervező jön, meg pár gyerkőcöt hoznak terv szerint.
Következő: »»   81 / 230
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem