Fórum témák
» Több friss téma |
Csak nagyon gyenge fotót tudnék róla összehozni. Nekem még olyan buta telefonom van, hogy nincsen benne kamera. A webkamerám is nagyon gyenge.
Egy linket tudnék adni fotóról. Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Júl 27, 2020
Idézet: ...biztos annyi?„"Ez egy 14 lábú kerek tok"” ...mert ha mégis 10, akkor: LM733...uA733 A hozzászólás módosítva: Júl 27, 2020
Köszi az infót, de ilyen IC-m is van, de arra az is van írva.
Miből gondolod, hogy ez is az?
Nekem inkább típusjelnek tűnik...
Nekem is kóvályog valahol pár darab.. a neve biztos CT306 és nem a 7342...
Mi lehet a képhez hasonló jószág YT PG és 10% felirattal. 220 Ohm az értéke. Az ok, hogy ellenállás, de milyen?
Ha szétszedsz olyan régi csöves TV -t és/vagy rádiót, amiben még NYÁK lap sem volt, a csövek ilyenekkel voltak "összekötve".
Nem rosszak ezek, csak idejétmúltak.
Néhány éves ipari elektronikában van. Ezért a fejvakarás. Megnézem mit csinál tán előrébb leszünk.
A betűkódok régen nem voltak divatban.
Azoknak nem ilyen szokott lenni a lába vége, hanem lekerekitett.
És nem is lyukasak hosszában. A hozzászólás módosítva: Júl 30, 2020
Lehet, hogy a hőtermelés maitt választották (gyártatták) ezt a típust. Jól kiemelkedi a NYÁK-ból, a masszív lábak pedig mechanikai stabilitást ad.
Első körben én is erre gondolok, de melyik az a ...gyártó amelyik az ekkora alkatrészre is kóddal ír.
Ez nem SMD! Van bőben hely az alkatrészen, még szemüveg sem kell a leolvasáshoz. De a 10% gondolom a tolerancia.
Szerintem huzalellenállás. Nekem is van pár ilyenem, látszik rajta a tekercselés a lakk alatt. Maga a tekercselés 15 mm hosszú, és a felirata szerint 4 Wattos.
Sziasztok! Egy induktivítás értékét szeretném tudni az alábbi színkóddal,de mellékelek képet is. L1 alkatrész. Ez a panel működik,de egy ugyanilyenen ez az alkatrész is szakadt.Mérve 6ohm,de a többi adat nem tiszta. uH mennyi lehet? Köszi előre is!
Az "írás" szerint 1 mH. (1, 0, 2 azaz 1000 uH) Ha jól tévedek.
Köszönöm a választ! Közben beugrott,hogy vettem anno egy alis tesztert ilyen célokra. Az is azt írta,hogy 5.7ohm,és 0.86 mH.
A ráírt, és a mért közt több van, mint 10 % az induktivitásban.
A hozzászólás módosítva: Aug 1, 2020
Tehát ez is már elhasználódott valamennyire,ugye? Vagy ennyi lenne a gyári szórása?
Nem használódik el (amíg le nem ég); vagy nagyobb a szórás, vagy nem elég pontos a műszer. Ez utóbbi a valószínűbb, mert a mérés módjától is függ a mutatott érték. Azon a helyen ez a "pontosság" is megfelelő.
Sziasztok A képen látható alkatrész beazonosításához kérek segítséget,mi lehet ez a számok alapján nem találok róla semmit.Mérés alapján nem tranzisztor .köszönöm.
A hozzászólás módosítva: Aug 4, 2020
Vagy az, de már nem az.
Ha jó lenne, akkor nem igy lenne fényképezve. A hozzászólás módosítva: Aug 4, 2020
köszönöm a gyors válaszodat ,ez az, a pozició száma a panelon DT digitális tranzisztor.Egyébként ezt a tokozást minek hívják ,nem TO92-es
A bázis körében lévő ellenállások miatt nem egyszerű kimérni.
A hozzászólás módosítva: Aug 4, 2020
Üdv
Segítséget kérnék, az alábbi alkatrészt sehol sem találom, 1A43AR szerepel rajta.
Ez Fairchild gyártmányú (ami most onsemi) talán MOSFET az FDDxxxx sorozatból.
Az első sor lehet, hogy csak a date code, meg hol gyártották, stb. A második sor pontosan mi? FDD??? |
Bejelentkezés
Hirdetés |