Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Sajnos a párja eltűnt.
Tulajdonképpen a három részes állványnak keresek gazdát.
Sziasztok!
Korábbi adagból maradt még egy HP laserjet 4200n, vagyis hálózati kártya is van benne. (Valami olyat mondtak, hogy hálózaton használható, de win10-nek problémája volt a csatlakozással, én nem próbáltam ki) A Déli környékéről vihető.
Nekem 4000-esem van hálózati kártyával, simán megy win10-el hálózaton, fix IP-t állítottam neki, felismeri a win és működik.
A hozzászólás módosítva: Aug 28, 2020
Szia!
Engem érdekelne a nyomtató, de csak a jövő héten tudok bemenni érte. Üdv: Alex
Rendben. Írj privátban, hogy mikor jönnél. Jövő hétre félre rakom neked.
Nem éppen elektronika, de hátha valaki hasznát veszi.
Kis hűtőgép,(működik), íróasztal,(110x60x75 cm magas),fogas. Iroda felszámolásból maradt használt dolgok. Csepelről vihető. A hozzászólás módosítva: Aug 29, 2020
Én pedig az asztalkát fogadnám szívesen.
Köszönöm a felajánlást!
Rendben a Tiéd.
A hozzászólás módosítva: Aug 29, 2020
Rendben a Tiéd.
Többi privát. A hozzászólás módosítva: Aug 29, 2020
Ingyen vihető (Post vagy Foxpost is oké) lamináló belseje: fűtés+görgők a motorral. Semmi vezérlés vagy szabályozás nincs hozzá, ahogy a képenken látszik.
A hozzászólás módosítva: Aug 29, 2020
Dell Optiplex 740 asztali PC szép állapotban ingyen elvihető.Táphibás, legalábbis szerintem, mert időnként kikapcsol.Egyszer már volt benne tápegység cserélve.XP van rajta, 2GRam, 500G Sata HDD.Mosonmagyaróváron van, de Győrben is átvehető előre egyeztetett időpontban hétköznapokon.Nem postázom.
A képen látható hűtő kompresszor motor elvihető. Annyit tudok róla ami a képen is van.
HP Deskjet 3854 tintás nyomtató, HP Deskjet 1050 nyomtató és szkenner és egy 17 collos crt monitor elvihető Szombathelyen.
Csak egyben, postázás nincs.
Békéscsabán elvihető 3db képcsöves TV.
2 nagy 70cm, nem működik. 1 kicsi 60cm, működik. Csak egyben. Szállításban, cipelésben nem tudok segíteni.
Békéscsabán elvihető 1 db Lehel(Bosch licence), 120 literes hűtőszekrény.
Működik. Szállításban, cipelésben nem tudok segíteni.
A képeken látható kerámia kondik elvihetők, lehetőleg egyben Maglódról. Sok-sok ezer db van, nagy részt 220Pf és 2.2Nf és vannak vegyes Pf értékek is.
Szia!
Jelentkezek a fogasra, ha nem késtem le róla. Üdv.: István
Sziasztok, van itt 3db PLC, Proface Lt GLC150-BG41-XY32SK-24V típusú.
Szentendre vagy Budapest 17.kerület Pesti út. (Letöltőkábel csak 1 van hozzá, ami amúgy semmi különös, MAX232 )
Szia! Erdekelne a plc. Irtam privatba.
A hozzászólás módosítva: Szept 1, 2020
Szia!
Ha Gabó fórumtárs valamiért lemondaná akkor elvinném.
Cserélném egy nagy tábla keserűcsokira a Videó Praktika folyóirat 22 évfolyamát (1989 - 2010).
Az 1995. évfolyamból csak az 1. és a 2. szám van meg, az 1995. évfolyamból a 11. és a 12. szám hiányzik. Van még pár darab Házi Mozi (2001 - teljes, a 2000 és 2002 évfolyamokból csak néhány szám van), és a Digitális Házi Mozi 2001. teljes évfolyama. Átvehető Szolnokon vagy csütörtökön Bp-en, Zuglóban.
Szia!
Írtam választ, a Tiéd! Üdv. |
Bejelentkezés
Hirdetés |