Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Nem. Oda adom csak az alaplapot is, a ház legfeljebb megy a MÉH telepre. Azért mondtam hogy oda adom az egészet,hogy a többit ne kelljen kidobnom. Amúgy Bócsán van, Bács megye.
Szia,
Ha nagyon megfeszülök, lehet, hogy tudok neked találni a cuccaim között egy működő ASUS P5PL2(-E ? ) alaplapot, benne dual core proci és valami bordával, minden egyéb nélkül. Viszont ezt kb 1-2 héten belül tudom megnézni.
Máshogy nem is tudod használni a Dell cuccost, spéci az alaplap, csak abba a házba való...
Kispesten szerintem tudok neked adni 775-ös alaplapot
Gyakran járok Bács-Kiskun megyében (Kunszállás), ámde Bócsa felé nem kerülök.
Köszönöm a felajánlást, de itt az egyik fórumtárs meg is említi hozzá - maga a DELL lap eléggé speciális, tehát csak a saját dobozában érzi jól magát. Inkább nem kérem hát, ha nem gond.
Kivárom.
Meg ha nem túl messze kell érte mennem.
Kispest tőlem nincs nagyon messze (nyócker).
Érdeklődöm.
Elfogadnék 1 db 2 literes visszaváltható Coca Colás műanyag palackot a 18. kerület környékén (érte mennék).
De most a vastag falú visszaváltósról van szó.
A további találgatásokat megelőzése okából kifolyólag ... tartalék benzin a robogóba.
A benzinszintmérő beteg, vagy 50 km óta nullán a mutató, a piros (sárga?) lámpa meg nem gyulladt ki. Ez - az 5 literes marmonkannával ellentétben - elfér a sisaktartóban.
Gondolom ez a horgász wobbler, nem az elektronikus.
Szia!
2 db 1 literes HPDE műanyag flakon nem jó? A műanyag benzines kannák is ilyen anyagból vannak. Nem átlátszó, viszont biztonsági kupakos. (Tisztítószerek, petróleum szokott ilyenben lenni.)
Sziasztok.
Előbányásztam egy régebbi LG monitort, de sajnos valahova elkavartam a tápegységét. Hátha van valakinek egy ilyen jószág, 19V 0,8A.
Az a 0.8A nem sajtóhiba? Többet szoktak felvenni szerintem.
Notebook tápegységből is megoldhatod, megfelelő csati cserével...
Szerintem is triviális a laptop töltő és eléggé veszélytelen, valamint nagyjából ingyen lehet kapni/szerezni.
Csatlakozó cserével érdemes elővigyázatosnak lenni, mert már a laptop töltők sem minden esetben kettő pólusosak és buták...
Üdv!
Elfogadnék egy üzemképtelen de jó csatlakozókkal 8 port Gigabit switch-t (utp aljzatokban 8 érintkező)- A kék útvonal közelében személyesen esetleg posta költségért. Köszönöm. A hozzászólás módosítva: Júl 18, 2021
Nem 1,8A?
Vagy picike, 17 -15 col alatti, akkor talán oké a 0,8A, bár CCFL háttérrel valószínűtlennek tűnik. Leddel elmegy. Elmennek 14-20V DC között bármiről, az újabbak biztos mert több darabot használtam-használok autós üzemben. A névlegesen 19 voltosak 12 voltról simán működnek, lecsekkoltam labortáppal, a rekorder egy szintén LG ami 9,7 voltnál állt le.
19,5 LED-es és nem elírás, tényleg 19V 0,8A.
Tápom nincs (nekem is kéne Budapesten és fizetnék is érte ), de a dugó eiaj05.
Nekem van egy 18,5 V-os, ami 2,0 A-t tud (legalábbis az van ráírva), azt szívesen fel tudom ajánlani. Valamikor valami laptop táp volt, de én használtam 19 V-os LCD TV-hez is.
Jó lenne, remélem tudok adni valamit cserébe
Nem kell érte cserébe semmi, de így legalább nem kell kidobnom.
Mert azt bizony nagyon sajnáltam volna ...
Tudom furcsán hangzik de nem eladó?
En sokat vagyok kinnt terepen es ott csak akkus táplálas van. Egy szintén LG monitort és egy mini pc-t használok, megáll 25-26 wattba a fogyasztás de minden watt számít nekem. A tiéd levett fényerővel szerintem 10watt alatt lehet, ez nagyon jó. |
Bejelentkezés
Hirdetés |