Fórum témák
» Több friss téma |
Köszi. Valahogy én is így gondoltam. Akkor sajnos nincs más megoldás
Elárulom, hogy a 64bites vendég virtuális gépet se fogod futtatni 32bites kiszolgálón. Telepíts 64bites rendszert, ha a géped bírja!
Tudok egy jobb módszert: töltsd le a program 32bites verzióját..
Nem mondtad mi az a program, de gondolom van 32bit-es verziója is.
Ha nem is a legújabb, de esetleg korábbi verziót valószínű fordították 32 bitesre is.
A játék kliens gyártó a 32 bites gépekre nem gondolt. Ezt az oldalán ki is hangsúlyozta.
Nem tudom miféle játék, de manapság azért a legtöbb gépbe min 8 giga ram van. Oda meg már 64 bit kell... Ergo nem is fog 32 bitessel bajlódni. Főleg, ha a rendszerkövetelmények is olyanok.
Üdv!
A 64 Bites programoknak az a normális működése (vagyis nem működése), hogy nem indulnak el 32 Bites oprendszeren: natív 64 Bites oprendszert kell neki telepíteni.
Egy kamionos játéknak a multi része lett csak 64 bitesre írva.
No szép, nem olvastam előre az eredeti poszt és a válaszom közti hozzászólásokat az oldalváltás után: "hogyan csinálj hülyét magadból", első lecke.
Semmi baj van ez így hogy benézi az ember. Amúgy nem idegeb a telepítés tőlem csak a legnagyobb bajom hogy elég sok adatot kell ismét letöltenem a felhőből és maga a játék is 10+gb
Ezért gondoltam hogy van valami kiskapu rá hogy hogy megússzam.
Ha semmi más nem indokolja, hogy 32 bites rendszered legyen, akkor ez egy szerencsés alkalom, hogy meglépd a váltást.
A 64 bites telepítőt letöltheted a Microsoft oldaláról, és egyből gyárt neked telepítő USB-t is. Ezen az oldalon az eszköz letöltése menüpontot válaszd, az letölti a MediaCretionTool eszközt. Kell egy 8GB USB kulcs. Elindítod a mediacreationtool-t, majd értelem szerűen kiválsaztod, hogy mit csináljon. Ugyanazt a fajta 64 bitest válszd, amilyen a 32 bites volt. ( Home-Home, Pro-Pro ) Akkor telepítés után nem fog kódot kérni az aktiváláshoz. Ha bármiben elakadnál, csak írd meg.
Igen, értelek.
Köszi. A win7 nél maradok inkább. Újra lesz telepítve hamarosan.
Értem. Akkor nem is nagyon győzködlek arról, hogy ez nem a legjobb döntés.
Viszont remélem, hogy hamarosan jön egy újabb szerencsés alkalom, amikor úgy döntesz, hogy mégis.
Kényszer helyezből maradoka win7 en. Ha lenen megoldás mennék win10 re.
Mi miatt?
Hacsak nem egy olyan kritikus szoftver, aminek nincs win10 alatt is futó verziója, biztos hogy van megoldás. Ha megírod a kényszerhelyzet okát, talán találunk megoldást.
Tudod, több szem több csipa.
.msi telepítő, sehogyan se megy végig! Rendszer: 64 bites Windows 8.1.
Mit kellene rendbetenni, hogy le tudjon futni? .msi fájloknál sajnos ki van szürkítve a rendszergazdaként való futtatás lehetősége. A hozzászólás módosítva: Szept 17, 2021
Itt már nem a "32 bites gépekre nem gondolt" verzióról van szó. Ha ez egy játék, akkor a RAM miatt van 64 bitre írva. Ha megnézed a minimum konfigot, amit ajánlanak hozzá, az már nem biztos,
hogy 4Gb alatti lesz. Az ajánlott konfig pedig biztosan ennél több RAM -ot kíván, épp ezért azt már nem lehet 32Bit -es rendszerhez fejleszteni... Én előbb azt hittem, valami felhasználói programról van szó. De így nyugodtan állj át 64bitre, több előnyét fogod élvezni, mint az egyszeri újratelepítés, és adatmentés nyűgje baja...
Mi ez a gmpublisher? Van neki rendszer követelménye? Annak megfelel a géped minden tekintetben?
Nem lehet, hogy csak a Webview2-t hiányolja?
1. win7 stabilabb a lézerkezelő program, a másik ok hogy a gépet előtte igencsak fejleszteni kellene hozzá, hogy élvezhetően tudjam használni.
Attól tartok, hogy elvileg sem megy. Lefelé nem kompatibilis. A 64 bites rendszeren ellenben fut a 32 bites (szinte mind).
Ha van 32 bites verziója, azt kell megszerezni. A termékkulcs azonos a két verzióra minden szoftvernél.
Valóban. Így már sikerült.
(gmpublisher ‒ Garry's mod játékhoz addon készítő és Workshop feltöltő segédprogram.)
Pontosan. 64 bites rendszeren futnak a 32 bites programok (fordítva nem), bár már találkoztam olyan szoftverrel, ami 64 bites rendszeren el sem indult, ezért meg kell próbálni. Végső soron "dualboot" vagy virtuális számítógép (pl. VMware Workstation) használata lehetséges, ha végképp nem menne.
Majd rászánom magamat az újratelepítésre csak még nem jött meg a hangulatom hozzá sajnos. Amúgy sem fontos mert nem egy eget verő játék és csak néha játszok fele. Bár az az 500 mega ram sem lenne rossz ami elveszik
Azt az 512 MB RAM-ot nem a processzorodba épített videokártya viszi el?
Nem hiszem hogy az vinné el mivelhogy van benne videokártya. A 32 bites csak 3,5
gb tud lekezelni.
Igen, akkor azt kihúzhatjuk. Esetleg oda csinálhatnál RAMdisk-et, amivel pl. a böngésző teljesítménye javítható (hogy ne HDD-re cache-eljen, és az SSD írásterhelését se növelje feleslegesen).
Attól, hogy van benne videokártya a kezelhető címtartomány 32 bites op rendszer esetén továbbra is 4GB. Ebbe a virtuális memória tartományba kell (szép magyar szóval) bemappelni a videomemóriát és a BIOS területet is.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |