Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Ez arra nem válasz, hogy megkérdezted-e?
Na ez egy jó kérdés, hogy csak akkor fogadják-e el a regisztrációt, ha megvan mind a 40 emberke? Tudod klasszikus: 39, maradhat? A hozzászólás módosítva: Okt 19, 2021
EZT MOST ÍGY NEM ÉRTEM!
A regisztrációt csak akkor lehet véglegesíteni, amikor megvan mind a 40 ember????? Kérlek, telefonálj rá a Látogató Központra! Miért is: 32 ember nem látogathat???
Mert 40 emberre regisztráltam. Így a 40et várja a rendszer.
És ekkor enged véglegesíteni. De ez nem jelenti azt, hogy nem csinálhatok a 40-ből 39-et. De ha úgy jobb... akkor most csökkentem a létszámot egy fővel. Max majd telefonon bővítem. Hogy legyen?
Hogy mehessünk, többen már utolsó szent szabadságot vettek ki emiatt.
Én is azt vettem ki.
De most véglegesítem 39 fővel.
Íme
Akkor ezennel le zártam 39 fővel! De természetesen ha valakinél lesz változás (mégsem tud jönni, vagy máshol lenne valakinél még egy ember) akkor azt is szívesen le zongorázom! És ezúton szeretném mindannyiótok bizalmát megköszönni! Valamint azt is, hogy ennyien szándékoztok eljönni! November 19.-én 10:45-kor legkésőbb az erőműnél találkozunk! Üdv, Laci A hozzászólás módosítva: Okt 19, 2021
Köszönjük szépen.
Köszi, Laci, a kollégáim nevében is, hogy ennyien vagytok kíváncsiak ránk!
Nagyon szívesen máskor is!
Idén bringával akartam Paksra menni... de sajnos keresztbe tett az élet, így nem tudtam megvalósítani... talán majd jövőre
Azt meg (nem/DE) trollkodásként mondom, hogy nézzétek meg azt a három videót előtte, hogy értelmes kérdéseket tudjatok feltenni...
Hagyd el, mást sem csinálunk: egyik iskolapadból ki, a másikba be....
Varttina fórum társnak felajánlottam a szállást nálunk hogy ne legyen gond az ingázás.
Nem de a találkozóra kipihenten tud menni.
Mármint az udvarra (jó idő esetén) vagy a másik szobába?
Nemes felajánlás , úgyis gondolkodtam hogy Varttina hogyan fog Egerből odaérni Paksra időre.
De akkor előző nap odamegy jani1987-hez, ott alszik, és átsétál. 10:45 az odaérési határidő!!! A hozzászólás módosítva: Okt 27, 2021
Ez nem jutott eszembe a "találkozó" megnevezés miatt.
A bejelentett pandémiás megszoritások érintik a paksi látogatásunkat?
Egyelőre nem jelent meg korlátozó intézkedés.
Figyelni fogom a tájékoztatásokat és ha bármilyen, Benneteket érintő hír lesz, azonnal szólok!
Eddig is maszk viselése volt előírva az üzem területén a látogatók számára ...
Akik 1 járműbe utaznak mint akik " közösségi közlekedési eszközt" vesznek igénybe ... Azok eldönthetik miként teszik meg az utat ... A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2021
Sziasztok.
kedves munkáltatóm megszívatott nem picit. 8 nap szabimból 5 öt elvett mert a két ünnep közt nem dolgozunk. Így kihagyom a paksi erőmű megnézést.
Sajnálom.
Mondjuk bármikor vissza is mondhatják a pandémia miatt, és akkor senki sem megy, de ne úgy legyen. Már mindenki nagyon nekibuzdult és rászervezett...
Ezzel számolnod kellett, a két ünnep közti nemdolgozás (ahol nem dolgoznak ilyenkor) általánosan a szabi terhére megy.
Nem zaklatni akarlak, csak úgy kérdezem: Maradt három nap szabadságod, abból egyet nem tudsz erre áldozni? A hozzászólás módosítva: Okt 31, 2021
|
Bejelentkezés
Hirdetés |