Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
És ez egy nagyon rendes dolog volt tőled.
Új hír a paksi Látogatóközpont oldalán. November 15-től kötelező a védettségi igazolvány. Ez érint minket?
A hozzászólás módosítva: Nov 9, 2021
Néhány embert biztos érint.
Én felhívtam a halászcsárdát, elég sokan megyünk az erőmű után ebédelni. Kértek egy hozzávetőleges létszámot, amire én 20-at adtam. Ha szeretnénk gyorsabb kiszolgálást, akkor előre célszerű a rendelést leadni.
Remélem nem sok embert érint közölünk. Kimásoltam, hátha így könnyebb olvasni.
Idézet: „Tisztelt Látogatók! Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. üzemi területét érintő II-es és III-as programjainkon november 15-től csak védettséget igazoló okmánnyal lehet részt venni, amelyet a megérkezéskor kollégáink ellenőrizni fognak. Továbbá az atomerőmű egész területén – beleértve a Tájékoztató és Látogatóközpontot, az üzemi területet, a Karbantartó Gyakorló Központot, valamint az Atomenergetikai Múzeumot – kötelező a maszkviselés, így kérjük, hozzanak magukkal védőmaszkot. Megértésüket köszönjük! Tájékoztató és Látogatóközpont Atomenergetikai Múzeum” A hozzászólás módosítva: Nov 9, 2021
Egy embert biztosan érint.
Szerintem nem megyünk huszan enni. Gondolom ott halat kellene enni, az meg csak van készen...
Egy embert nálunk is biztosan érint, de holnap körbekérdezem a csapatot.
Közülünk tudtommal (majdnem) mindenki ebédelne, ami kb. 10 fő. Aki nem szereti a halat, a frissensültek közül azért válogathat...
Az ebéd azért költői túlzás, nevezzük inkább korai vacsorának...
Kis szerencsével talán Proli007-et lehet pluszban beszervezni, de szerintem emiatt sem kell összetologattatni az egész étterem asztalait. Azzal a frissensülttel azért vigyáznék, mert ezen szokott elcsúszni az egész. Bánatnak megy az ember halászcsárdába mirelit rántott csirkemellért? Mivel leszünk a fórumról is többen, akkor kinek mit viszünk/várunk: Részemről: - Szikorapéter: Számitógépes könyv (Varttina viszi) - Elektroncső: Kis adag repülős (Auero/Aranysas) újság. - mnyugger: Szines huzalok. - SZS: Maradék relék vissza. Visszafelé: - Szikorapéter: Higanyos klattyogtató és szines glimm (Varttina hozza). - Varttina: Igazságos pénzérme (a kicsi is elég, kirúgnak a kocsmából a nagyobbal ).
Engem sajnos biztosan érint az eltiltás. Van (több) "jó" okom az oltatlanságra (sajnos).
Tehát kényelmesen lesz "e-cső", "macsekkel" ha mégis ezzel a truppal jön (megy).
Én kihagynám a csárdát. Hosszú az út hazafelé és hamar sötétedik.
Nos, ha az ebéd szervezője meg te lettél -hát jól tetted, hogy felhívtad őket.
Mi is be fogunk menni, hát enni csak kell... Akkor meg mehetünk "testületileg" is Ha ti (majdnem) tízen, mi ketten, meg még Gafly és útitársai is, hát közelítünk a 20főhöz. Mintha mrscott is mondta volna... Ha előre célszerű leadni a rendelést, akkor megkérdem a nejem, aztán jelzünk. A hozzászólás módosítva: Nov 9, 2021
Várhattak volna még egy hetet a tiltással. Nagyon sajnálom.
Az előrendeléssel az a bajom, hogy például a fene tudja mikor érünk oda.
Az étlapot belinkeltem. Az hogy tologassanak-e össze asztalokat nekünk mint lakodalomban, jó kérdés. Az hogy proli007 eljön-e ismét egy jó kérdés. Meghivta valaki? Mert ha nem, akkor ez úton, ünnepélyesen. Az hogy gyerek67 ki tud-e lógni melóból kajálni, hasonlóan. Én még mindig félek attól, hogy pandémiás indokkal törlik az egészet az utolsó pillanatban. De ne legyen igazam... Ugyanitt sajnos Pestről felszabadult egy (szűk) hely az autóban.
Én csak azért hívtam fel őket, hogy számítsanak ránk, ne váratlanul essenek be 20-an.
Aki tudja, hogy mit szeretne, az elküldheti előre, gyorsabb lesz a felszolgálás. Telefonáltam és levelet is küldtem, beleírtam, hogy ha az erőműben látogatási tilalom lesz, akkor nem megyünk. 14:30-ra foglalok időpontot, de nem probléma, ha később érünk oda.
Számomra ez teljesen korrekt ebben a formában.
És dicséretes, hogy magadra vállaltad. Idézet: „Aki tudja, hogy mit szeretne, az elküldheti előre, gyorsabb lesz a felszolgálás.” Ide irjuk be, vagy küldjük el privátban? Csoportnál úgyis egyszerre illik felszolgálni, ámbár mindannyian előbb jutunk kajához, ha jóelőre alágyújtanak halászlének meg a marhapörinek. A hozzászólás módosítva: Nov 10, 2021
Idézet: „Az hogy gyerek67 ki tud-e lógni melóból kajálni,” Tulajdonképpen síma ügy lehet, mert a munkaidőm 13:50-ig tart!
Én meghívtam, és most ismét. Múltkor azt válaszolta, bizonytalan az aznapi programja...
Privátban írjatok.
Mi 12-en megyünk (ebédelni is), ketten kiestek az oltás miatt.
Sziasztok! A pénteki paksi túrán az M0-as déli hídján megyek át a budai oldalra. Pl. a Camponánál meg tudok állni. Akinek az utazás gond csatlakozhat, max. 3 ember!
Már csak ötöt alszunk...!
Pontosabban Ti. Én reggel megyek be....
És 5 napig talpon ügyelet? Az kemény!
Nem, dehogy!
Hétfőn, kedden csak meló, szerda délutántól leszek a napi meló után lakáson készenlétes, egészen hétfő reggelig. Ki lehet bírni, csak otthon, délutánonként a telefont nem szabad szem elől téveszteni.... Meg, persze éjjel a fejem mellett figyel.
Következő kérdéseim lennének:
1.) Ismerhető a végleges lista (azaz ki jön a fórumról)? 2.) Kaja előrejelzés alapján, nagyjából miket rendeltünk? 3.) A korábban leirtakat nem számitva, vigyek még valamit valakinek?
Szia! DCF topicban ajánlottál másnak ferritet. Arra a célra alkalmas hosszú ferritet ha tudnál hozni, annak örülnék. Köszi.
Egem...
1.- A rendezvény szervezője (mrScott) nyilatkozata már idősuerű lenne. Nem azért, vsak mert bizonytalanságot elhárító lenne. 2.- Az ebéd szervezője is nyilatkozhatna, ő sem kötelességből, csak tudjuk 3.- Nekem egy Magnum-ot A hozzászólás módosítva: Nov 14, 2021
Fagyit? Ilyen hidegben? Jó torkod van, az enyém már a gondolattól is sajog.
Egy teherautósofőr nem fagyira gondol, ha Magnumról beszél. Ebből is látható, hogy nem gondoltam komolyan A hozzászólás módosítva: Nov 14, 2021
Tom Selleckre gondol, de ő nem jön szerintem Paksra.
MrScott-nál a lista, lehet, hogy rajta van ő is
A hozzászólás módosítva: Nov 14, 2021
|
Bejelentkezés
Hirdetés |