Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Bascom-AVR
Anno fent volt a Távir oldalon , de egy időbe már nem volt elérhető.Nekem meg van az egész viszont ide a nagy terjedelem miatt nincs esély feltölteni.
Nem gond. Letöltöttem az eredetit.
Azért köszönöm szépen a segítő szándékot.
Szívesen
Ez sajnos nem a Cseh Robi féle könyv, az jobb volt! Sajnos valami okból le szedte.
Szerintem innen nyúlta le.
Ezt nem hiszem! De az övé teli volt képekkel ábrákkal a szak fordításával érthetőbb volt!
Én abból tanultam meg az alapokat még tizen... valahány évvel ezelőtt.
Az ábrák tutira innen valók és az egésznek a szerkezete is szintén.
Köszi erre!
Nekem ez magyar fordítás sokkal érthetőbb! (Van ebben jó nagy munka!)
Érthetőbb persze.
De hát az igazi meló mégis csak az ere4dti szerzőé volt.
Csak sajnos 18 évvel ezelőtt még nem voltak fejlett veb oldal fordítok mint most.
Ezért nekem mégis ez a magyar fordítás adta meg a kezdő lökést.
AVRISP MKii nevű valamit lehet BASCOM-hoz használni?
Ilyen van benne. Használni még csak usbasp-t használtam házit és kínait. Stk200-at egy rövid ideig, Arduino-t néha.
Köszönöm.
A gépen van egy darab COM1 port. Az nem kavar be?
Ha USB-s akkor kap majd egy új soros portot, de ha nem használod le is lehet tiltani.
USB -s, de nem "kapott" soros portot.
A Bascom nem is tud semmit kezdeni vele. Nem "látja".
Nem sokat, mert nem tudok angolul.
Na de majd a fordító... Köszi.
Bascom - hoz szerettem volna használni. Azt meg hidegen hagyja ez a valami.
Valami külső tárhelyre nem tudnád feltölteni? A Wayback Machine a régi oldalon található könyv képei közül sokat nem tud már megjeleníteni.
Tévedés.
Szerzői copyright engedéllyel történt meg a fordítás illetve később a kiegészítés. A frissítés folyamatban van és a kiegészítés is a nagyobb (Mega328/2560) chiepkre. A honlap többszörös költözése miatt nem elérhető (jelenleg). Várható publikálás: 2022 nyár. +AVR-Bascom esetén a fejlesztés az arduinotól elmarad + a keretrendszer (free) korlátai miatt kezdőként elindulni jó. A teljes változat (kalóz) kiadása esetén számos korlátozás/hiba lép(het) fel benne...
Sziasztok!
Ebben ki tudná nekem átírni a dátumot?
A Bascom-AVR támogatja a AT89S51-et ?
Ezt igennek veszem !
Köszönöm. A hozzászólás módosítva: Jún 12, 2022
NEM a BascomAVR, hanem Bascom8051! Az külön program!!! Nehogy belefuss...
Köszönöm, hogy jelezted. Valóban ennek külön programja van. Nem tudom érdemes-e ezzel foglalkozni. Az Atmega-kat kb. jól programozom, ez csak az ára miatt lenne kedvezőbb.
Csinált már esetleg valaki 3 fázisú szinusz invertert BASCOM -al?
Senki???????
|
Bejelentkezés
Hirdetés |