Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   120 / 3601
(#) Slope válasza sound.man hozzászólására (») Júl 14, 2008 /

szögleteszárójel nyit - bele OFF - szögleteszárójel zár - ide jön a blabla - majd szögletezárójel nyit - bele: / - osztán OFF - majd szögleteszárójel zár.

valahogy így:
  1. [OFF ] blabla [/OFF ]

szóköz nélkül
(#) Topi hozzászólása Júl 14, 2008 /

Ez eszméletlen. Délelőtt 10 óra van és olyan sötét, hogy lámpát kell oltanom és olyan mintha este 10 lenne.
(#) Norberto hozzászólása Júl 14, 2008 /

ÉS nem mellékesen hajnal 5 óta esik az eső... szinte folyamatosan szakad! Elképesztő!
(#) Topi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 14, 2008 /

Napközben egyetlen TV csatorna van szinte amit lehet nézni, ez a Discovery. Na most azon is "No Signal" van a viharos eső miatt.

Összes többi TV csatornán teleszopnak egész nap.
(#) levii válasza Topi hozzászólására (») Júl 14, 2008 /

Itt van signal
(#) zenetom válasza Topi hozzászólására (») Júl 14, 2008 /

Itt meg néha süt a nap, hajnalban egy kicsit esett az eső de már csak felhős az ég
(#) vicsys válasza Topi hozzászólására (») Júl 14, 2008 /

Speciel én élvezem ezt az időt. Nem kell megkukulnom a hőségtől, nem tudok "sajnos" füvetnyírni , és ez az idő ideszögez a géphez....
(#) Topi válasza vicsys hozzászólására (») Júl 14, 2008 /

Én is szeretem ha esik az eső. Még a vihart a dörgést is szeretem. Ilyenkor pszichológiailag is kellemesebb, mert rossz idő van kinnt, így nem bánkódom, hogy bennt melózom, hanem kifejezetten örülök neki
(#) Ricsi89 válasza AMD hozzászólására (») Júl 14, 2008 /

örülök, hogy jó lett. Így még nem független. Ahhoz mindenféleképpen a setool2lite program kell. Ahhoz viszont van leírás. ha kell szólj és megkeresem.
(#) Ricsi89 válasza Topi hozzászólására (») Júl 14, 2008 /

Nálunk most kezdett el esni az eső, de közben süt a nap.
(#) Topi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 14, 2008 /

Szívesen!
(#) Ricsi89 hozzászólása Júl 14, 2008 /

Helló
A gépet lehet pendrive-ról bootolni?
(#) AMD válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 14, 2008 /

Hát nem is tudom. Nem nagyon akarok bele másik sim kártyát tenni. Sok kínlódás van a programmal vagy megvan egy pillanat alatt?

Megvan hamar, de ha nem akarsz más kártyát használni benne akkor felesleges. meg a szoft frissítésnél mindig újra kell csinálni.
(#) AMD válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 14, 2008 /

A körzetinfót én nem találom vagy az nincs benne a szoftban?
(#) zenetom hozzászólása Júl 14, 2008 /

Na vehetek egy új pákát. Felmérgelt egy áramkör és heggyel lefele nekiütöttem az asztalnak (nem teljesen szándékosan), a hegy teljesen belement, szétszedni nemlehet mert egy olyan csavar tartja össze a pákát, amilyet még életembe nem láttam (ha csavar egyáltalán).
Aztán kimentem fogtam az 5 kilós kalapácsot és átadtam neki egy kis mozgásenergiát. Így első olvasásra ugy látszik mintha idegbeteg lennék, de nyugi nem.
(#) szamóca válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 14, 2008 /

Na erre én is kíváncsi lennék!
Elvileg bizonyos OP rendszerel lehet, ha kezdésnél a BIOs-ba a Boot-ot ráállítod. De gyakorlatban még nem próbáltam.
A win-ek nem települnek fel Pen -re, ez próbáltam. A linuxokat meg nem ismerem.
Van valami ausztrál manus aki valami rém egyszerű OP rendszert csinált. Ez állitólag kicsi is, meg nem is tud sokat . Erről olvastam valahol hogy indítható.
zenetom: És a hestore-sok máris dörzsölhetik a tenyerüket.
(#) válasza zenetom hozzászólására (») Júl 14, 2008 /

Hűha...az laza... Milyen pákád van (volt)?
Ja egyébként a későbbiekre nézve csak annyit mondanék, hogy ennél még az is jobb ha állványos fúróval vmi pici fúrószárral kifúrod a csavart a helyéről, majd vágsz bele egy új, valamivel nagyobb átmérőjű menetet. Vagy a másik jó módszer, ha reszelővel/flex-szel/minidrill köszörűjével vágsz egy egyenes vájatot a csavar fejébe, majd egy egyszerű laposfejű csavarhúzóval kicsavarod. Csak azért adok ötleteket, hogy máskor olcsóbban megúszd az ilyesmiket
(#) Tomi20 hozzászólása Júl 14, 2008 /

Heló

Tudom nem infornatikai fórum, de OFF-nak OFF...

Van egy PNA-m ilyen

Windows mobile 5 van rajta, meg IGO8.
A problémám a következő: Hogyan lehetne rendes windows mobile szoftvert rátenni? Mikor bekapcsolom egy pár ikon vár: Navigálás, Video, Kép, Zene, e-book, beállítások. Tehát valamilyen szinten egy butított win mobile op. rendszer. Már így vettem, de gondolom valamilyen módon rárakható a rendes win mobile, és utána az IGO8... Ha valaki tudna ebben segíteni annak nagyon örülnék.
(#) AtomCity válasza Tomi20 hozzászólására (») Júl 14, 2008 /

Szia!

Pont ezért PNA... Nem lehet csak úgy egy "rendes" win mobile 5-öt rárakni , sőt az ilyen készülékeknél a mezei, sima szoftverfrissítés is macerás...
Amin rendes win mobile 5 van, az meg PDA, nem egy kategória sajnos...
Sajnos ez van!
Üdv: Peti
(#) Frankye válasza AtomCity hozzászólására (») Júl 14, 2008 /

Na, azért ennyire nem borzasztó a helyzet! Nekem egy Airis T920-as PNA-m van, arra én már felraktam szótár progit, játékot, média lejátszót, WinMobile Office-t, AcroReadert, még vagy két navi programot (pl.: Russa a geocaching-hez!), és a bánat tudja még mit!
Ezek a kis kütyük hozzáértő kezek alatt bámulatosan "hekkelhetőek" (a szó tágabb értelmében, persze)!
Javaslom, keresd meg ebben a fórumban valamelyik "nagymenőt" (Godzsy, Szuperapu, Lukacsb, St3, stb.), biztos hogy tudnak Neked gyógyírt mondani!
(#) Tomi20 válasza AtomCity hozzászólására (») Júl 14, 2008 /

Lényegében pont ezt szeretném elérni, PNA-ból PDA. Gondolom hardweresen teljesen megegyeznek, ezért gondoltam hátha egyszerűen megoldható lenne. Nem igazán szeretem ezeket a "lebutított" eszközöket, ha már benne van az a 400MHz-es processzor, akkor azt nem csak a navigálásra hsználni...

Frankye: Köszönöm szépen, hosszú este elé nézek, lesz olvasni valóm bőven, ha nem találok megoldást, akkor kérdezek

Helló
A körzetinfónak benne kell lennie. Üzenetek/beállítások/körzetinform menüpont alatt.
(#) Ricsi89 válasza szamóca hozzászólására (») Júl 14, 2008 /

Én úgy tudom van olyan linux ami megy telepítés nélkül is, csak nem tudom melyik. Néztem a biost, de nem tudom mire kellene állítani, mivel csak hdd0, hdd1, hdd2, hdd3, cd-rom és valami ls-120 van. csak tudnám minek kell ennyi hdd, amikor csak két vinyó van a gépben.
(#) titi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 14, 2008 /

Ha nincs az óra mellett, akkor tudtommal nem!
(#) Szárnyas válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 14, 2008 /

Nézd meg a Feladatkezelő/Folyamatok alatt. Ha látsz ott olyat, hogy nod32kui.exe, akkor fut.
(#) zenetom válasza hozzászólására (») Júl 14, 2008 /

Nem az a csavar, a hegytartó csavart sikerült kiszedni, a hegy viszont annyira beragadt hogy semmivel se sikerült kiszedni. Az azonosíthatatlan csavar a pákatestben volt benne. Végülis nem volt nagy összeg (1600Ft körül volt), de elég jó volt
(#) Kovidivi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 14, 2008 /

linux live cd kell neked, ez egy CD-kép, valahonnan töltesz le egy ilyet, kiírod cd-re, aztán a bios menüben beállítod, hogy a cd-rom legyen az elsődlegesen bootoló eszköz, és már indul is az op.rendszer. egyébként pedig azért van 4db hddX, mert van 1-es HDD csatlakozó, amire két vinyót tudsz kötni (master/slave), és van mégegy csatlakozó, amire ismét jön két vinyó. ha ezt összeszámolod, akkor láthatod, hogy így jelölik az összes winchestert!
(#) Ricsi89 válasza zenetom hozzászólására (») Júl 14, 2008 /

Akkor sirassuk a pákádat. Nekem meg szétment a lassan 5-6 éve használt weller hegyem. Már a pákája rég tönkrement, de a hegy még mostanáig tovább élt a solomon pákámban. Olyan jól lehetett vele forrasztani, a gyári ami most benne van meg egy nagy sz@r. ja meg már mielőtt hozzám került apám minden nap azt használta a munkahelyén. :yes:
(#) Muri válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 14, 2008 /

Igen, erre találták ki például a Slax-ot.
Következő: »»   120 / 3601
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem