Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
szögleteszárójel nyit - bele OFF - szögleteszárójel zár - ide jön a blabla - majd szögletezárójel nyit - bele: / - osztán OFF - majd szögleteszárójel zár.
valahogy így:
szóköz nélkül
Ez eszméletlen. Délelőtt 10 óra van és olyan sötét, hogy lámpát kell oltanom és olyan mintha este 10 lenne.
ÉS nem mellékesen hajnal 5 óta esik az eső... szinte folyamatosan szakad! Elképesztő!
Napközben egyetlen TV csatorna van szinte amit lehet nézni, ez a Discovery. Na most azon is "No Signal" van a viharos eső miatt.
Összes többi TV csatornán teleszopnak egész nap.
Itt meg néha süt a nap, hajnalban egy kicsit esett az eső de már csak felhős az ég
Speciel én élvezem ezt az időt. Nem kell megkukulnom a hőségtől, nem tudok "sajnos" füvetnyírni , és ez az idő ideszögez a géphez....
Én is szeretem ha esik az eső. Még a vihart a dörgést is szeretem. Ilyenkor pszichológiailag is kellemesebb, mert rossz idő van kinnt, így nem bánkódom, hogy bennt melózom, hanem kifejezetten örülök neki
örülök, hogy jó lett. Így még nem független. Ahhoz mindenféleképpen a setool2lite program kell. Ahhoz viszont van leírás. ha kell szólj és megkeresem.
Nálunk most kezdett el esni az eső, de közben süt a nap.
Hát nem is tudom. Nem nagyon akarok bele másik sim kártyát tenni. Sok kínlódás van a programmal vagy megvan egy pillanat alatt?
Megvan hamar, de ha nem akarsz más kártyát használni benne akkor felesleges. meg a szoft frissítésnél mindig újra kell csinálni.
A körzetinfót én nem találom vagy az nincs benne a szoftban?
Na vehetek egy új pákát. Felmérgelt egy áramkör és heggyel lefele nekiütöttem az asztalnak (nem teljesen szándékosan), a hegy teljesen belement, szétszedni nemlehet mert egy olyan csavar tartja össze a pákát, amilyet még életembe nem láttam (ha csavar egyáltalán).
Aztán kimentem fogtam az 5 kilós kalapácsot és átadtam neki egy kis mozgásenergiát. Így első olvasásra ugy látszik mintha idegbeteg lennék, de nyugi nem.
Na erre én is kíváncsi lennék!
Elvileg bizonyos OP rendszerel lehet, ha kezdésnél a BIOs-ba a Boot-ot ráállítod. De gyakorlatban még nem próbáltam. A win-ek nem települnek fel Pen -re, ez próbáltam. A linuxokat meg nem ismerem. Van valami ausztrál manus aki valami rém egyszerű OP rendszert csinált. Ez állitólag kicsi is, meg nem is tud sokat . Erről olvastam valahol hogy indítható. zenetom: És a hestore-sok máris dörzsölhetik a tenyerüket.
Hűha...az laza... Milyen pákád van (volt)?
Ja egyébként a későbbiekre nézve csak annyit mondanék, hogy ennél még az is jobb ha állványos fúróval vmi pici fúrószárral kifúrod a csavart a helyéről, majd vágsz bele egy új, valamivel nagyobb átmérőjű menetet. Vagy a másik jó módszer, ha reszelővel/flex-szel/minidrill köszörűjével vágsz egy egyenes vájatot a csavar fejébe, majd egy egyszerű laposfejű csavarhúzóval kicsavarod. Csak azért adok ötleteket, hogy máskor olcsóbban megúszd az ilyesmiket
Heló
Tudom nem infornatikai fórum, de OFF-nak OFF... Van egy PNA-m ilyen Windows mobile 5 van rajta, meg IGO8. A problémám a következő: Hogyan lehetne rendes windows mobile szoftvert rátenni? Mikor bekapcsolom egy pár ikon vár: Navigálás, Video, Kép, Zene, e-book, beállítások. Tehát valamilyen szinten egy butított win mobile op. rendszer. Már így vettem, de gondolom valamilyen módon rárakható a rendes win mobile, és utána az IGO8... Ha valaki tudna ebben segíteni annak nagyon örülnék.
Szia!
Pont ezért PNA... Nem lehet csak úgy egy "rendes" win mobile 5-öt rárakni , sőt az ilyen készülékeknél a mezei, sima szoftverfrissítés is macerás... Amin rendes win mobile 5 van, az meg PDA, nem egy kategória sajnos... Sajnos ez van! Üdv: Peti
Na, azért ennyire nem borzasztó a helyzet! Nekem egy Airis T920-as PNA-m van, arra én már felraktam szótár progit, játékot, média lejátszót, WinMobile Office-t, AcroReadert, még vagy két navi programot (pl.: Russa a geocaching-hez!), és a bánat tudja még mit!
Ezek a kis kütyük hozzáértő kezek alatt bámulatosan "hekkelhetőek" (a szó tágabb értelmében, persze)! Javaslom, keresd meg ebben a fórumban valamelyik "nagymenőt" (Godzsy, Szuperapu, Lukacsb, St3, stb.), biztos hogy tudnak Neked gyógyírt mondani!
Lényegében pont ezt szeretném elérni, PNA-ból PDA. Gondolom hardweresen teljesen megegyeznek, ezért gondoltam hátha egyszerűen megoldható lenne. Nem igazán szeretem ezeket a "lebutított" eszközöket, ha már benne van az a 400MHz-es processzor, akkor azt nem csak a navigálásra hsználni...
Frankye: Köszönöm szépen, hosszú este elé nézek, lesz olvasni valóm bőven, ha nem találok megoldást, akkor kérdezek
Helló
A körzetinfónak benne kell lennie. Üzenetek/beállítások/körzetinform menüpont alatt.
Én úgy tudom van olyan linux ami megy telepítés nélkül is, csak nem tudom melyik. Néztem a biost, de nem tudom mire kellene állítani, mivel csak hdd0, hdd1, hdd2, hdd3, cd-rom és valami ls-120 van. csak tudnám minek kell ennyi hdd, amikor csak két vinyó van a gépben.
Ha nincs az óra mellett, akkor tudtommal nem!
Nézd meg a Feladatkezelő/Folyamatok alatt. Ha látsz ott olyat, hogy nod32kui.exe, akkor fut.
Nem az a csavar, a hegytartó csavart sikerült kiszedni, a hegy viszont annyira beragadt hogy semmivel se sikerült kiszedni. Az azonosíthatatlan csavar a pákatestben volt benne. Végülis nem volt nagy összeg (1600Ft körül volt), de elég jó volt
linux live cd kell neked, ez egy CD-kép, valahonnan töltesz le egy ilyet, kiírod cd-re, aztán a bios menüben beállítod, hogy a cd-rom legyen az elsődlegesen bootoló eszköz, és már indul is az op.rendszer. egyébként pedig azért van 4db hddX, mert van 1-es HDD csatlakozó, amire két vinyót tudsz kötni (master/slave), és van mégegy csatlakozó, amire ismét jön két vinyó. ha ezt összeszámolod, akkor láthatod, hogy így jelölik az összes winchestert!
Akkor sirassuk a pákádat. Nekem meg szétment a lassan 5-6 éve használt weller hegyem. Már a pákája rég tönkrement, de a hegy még mostanáig tovább élt a solomon pákámban. Olyan jól lehetett vele forrasztani, a gyári ami most benne van meg egy nagy sz@r. ja meg már mielőtt hozzám került apám minden nap azt használta a munkahelyén. :yes:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |