Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Ha az az időpont foglalódott le, és eredetileg is úgy indult az egész, hogy ősszel lenne jó, és valójában (úgy láttam) akkor senki nem ellenkezett, akkor e utólagos előrehozást nem kell erőltetni.
Kőbe vésted, kőbevésődött.
Gránitba kell vésni, és onnantól hivatalos az időpont.
Különös tekintettel, hogy többen vannak a potenciális résztvevők között, akiknek még a szombat is munkanap lehet, ez meg jelen állapot szerint csütörtök. És nem mindenkinél úgy megy ám, hogy "Főnök, holnap nem jövök be."
Pontosan.
És ezért még jobb a november 17. Van idő rákészülni, pl. előre egyeztetni a szabadságot, összeszervezni az utazást (az is szempont lehet, hogy négyen nagyjából egy helyről ne két autóval menjenek, azt összebeszélni is hagy időt). A hozzászólás módosítva: Jún 22, 2022
Az őszi Paksi látogatásról.
A dátum kőbe vésődött, tehát 2022. november 17, csütörtök. Ami jelenleg biztos program: 10:00 - MVM Paksi Atomerőmű Karbantartó és Gyakorló Központ látogatása (Regisztráció szükséges.) 12:30 - Paksi Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kft. (KKÁT) - Paksi bemutató termének látogatása Mind a kettő helyszínen várnak minket! Ami tervezett: Atomenergetikai Múzeum ( október első hetében tudok róla majd róla információt adni, hogy lesz-e Ehhez nem kell majd regisztráció.) Paksi Halászcsárda Mindenki aki részt szeretne venni a látogatásokon kérem majd jelezze felém.
Téged is várunk. Igaz neked nem tudom kell-e regisztráció.
Köszönöm!
Addig megtudakolom, hogy rám, az elvetemültre, milyen szabályok vonatkoznak. Annyit esetleg kérek, hogy ha valamelyik autóba beférnék esetleg a KGYK irányába... Ha nem, akkor sincs gond, kiszaladok bringával, feltéve hogy nem szakad az ónos eső és épp ráérek. Ez esetben nem fogjátok megúszni a hamvas orcámat.... Idézet: „Addig megtudakolom, hogy rám, az elvetemültre, milyen szabályok vonatkoznak.” Rád az a szabály vonatkozik (már amire van ráhatásom, mert amire nincsen, arról felesleges beszélni), hogy fizetem hallét, ha együtt eszünk.
Résztveszek a programon.
Köszönöm szépen a szervezést.
Előző alkalommal is vittél a párodnak egy üveggel.
Tény és való!
Be is tolta egy pillanat alatt!
Én is mennék, és köszönöm a szervezést.
Üdv!
Én is jelentkezem a paksi látogatásra +1 személlyel. Köszönöm a szervezést, még nagyon messzi az időpont remélem tényleg eljutunk és semmi nem jön közbe. Jó volna ha a múzeum is kinyit addigra. A hozzászólás módosítva: Jún 22, 2022
Rendben. Felírlak titeket.
A múzeumra én is kíváncsi lennék. A hozzászólás módosítva: Jún 22, 2022
Ha kell segítség a múzeumba pakolni, akkor megyek.Hátha gyorsabban fogadnak látogatokat. Mennyi érdekes dolog lehet ott.
Pl. Pille sugárzásmérő A hozzászólás módosítva: Jún 22, 2022
Paksi látogatásra eddig jelentkezők.
sany + 1 fő Kera_Will + 10 fő szs + 1 fő mnyugger torokj + 3 fő Gafly elektroncso + 1 fő Összesen: 23 fő a max. 40 főből
Lehet majd érdemes lenne azt is számolni, hogy mennyien ennének utána, mert akkor úgy tolják össze az asztalokat. De gondolom ez ráér akkor, amikor már a személyes adatokat gyűjtjük.
Az az érvényes jelentkező, akinek az adatai rajta vannak a "szent excel" táblán, és időben ott toporog a kapuban.
Meg azért a múzeúmot várjuk meg. Mert az beleszólhat mikor lesz az ebéd-vacsora. Annak aki jönni akar majd. Az étterembe kb. 1,5 hónappal ezelőtt csak lehet asztalt foglalni. Meg legfejebb közvélemény kutatás lesz előtte szeptemberbe.
Mert ha lesz múzeum, akkor az RHK-t csak tolni kell. A múzeum "közvetlen" a KGYK mellett van. A RHK meg a déli bejárónál. Csak elvben, akkor valahogy így kellene szerintem: Ha múzeum lenne, akkor 12:30-kor kezdődne 13:30-ig tartana. Aztán mondjuk 14:00 - 14:45 lenne a RHK. Aztán kaja. De ez így lehet sok lenne kaja nélkül addig amíg odaérünk.
Szia Sany!
Kérlek, egyelőre ne írj fel sehová! (Már így is épp elég helyre fel vagyok írva.... ) Az sem biztos, hogy épp szabad leszek. Az is lehet, hogy semmilyen engedélyre nem lesz szükségem, és, mint a múltkor, mint egy "jóhiszemű jogcím nélküli", ott lehetek Veletek. A biztonsági szolgálat majd ismét csak felkapja a fejét: "Aha, már megint a Viktor....!" A hozzászólás módosítva: Jún 23, 2022
Dehogyis. Természetesen, akkor írok fel valakit ha kéri.
A hozzászólás módosítva: Jún 23, 2022
|
Bejelentkezés
Hirdetés |