Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ivóvízhez kötelező.
Illetve a levegő beleoldódik a vízbe, így mindig után kell pumpálni és a csövek is rozsdásodnak meg lukadnak az oxigéntől a vízben.
Idézet: Nem tudom, nálam nem is lehet utána pumpálni, évek óta kb. ugyanannyi a levegő réteg, nem csináltam vele semmit. „így mindig után kell pumpálni”
Sziasztok!
SSL/domain témában kérnék segítséget. Van-e hasonló téma itt a HE-n ennek? Vettem domain-t... smps-srps-zvs.com de nem működik csak ez: http://wh1069756.ispot.cc/ Béna... Tudom, hogy a szakiknak ez a téma fáj, de én leéltem 42 évet ez nélkül. Ha nem megy, akkor marad a béna domain. SSL ügyben is nyomkodok, sikertelen. ![]() Igazából 2,5 dolcsi és van mit nyomkodnom.... ![]()
Szerintem meg nem vetted meg.
Ami nem zárja ki, hogy fizettél valakinek valamiért.
A .com végződésű elég drága 1 évre 3-4 ezer HUF, szerintem 2,5 dollárért fals "üzlet" volt.
Nem baj. Van 2.5 dolcsiért weboldalam.
A domain olyan amilyen...ez van. ATW ingyen nem ment...ez megy.
Interserver...utána jártam.
![]()
Idézet: „SSL ügyben is nyomkodok, sikertelen.” Ha az lenne a kérdés, hogy hogyan lehet http://wh106... oldalból https://106... oldal, akkor nem fogsz szeretni. ![]() De a szolgáltató (akinél el van helyezve a page) ennek nagyrészét megcsinálja. Szerintem ott kell kérdezni, elolvasni a GYIK-et.
Az lesz...kár volt itt kérdeznem.
![]() Google a barátom és ott a youtube is. A hozzászólás módosítva: Júl 1, 2022
Engem csöppet sem zavar, hogy itt kérdezted.
Igen...csengetni kell még lóvét...
![]() Na de mindegy, olcsóért volt a domain, gagyi, de nézhető. Sokat tud, csak én nem foglalkoztam eddig ilyennel, csak az UW ingyenese volt régen.
Megújult a freemail. Itt panaszkodtunk sokan, hogy használhatatlan. Most új dizájn, és gyors. Nem reklám, csak érdekesség. Gondolom velem együtt sokan másik emailre "állítottak" át minden levelezést.
Tudom,nekem is volt hidrofor tartályom. Csak sok volt vele a nyűg. Így leszereltem. Most átfolyás kapcsoló van a szivattyún már pár éve, működött is rendesen. Ma felújítottam a szivattyút, így már valamennyire nagyobb nyomást csinál,de még mindig nem az igazi. Több embertől is hallom itt a környéken,hogy náluk is van ilyen probléma, lejjebb van a víz szint és ez okozza a hibát. Tehát vagy ások egy aknát és oda teszem a szivattyút,vagy olyat veszek ami mélyebbről tudja szívni a vizet. De egyenlőre csak én szívok
![]()
Veszel egy búvárszivattyút, ami felküldi a vizet a hidrofor szintre. Onnan már felküldi a Holdra is.
Ezek a szivattyúk szívni nem tudnak, de nyomni...
Még nagyon nem néztem, nem használom, de mindig van egy reklám.
Azokhoz szólok akik szoktak túrázni. Fejér megye környékén keresek sátrazásra alkalmas helyet ha lehet tó vagy folyó mellett. Tudtok valamit javasolni?
Sátrazni szeretne, nem látványosságokat nézni. Kempingezni/vadkempingezni...
Sziasztok!
A 7. kerületben, a HR elektronika valóban bezárt? Próbáltam hívni, de nem kapcsolható.
Igen, úgy tűnik, sajnos végleg bezárt. Travolta kolléga jelezte elsőként, azóta meg is erősítették, és az, hogy nem elérhető, szintén erre utal.
Sajnálom, szerettem, mert volt túrkálós része is. Az Elektrokontha is megszűnt.
Délpest környékén van még elektronikai üzlet? A hozzászólás módosítva: Júl 5, 2022
Itt: XIX. Ady 106.
Kimondottan falusi szatócsbolt fíling, alapdolgok vannak. Kicsit vastagon fog a ceruzájuk, de nem kell 1 db alkatrészért bezarándokolni a városba.
Tudtok-e valami festéket ajánlani csőszivattyú nem korr acél vasainak festésére?
Köszönöm.
Az elméleti maximum, ahonnan a szivattyú "fel tudja szívni" a vizet az 10m. A gyakorlatban jó ha 8m-ről sikerül. Ezért jók a búvárszivattyúk, azok akár milyen mélyről fel tudják nyomni!
Geocentrikus világkép rabságában szenvedsz.
A holdon például ez már nem igaz... ![]()
Az elején nagy Hával: Holdon.
Az újhold pedig a Holdoff. |
Bejelentkezés
Hirdetés |