Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Egyéni döntés kérdése, mindenki kitalálja hogy neki éppen mi a fontos aznap.
Meg azt is, hogy ki kivel jön, akar-e enni, és hasonlók. Elvileg csak felnőtt és értelmes emberek jöhetnek.
Na jó nem volt választás. Keddi vagy csütörtöki nap.
Én csak azt sajnálom, hogy kb. órát lehetünk a Gyakorló és Karbantartó Központba. : ) Tavalyi üzemi terület látogatás is rövid volt. Persze, azért örülök, hogy most új helyszínét is megismerhetjük majd élőbe az atomerőműnek. A hozzászólás módosítva: Szept 11, 2022
A paksi latogatásunk tájékoztatója kikerült a főoldalra.
Kérem olvassátok el! Köszönöm a moderátoroknak!
Kérlek titeket a regisztrációs adatokat csütörtöknél (szeptember 15.) előbb ne küldjétek!
Köszönöm! A hozzászólás módosítva: Szept 12, 2022
Moderátor által szerkesztve
Azon gondolkodom, hogy kell-e terhelni sany-t és a topicot azzal, hogy ki jön, és kivel.
- Egyrészt kiváncsi vagyok, legalábbis én, hogy kire számíthatok. - Másrészt meg a nem helybelieknek segíthet összeszervezkedni (telekocsi). Az már most látszik, hogy autó fronton szorulni fogunk...
Kedves Fórumtársak!
A létszám betelt. Persze ez még időközben változhat. Tájékoztatni szeretnélek benneteket az eddig jelentkezettek listájáról: 1. sany 2. sany - 1. vendége 3. icmatyi 4. Gafly 5. jwaldha 6. jwalda - 1. vendége 7. Kis Sanyi 8. mazso1988 9. mazso1988 - 1. vendége 10. mazso1988 - 2. vendége 11. CV88BZS 12. valve 13. wagergo 14. Panhard 15. Panhard - 1. vendége 16. cserpan 17. cserpan - 1. vendége 18. cserpan - 2. vendége 19. Vacok 20. czibulak 21. Gery78 22. elektroncso 23. elektroncso - 1. vendége 24. elektroncső - 2. vendége 25. Torokj 26. Torokj - 1. vendége 27. Torokj - 2. vendége 28. Torokj - 3. vendége 29. mynugger 30. szs 31. szs - 1. vendége 32. Kera_will 33. Kera_will - 1. vendége 34. Kera_will - 2. vendége 35. Kera_will - 3. vendége 36. Kera_will - 4. vendége 37. Kera_will - 5. vendége 38. pipi 39. pipi - 1. vendége 40. pipi - 2. vendége Köszönöm!
HE Tour-nak ezek szerint egyre jobb híre van (különösen ha van szervező).
Az nem úgy volt, hogy Te is akarsz jönni?
De úgy volt, csak nem ébredtem elég korán.
Várólista van (hátha kidől valaki)? #2 Illetve akkor szerintem lassan rá lehet fordulni arra témára, hogy miként osztozunk meg a nyolc autón (ki-kivel jön, és hová száll át). Mint kiderült, 5x8 az pont negyven...
Igen. 2-3-an már jelezték szándékukat, ha lehet jönnének. #2 Ez ügyben kis türelmet kérnék.
Úgy tűnik, én sem!
Jesszus, mi lesz most: mehetek be reggel melózni.... Talán majd a következő kanyarba beférek!
Kedves Fórumtársak!
Arra szeretnélek kérni Titeket, hogy akik várólistára szeretnének jelentkezni, ne küldjék el személyes adataikat részemre. Elég ha csak a jelentkezési szándékotokat jelzitek felém.Én a várólistára a jelentkezésetek sorrendjébe írlak fel Titeket. Visszajelzem nektek hanyadikok vagyok a várakozási sorban. Minden esetben visszajelzek felétek, ha lesz hely számotokra. Köszönöm a megértéseteket! sany
Ismét fel szeretném hívni a figyelmeteket az elöző hozzászólásoma. Köszönöm!
Közben az jutott az eszembe, hogy a lerakóba az is jöhet, aki lemaradt a regisztrációról.
Csak oda is kell regisztrálni, de az csak darabszám és nincs létszámkorlát, ha jól értem. Pont mint a halászcsárdában. De ha valakit úgyis elhoznak, mert van hely az autóba, akkor addig nézhet mást. Például látogató központ, ahhoz szerintem semmi sem kell... Vagy elkezdi főzni a halászlevet bográcsban. A hozzászólás módosítva: Szept 20, 2022
Teljesen igazad van, oda nem kell regisztráció. Viszont létszám korlát van. 40-en biztos beférünk arról tájékoztattak. Erre kértem létszámot. Azonban a kiállítás és terem befogadóképessége véges. Ezért kellett a pontos létszámot megadni. Ha van rá igény megkérdezem mennyi a maximum ember amennyit fogadnak.
Majd a Halászcsárdát is lassan le kell foglalni, valakinek.
A potenciális kajálók szerintem nézzék meg a csárda honlapját.
Ha ezen múlik, akkor én felhívhatom őket (ne mindent Sany-tól várjunk), hogy November 17, csütörtökön mennénk nagyjából negyvenen ebédelni. Ránézésre ahol a múltkor voltunk, oda be is férnénk, meg az az asztal berendezés most is megfelel, csak a másik oldalt is mi használnánk... Ha én lennék a fogadós, akkor szinte biztosan nagyon örülnék (kihalt novemberi munkanapon), de ugyanakkor megkérdezném, hogy és mit akarnak enni? Nem biztos hogy van a hűtőben instant 30 adag harcsa halászlé... Azt nem szeretném bevállalni, hogy összeszedem hogy miből mennyit fogunk rendelni (nem lakodalom ez) az utolsó káposzta salátáig, de ismét mondom, tiszteljük meg a kocsmárost...
Csak nem. De árat emelt, a nyár eleje óta, ahogy néztem az étlapot. De nem muszáj enni, marad a szendvics.
A hozzászólás módosítva: Szept 20, 2022
Kedves Fórumtársak!
A lista újból módosult, illetve frissitésre került. A várólistáról egy jelentkező került beírásra, egy lemondás miatt. 1. sany 2. sany - 1. vendége 3. icmatyi 4. Gafly 5. jwaldha 6. jwalda - 1. vendége 7. Kis Sanyi 8. mazso1988 9. mazso1988 - 1. vendége 10. mazso1988 - 2. vendége 11. valve 12. wagergo 13. Panhard 14. Panhard - 1. vendége 15. cserpan 16. cserpan - 1. vendége 17. cserpan - 2. vendége 18. Vacok 19. czibulak 20. Gery78 21. elektroncso 22. elektroncso - 1. vendége 23. elektroncso - 2. vendége 24. torokj 25. torokj - 1. vendége 26. torokj - 2. vendége 27. torokj - 3. vendége 28. szs 29. szs - 1. vendége 30. Kera_Will 31. Kera_Will - 1. vendége 32. pipi 33. pipi - 1. vendége 34. pipi - 2. vendége 35. granpa 36. gyerek67 37. otvenkilenc 38. erzsé 39. Hunter1987 40. Auf Várólistán jelenleg 3-an szerepelnek. sany
Szia.
Szeretném megkérdezni,hogy akkor a jelentkezők nálad leadhatják előre az étel igényt?
Igazság szerint azt nem szeretném bevállalni, hogy negyven ember ételrendelését az utolsó vegyes vágottig nyilvántartsam.
Majd fel fogom hívni őket (most még szerintem az is korai), hogy számítsanak ránk, toljanak össze pár asztalt, stb.. Magánvéleményem, ha már Pakson vagyunk híres halászcsárádában, akkor halászlét kellene enni (múltkor finom volt) és nem mondjuk milánói makarónit. Fogadós viszont nagyra értékelné valószínűleg, ha mondjuk olyan információt kap, hogy November 17-én 1 óra után érkezne egy nagyjából negyven fős csoport és várhatóan 3-ig maradunk legfeljebb. Amennyire lehet, együtt szeretnénk ülni. Mindenki saját magának rendel és fizet. Körülbelül a csoport fele halaszlét tervez ebédelni. Felmérés jelleggel, erre a hozzászólásra nyomjon egy negatívot (negatív nyomásnak nincsen hátránya sem a nyomó számára, meg számomra sincsen), aki halászlét akar enni. Így legalább becsülni lehetne a halászlé igényt. A hozzászólás módosítva: Szept 25, 2022
Idézet: „erre a hozzászólásra nyomjon egy negatívot (negatív nyomásnak nincsen hátránya sem a nyomó számára, meg számomra sincsen), aki halászlét akar enni” Aztán 5 negatív-nyomkodás után eltűnik a hozzászólásod -tehát nem az igényt méred fel vele Én akkor is halat ennék, csak nem lét. A harcsapergelt nagyon bejött.
Na látod, erre nem gondoltam.
Azt meg ugye nem mondhatom, hogy pozitívot nyomjanak, mert akkor meg "lájk vadásszá" leszek nyilvánítva...
Dehogy leszel, aki nem akarná érteni, az nem akarja. Pont.
Egy "igényfelmérésnek" valóban jó -csak nem fogja fedni a harcsapörköltet, a rántott halat. De inkább (ha megszervezed) írja meg mindenki az igényét neked. (persze, tényleg nem a vegyes vágottig, csak a lényeget) A hozzászólás módosítva: Szept 25, 2022
|
Bejelentkezés
Hirdetés |