Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Ez "kettő"...(nem egy): https://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_post_2543632.html#2543632
Fogsz tudni helyet szorítani nekem és a zasszonynak? Cserébe segítek a pakolásban. A matekot meg majd rendezzük.
Tehát Június 10, Békéscsaba.
Takarmányozás Méteres marha. Eger mikor? Takarmányozás méretes Granpa.
Püspökladányi épülő Titász múzeum. Nem néztem utána direktben.
Még néhány.
Pedighát feldobtad. Tessék utánanézni.
És: mivel ez az "alternatív HE találkozók" topik (hu, te indítottad), meg is kell szervezni. (Na, jó, ez utóbbi csak vicces felszólítás volt. De ha utánajársz, akkor megtudjuk, meddig épülő -tehát mikortól lesz látogatható) A hozzászólás módosítva: Márc 4, 2023
Nálam is lesz ha a kerítés kész lesz. Állítólag a szomszédok alól kivették a házat szóval menniük kell. Padot, asztalt szerzek vagy nomád módon a földre pakoljuk a cuccokat. Jut eszembe: hány ember jönne? Szállást max 2 főnek tudok adni a távolabbról érkezők részére.
Elég egy helyre feltenni.
A hozzászólás módosítva: Ápr 20, 2023
Sziasztok!
Nemrég láttam a hírt a Puskásbörze FB csoportban, hogy a BURABU 2023 Június 9-10-én lesz a Kőbánya, Bánya u-ban, ahol az elmúlt pár évben is volt. Na most az a probléma, hogy ez a rendezvény ütközik a Békéscsabai találkozóval, ami meg ugye Június 10.-én lesz. Tomit (Mohinger) kérdezném, hogy mennyire lenne necces áthelyezni a Csabai találkozót? T-Attila77 sem tud jönni ebben az időpontban, mert hangosít, és örülnék, ha Ő is el tudna jönni.
Részemről nem kérdéses, Békéscsabára megyek, legfőképp a társaság, s a hely miatt többek között
Budapesten rendszeresen van találkozó, de Békéscsabán csak 1x van egy évben Ezt a szépséget is elviszem, azzal a szőrössel együtt
Tomi ugyan nem vagyok, de szerintem azért van "Gránitba" vésve, hogy ne mozgassuk minden szóra.
Majd jól eldönti mindenki magának, hogy mit csinál/mi neki a fontos/akar-e jönni/felkel-e reggel, és társai...
Hát jó, oké, hogy "Gránitba" van vésve mint a XI. parancsolat, de hátha van rá lehetőség, hogy mondjuk egy vagy két héttel eltoljuk a Csabai talit. Ha nincs, hát nincs, de egy kérdést megér. A Burabu időpontja most derült ki, és jó volna mindkét rendezvényre elmenni. Így is elmehetünk, de szerintem közvetlenül egymás után a kettő sok lenne. Nem a korán kelés miatt, hanem egyébként is. Megkérdezem a Puskás csoportban is, hogy a Burabu átrakható-e. Jó volna valami egységes rendezvénynaptár, amit sokan látnak, hogy ne szerveződjön egymásra két rendezvény.
Akár előre is lehet hozni, a mostani szombat nekem például teljesen jó lenne.
Most Dunaújvárosban lesz találkozó szombaton
Farba kell billenteni a grafikust, ez a tükrözés nagyon vacak lett.
Ha ez a figyelemfelhívás része, akkor jó.
Nem én készítettem a képet
Ez van fent a neten róla.
Ez most komoly? Az csak X parancsolat. A Sátánnak van XI parancsolata... de az talán nincs kőbe vésve.
Én is tudom, hogy X parancsolat van, de a XI. parancsolat, hogy Június 10.-én lesz a Békéscsabai tali.
Megkérdeztem, nem lehet módosítani a Burabu időpontját.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |