Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Xiaomi Deerma ZQ610 gőztisztító javítása
Lapozás: OK   1 / 1
(#) kerekes389 hozzászólása Jún 18, 2023 /
 
Egyre elterjedtebbek a háziasszonyok kedvenceivé vált, kis méretű gőzölős tisztítógépek, amelyek vegyszerek nélkül a makacs szennyeződéseket is hatékonyan eltávolítják. A konstrukció nagyon egyszerű: egy 1300-1500 wattos kazán gőzt termel, amit egy szivattyú 2-3 bár nyomással kifúj a készülékre erősíthető különböző fejeken keresztül. Készítettem egy (angol nyelvű) sematikus rajzot, ami szemlélteti az egyszerű felépítést. Az egyik leggyakoribb hiba, hogy megszűnik a gőztermelés és a gép használhatatlan lesz. Ennek oka általában egy hőbiztosék, ami a túlhevüléstől véd. Ennek a kicserélése sokszor nem túl egyszerű a kompakt konstrukció miatt. A Xiaomi Deerma ZQ610 gőztisztítót pl. a fogantyúját kell lepattintani, majd a hátulján lévő rejtett csavarok és a kifújó cső tövénél lévő fedőgyűrű lepattintása után kell "kibelezni". Vigyázni kell az új hőbiztosíték forrasztásánál, nehogy már akkor a magas hőtől leolvadjon. Összeszerelés előtt érdemes kipróbálni, nehogy fölöslegesen rakjuk össze. Jó szerelést!
A hozzászólás módosítva: Jún 18, 2023
(#) sonajkniz válasza kerekes389 hozzászólására (») Jún 19, 2023 1 /
 
Nagyon szép tőled, hogy készítettél egy rajzot a felépítéséről.
Csak azt áruld el, ha már te magyar vagy, és magyaroknak készítessz egy ábrát, miért nincs rajta magyar szöveg?
(#) Gafly válasza sonajkniz hozzászólására (») Jún 19, 2023 /
 
Komolyan azt hittem, ebbe azért kötsz bele, hogy ennek miért kellett új topic-ot nyitni?
(#) sonajkniz válasza Gafly hozzászólására (») Jún 19, 2023 /
 
Azt nem az én tisztem eldönteni, hogy melyik topic feleslseges és melyik nem.
Már rég beletörődtem abba, ha valaki a készülékeit egyszerű praktikumból, (mert az angol szövegek többnyire rövidebbek) nem magyar feliratokkal látja el.
De ha már egy mórickarajzon is csak angol szövegek kaphatnak helyet, mi lesz a folytatás?
Itt a fórumon is angolul fogunk beszélgetni? Aki meg nem tud angolul, vagy nem akar ebben részt venni, az ne jöjjön ide?
(#) kaqkk válasza sonajkniz hozzászólására (») Jún 23, 2023 / 1
 
Nem tisztem védeni-vagy támadni a témanyitót , de : egy kukkot nem tudok angolul mégis teljesen érthető számomra a rajz .
Idézet:
„vagy nem akar ebben részt venni, az ne jöjjön ide?”
Ő miért is jönne ide ?
A hozzászólás módosítva: Jún 23, 2023
(#) kerekes389 válasza sonajkniz hozzászólására (») Dec 26, 2023 / 1
 
Szia! Elárulom: nem csak magyaroknak készítettem a móricka-rajzot, mivel más, angol nyelvű fórumokon is be vagyok regisztrálva, azokon a helyeken is és itt is meg szoktam osztani a sikeres otthoni javítások leírásait. A szöveget magyarul írom, de a készített képeket nem "magyarítom", mert nem a forgalmazó hivatalos használati utasítását készítem, pénzért. Sokat segítséget kaptam ezekről a helyekről és ki tudja, lehet, hogy valamelyik bejegyzésem másnak segít vagy biztatást ad. Szerintem.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem