Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek
 
Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   950 / 976
(#) Karesz 50 válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Aug 27, 2023 /
 
Nem kell rákattintani a kép címére, csak lapozz végig az elsőtől a harmadikig és közben nézd a gömböt. Tisztán kivehető a haja, a szeme, az orra. Ha hátradöntöd a monitort élesebben látod.
(#) Bakman válasza bbatka hozzászólására (») Aug 27, 2023 /
 
Közeli hozzátartozó érzett ilyen lábvisszafogást két-három nappal az agyi érkatasztófája előtt.
(#) Skori válasza bbatka hozzászólására (») Aug 27, 2023 / 4
 
Az a közös az UFO, szellemek, vallásos és egyéb látomások, és ehhez hasonló témákban, hogy először azt állítják video felvétel, vagy fotó készült róla. Aztán amikor megnézzük a fotót kiderül, hogy egy fényes paca, van rajta, vagy egy elmosódott folt, vagy olyan gyatra a felvétel minősége, hogy gyakorlatilag értékelhetetlen. Ilyenkor az ember azért van nehéz helyzetben, mert ha a szemébe mondja az illetőnek, hogy a felvételen amit mutogat nincs semmilyen értékelhető információ, nem bizonyít semmit csak, azt hogy a felvételt mutogató illető hül.. izé túlságosan elfogult a témában, akkor esetleg megbántja.

Érdekes módon SOHA nem látni a mai eszközök minőségének megfelelő fotókat és videókat ebben a témában, amelyeken egyrészt jól látható lenne a lényeg, és a minősége pl. lehetővé tenné a felvétel valódiságának (manipuláció mentességének) elemzését, vagy akárcsak azt, hogy a jelenlegi ismereteinknél több információhoz jussunk a felvétel által.

Ameddig pedig így van, addig még a moziban egy scifi-nek is több a realitása...

A vallások esetén pedig sokszor logikai hiba van az érvelésben, amit ha megemlítünk, akkor nincs logikus válasz, csak mellébeszélés, vagy éppen sértődött reakció. Egy pszihiáter biztosan azt is el tudná magyarázni miért működik így az emberek észjárása...
A hozzászólás módosítva: Aug 27, 2023
(#) bbatka válasza Skori hozzászólására (») Aug 27, 2023 /
 
Skori nagyon tisztellek a elektronikai tudásod miatt, de nekem úgy tűnik nem volt még Biblia a kezedben. Igaz sok időt kell eltölteni az olvasásával mire megérti az ember a rejtett, mögöttes tartalmát, de idővel , ha hagyja az ember, akkor kap a megértéséhez segítséget. Nem emberi személytől Tudom hiába mondom ezt így, úgy sem érted. Meg kell tapasztalni.
(#) Karesz 50 válasza Skori hozzászólására (») Aug 27, 2023 /
 
Teljesen jogos. Elmegy nyaralni egy pontosan ilyen materialista nézeteket valló ember, mint Te. Ránéz a telefonjára, hogy mit csinál a kutyája és lát egy bogárrajt amit nem tud hova tenni. Innen folytasd a történetet légy szíves...
(#) Skori válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Aug 27, 2023 / 4
 
Ha már ez a vicces téma. Kicsit állítottam a kép élességén és kontrasztján, és így mintha látnék valamit - hátha így Te is meglátod.

Image1.jpg
    
(#) Bakman válasza Karesz 50 hozzászólására (») Aug 27, 2023 /
 
... mivel nem tudja, hogy bogár(raj), kerekít hozzá egy hihetetlen történetet.

Légy szíves rajzold körbe, hol kell a bogárrajt és az arcot látni, mert nekem nem mutatkoznak.
(#) Skori válasza Karesz 50 hozzászólására (») Aug 27, 2023 /
 
Nekem is mászott már pók az IP kamerámra, és az IR ledes megvilágításban éjszaka hatalmas szörnynek tűnt. Viszont én itthon voltam, kimenetem, és elzavartam onnan.
(#) sany válasza Skori hozzászólására (») Aug 27, 2023 /
 
Idézet:
„Érdekes módon SOHA nem látni a mai eszközök minőségének megfelelő fotókat és videókat ebben a témában...”


Éppen azért vicces, ha jól látszanának nem lenne az. Az a vicces, hogy nekem van ismerősöm, akit elvittek az ufók, még valami hangárokat is látott, ahol nyüzsögtek a csészealjak. Na ez vicc. Szellemet meg még nem láttam.
A hozzászólás módosítva: Aug 27, 2023
(#) gg630504 válasza bbatka hozzászólására (») Aug 27, 2023 / 1
 
Úgy voltam vele, nem utasítom el olvasatlanul.
Rendkívül vicces - mókás részek vannak benne
(#) lokátoros válasza sany hozzászólására (») Aug 27, 2023 /
 
Nekem is van ilyen ismerősöm: Pataki Attila Kár hogy visszahozták
(#) Skori válasza sany hozzászólására (») Aug 27, 2023 / 2
 
Nekem is volt egy barátom akit elvittek... az Ő állítása szerint. Ez a barátom fizikailag egészséges maradt, olyan erős volt mint 3 másik ember, de sajnos az agyával baj lett. Egyszer pl. bekattant és vámpírokra kezdett vadászni, két rendőrt is vámpírnak nézett, és baseball ütővel fenyegette őket. Kis híján lelőtték. Valószínűleg olyan gyógyszerre ivott, amire nem kellett volna. Utólag nevettünk a dolgon, de azt mondta, hogy akkor és ott, teljesen valóságosnak tűnt a dolog, és 100%-ig meg volt róla győződve, hogy azok vámpírok. Kb. egy évre rá meghalt (akkor alig múlt 40)... a rendőrök csak annyit mondtak, hogy "természetes halállal".
(#) Udvari Zsombor válasza Skori hozzászólására (») Aug 27, 2023 /
 
Haha... ez nem volt annyira vicces.
(#) img válasza Skori hozzászólására (») Aug 27, 2023 /
 
Érdemes lenne beküldeni valamilyen hozzáértőbb (nem amatőr) fotós csoportba a képeket, mert azok 10 perc alatt ízekre szedik és komplett elemzést adnak róla, hogy mit is látunk valójában.
(#) bbalazs_ válasza bbatka hozzászólására (») Aug 27, 2023 / 1
 
Nekem az nem tetszik ezekben a történetekben, hogy csak a KLINIKAI halálból visszatértek (az igazi halálból nincs visszatérés) egy része (kis százaléka) számol be ilyesmiről. A többiek nem láttak, hallottak semmit, nem volt fényes alagút, nem volt fénylény, végtelen szeretet. Pedig ezek közül pár sokkal "jobban meghalt" - tovább volt eszméletlen, leállt légzéssel és keringéssel. Egyébként epilepsziások is éreznek ilyeneket, azon kívül kísérletesen, egy agyi régió célzott ingerlésével elő lehet idézni testen kívüli élményeket egészséges felnőttben (OOBE).

Személy szerint azt gondolom, hogy ezek a közvetve terjedő történetek kiszinezettek, mindenki hozzátesz kicsit, vagy félreértve adja tovább. Sok ilyet hallottam pl. lélekvándorlással kapcsolatban keringett egy ilyen "bizonyíték", miszerint egy amerikai nő, aki a faluját bizonyítottan soha el nem hagyta, valami agysérülés után norvégul beszélt, énekelt és pontosan leírta, hogy 50éve hol lakott, hogy hívták, a mozaikpadló mintáját is leírta. Egy ami pszichológus épp hallott erről mikor norvégiában volt, nosza, elment ellenőrizni. A ház tényleg ott volt, a padlót már régen lefedték valamivel, de a háziak emlékeztek a nő nevére, felemelve tényleg ott volt a nevezetes mozaikpadló. Lám, a bizonyíték!
Igen ám, csak kiderültek részletek. Pl. a nő nem tudott norvégul, csak papagájszerűen ismételt szavakat, kifejezéseket, alig párat. Komolyabb kutatás után kiderült, hogy gyermekkorában, 2-3 éves kora körül norvég béresasszonyok voltak náluk és sokszor vigyáztak rá, meséltek neki, azoktól leste el. És az egyik nőt pont úgy hívták, akinek tartotta magát...
A századelőn volt ilyen magyar lány is, talán az Indexen olvastam pár hónapja.

Egy cáfolat persze nem jelenti azt, hogy nem létezhet,csak mindenhonnan ezt a mesét hallottam.
Pont mint a mikróban szárított macska - az is akkora kamu. Keressetek rá Carlos Castanedára, ez egy lusta, de jó fantáziájú szociológus/antropológus hallgató volt, kitalálta Don Juan indián sámán figuráját, akinél többször járt, beavatást nyert, stb. Egy szó sem volt belőle igaz, később ő is bevallotta, de akkora már szekták szerveződtek a tanai köré.

Az ember kétségbeesetten kapaszkodik a misztikumba, hogy ne kelljen halandó voltával kegyetlenül szembenéznie.
(#) Ódenka hozzászólása Aug 27, 2023 / 1
 
Úgy látom, többen viccet csinálnak és nem hisznek az UFO-kban.
Akkor itt van néhány, személyesen jótállok értük típusú észlelési ügy:

Egyesek szerint időtlen idők óta itt vannak közöttünk, vannak akik nem hisznek bennük, mások meg a KRESZ-ben nem... Ha van egy kis ideje a kedves Olvasónak, nézze át ezeket a híreket figyelmesen, jó tudni, kérdezhetik.

Krónika az UFO-król

Az első észlelés
Karsztrogovomorgo föld alatti rakétakilövő siló egység, 1957 április 8. délután fél 6. Nem, talán inkább kicsit később. A legénység 12 fő, parancsnok Innokentyij Kvasztovics Ljuba jelentése Moszkvának:
Főparancsnok elvtársnak jelentem osztály létszáma 12, jelen van 10, beteg 2 fő, egyiknek az anyósa a közelben erősen köhög, másikuk, Frozin Inkubátorovics a kolhozba ment egy Verhovina típusú szolgálati kismotorral innivalóért. Az első rendellenességre itt figyeltünk fel, a kismotor az első rúgásra indult, amire nincs ésszerű magyarázat, legtöbbször csak tolni lehetett, vagy a 200.-ik rúgásra lendületből elért a kolhozba. De most első rúgásra indult, ugyanígy a Frozin közlegény anyósa is! A rakétákat rendben lezsíroztuk, minden lámpa felváltva villog, minden rendben, esténként ebben gyönyörködünk. Ezek jelentenek valamit, azon kívül, hogy van áram...?
Volt valami azonosítatlan objektum a bázis közelében, erről nem tudunk pontosan, ez a Frozin egyből lelőtte és este már a legénység meg is ette, savanyú káposztával. Kérek további utasításokat és fogytán a savanyú káposztánk. Különben egyelőre nem aggódunk.
*
A második észlelés

Skócia, Skye szigetek közelében, pontos hely titkos, 1972, április 31 . Legyen annyi elég, este szinte mindig fúj a szél, télen meg hideg van erősen. Könnyítésként annyit, hogy Háromfülü Harald itt vívta vesztes csatáját Egyveséjű Bronszkíj, teuton főhadnaggyal. Psst, többet nem mondhatok, ez már tiltott történelem...
A NATO atomsilóban az ellenőrző lámpák mintegy rajtaütés szerűen kialudtak, környező erdőkben rejtélyfények kóricáltak.
A bázis teljes létszámban kivonult felderíteni, mivel úgysem volt a bázison áram és az esti filmvetítés is elmaradt, mást úgyse csinálhattak. A Geiger-Müller számlálók a fények közelében erősebben kezdtek kattogni, majd az erdő közepén világító, űrhajó külsejű objektum közelében szabályos délszláv 7/8-ados ütemre váltottak. A legénység az alkalmat kihasználva elkólózgatott egy félórácskát, aztán megközelítették az UFO külsejűekkel megtömött járművet, amely az aerodinamika törvényeire fittyet hányva feküdt a földön.

Aztán, ahogy lenni szokott, az UFÓ fel és elrepült, körben a fák törzse 1m magasan megperzselődve, a G-M számláló önálló körtáncba kezd, míg le nem merül az eleme...
(Ha valaki rájön, hogy a április csak 30 napos, azért érte jöhet este egy autó, jobb, ha nem tud túl sokat az ember!)
Az UFO esetek folyománya
Természetesen a fenti esetek eljutottak a Közvéleményhez a mindennapi emberekhez is.
Egy részük nevetett és az alkohol, vagy a szomszéd számlájára írták a történeteket, azonban igen sokan aggódni kezdtek és világszerte tüntetések kezdődtek, mert szerintük a kormányok eltitkolni igyekeznek a valóságot. Ezen protestálók aztán egymással is konfliktusba kerültek, nyugaton nem egy esetben egy ilyen tüntetés során a megszeppent emberek idegességükben minden üzletet kifosztottak ijedtükben. Félve a másnaptól, főleg a szórakoztató elektronika volt a sláger, de elvoltak a kasszában levő készpénzzel is a kisebb igényűek, vagy cigaretta és alkohol csecsebecsékkel.

Az ellentétekről az aggódó táborokban:
Két irányzat van, akik már az elején sem tudtak megegyezni az aggódás mértékegységében.
A konzervatívok a világvégét tekintették, mint terraaggódást a legnagyobb lehető értéknek, aminek milliomod részét, a holnap megjön-e a nyugdíj alapegységgel számoltak.
A liberálisok az apró aggódás egész számú többszöröse volt elterjedve, általánosan a melegfelvonulás 2 a mínusz 5.-en volt, innét lehetett tudni, ha este bekopog egy nagyfejű, szemű, szürke UFO lény: Van egy szál cigid, haver? - az 30 egységnek felel meg.
Így mit tehet az egyszerű ember, felekezet és mindentől függetlenül?
Mint én, aggódom itthon önállóan, ügyesen.
*
Saját UFO tapasztalatom

Ezeket az UFO-kat azt hihetnők, könnyen felismerhetjük, egy frászt!
Teljes a mimikri, az álcázás. Ezek is úgy váltak el, mint az emberek szoktak, ki fogna gyanút, ha hallja a búcsúzójukat – Na csá, aludj jól és kakilj sündisznót… Köszi, holnap folytatjuk és Te is!
Aztán egyáltalán nem is csodálkozom, hogy az elmúlt éjjel is UFO-t hallottam. Hallom – de nehéz földi fogalmakkal leírnom – közeledik valami és azt telepatiálja egy megafonból, szinte maga elé, sugallja: - Akkumulátor…akkumulátorok…használt akkumulátort veszek!
Majd női hangra vált: - Asszonyok! Itt a tollfelvásároló! Kacsatollat, libatollat, hagyaték tollat veszek! Itt a kocsinál azonnal átvételre kerül a sor! (Ez nagy bukta egyébként, mert nem a tollat veszik ezek szerint, hanem a sorokat, vigyázzon mindenki!!!)
Ahogy közeledik a Valami, kitisztul az üzenet, tulajdonképpen a platós teherautón neon felirat, tisztán hallom: - Haszonvas átvétel, hátul az udvarban, Aldebaran, Fő ucca kettő.
… és mintha a platón egy vörös, bagzó kanmacskát centrifugálna valaki… A szomszéd mindig éber kutyája vérfagyasztó csendben marad…Férfiasan bevallom, féltem.
Nem is mertem felébredni, csak késő reggel.
(#) sany válasza Skori hozzászólására (») Aug 27, 2023 /
 
Akkor itt tényleg baj volt.
(#) mateatek válasza bbatka hozzászólására (») Aug 27, 2023 /
 
Én olvasgatom a bibliát. Számomra azért néha más jön le. Az új testamentumban adott egy férfi, akinek a családfáját férfi ágon visszavezetik Dávidig. De ennek ellenére nem is "férfitól" született. A tanidejét és a munkásságát nem tudjuk, mert valamiért nem írnak róla. Ismeri az írásokat, nem is akármilyen szinten. Úgy, mint egy rabbi. Többen szólítják rabbinak és didaskalos-nak. Taníthat a templomban, mint egy rabbi, rendezkedhet a templomban, mint egy rabbi (pénzváltók elkergetése), ítélkezhet a templomban, mint egy rabbi (a házasságtörő asszony esete). Még a szanhedrin tagjai közül is nevezik őt didaskalosnak.
Én úgy tanultam itt, a fórumon, hogy aminek 4 lába van, ki és bemenete, erősít, és úgy néz ki, mint egy erősítő, az erősítő. Még akkor is, ha a kapcsolási rajzát nem ismerjük.
Az ó testamentumban, ha jól számoltam, 2270365 embert ölt meg a fő jó, vagy öletett meg a fő jó, illetve öltek meg a fő jó nevében. Ennek ellenére a fő gonosz számlájára "csak" Jób 3 fiát és 7 lányát írják.
Érdekes olvasmányok.
(#) Skori válasza img hozzászólására (») Aug 27, 2023 /
 
Szerintem egy irodalomtanár is írna róla pár oldalt, hogy mire gondolt a költő, amikor a fotó készült
(#) bbalazs_ válasza Skori hozzászólására (») Aug 27, 2023 /
 
pl. akik alvási bénulásban szenvednek ( sleep paralysis, kanashibari) azoknak nagy százaléka számol be ismeretlenek látogatásáról, akik az ágyuk mellett állnak. És fordítva, az ufók által elrabolt személyek jó része ebben szenved.
(#) sany válasza lokátoros hozzászólására (») Aug 27, 2023 /
 
Idézet:
„... amikor belecsapott egy gömbvillám, és először találkozott ufókkal.”
Az előző hozzászólásban belinkelt cikk alapján.

Ott történt vele valami. Habár a gömbvillámnak nagyobb az esélye, mint az ufóknak. Állítólag itt kb. 50 évvel volt a városunkban, esetleg akkor jöhettek ide az ufók, máskor szerintem nem.
(#) Skori válasza sany hozzászólására (») Aug 27, 2023 / 1
 
Faterom látott gömbvillámot (vagy valamit ami annak tűnt), de semmi extra, és semmi szenzáció nincs a történetben. Még gyerekkoromban mesélte, hogy a lakihegyi adótoronyba csapott bele egy szokatlanul nagy villám, majd a torony oldalán megjelent egy fényes gömb, ami a tornyot kikötő egyik drótkötél mentén végiggurult, majd a földhöz érve, némi robaj kíséretében megszűnt létezni. Nincs róla felvétel. Csak filmes gépe volt akkoriban, az is otthon, de amúgy sem lett volna idő elővenni, beállítani stb....
(#) bbatka válasza bbalazs_ hozzászólására (») Aug 27, 2023 /
 
Akár hiszed akár nem a leírtakkal egyet értek. Főleg ezzel.
"Az ember kétségbeesetten kapaszkodik a misztikumba, hogy ne kelljen halandó voltával kegyetlenül szembenéznie. "

Ha az ilyesmikre néznék csak, akkor én is hitetlen lennék.

Elmesélek egy történetet az életemből, amelyre a mai napig nincs magyarázat. Akkor még Isten tagadó voltam.
A 80-as évek végén az 1 éves katonaságomat töltöttem. Egy gyakorlat alkalmával kihelyeztek a semmibe , őrségbe. Ember több kilométeres körzetemben nem volt. Hulla fáradt voltam és elaludtam a földön. Arra ébredtem az éjszaka közepén hogy frissen rakott tűz ég mellettem, vékony ágakból megrakva, ami nagyon gyorsan le tud égni. Az biztos hogy nem én gyújtottam a tűzet mivel nem volt nálam gyújtó eszköz. Ember nem volt a környéken.
(#) sany válasza Skori hozzászólására (») Aug 27, 2023 /
 
Nekem a nagymamám volt, aki látta. De több ember is beszámolt róla. De ufók szerintem nem jöttek értük és nem is jelentkeztek.
A hozzászólás módosítva: Aug 27, 2023
(#) img válasza Karesz 50 hozzászólására (») Aug 27, 2023 / 4
 
"Ha hátradöntöd a monitort élesebben látod."

Akkor neked TN paneles monitorod van.
(#) bbalazs_ válasza bbatka hozzászólására (») Aug 27, 2023 /
 
Nem szeretném senki hitét elvenni vagy az érzéseit, világnézetét megbántani.
Csak próbálok a tények mentén magyarázatot keresni. Túl sokan élnek a racionalitás legkisebb szikrája nélkül.
Talán valahol félúton van az igazság. De ha pl. a bölcsészhallgató nem hisz Ohm törvényében és belenyúl a konnektorba...
A történethez: mivel aludtál, nem voltál jó őr. Bárki lehetett a tűzrakó, pl. egy kóbor cigány. Van pár...
(#) sany válasza bbalazs_ hozzászólására (») Aug 27, 2023 /
 
Idézet:
„Csak próbálok a tények mentén magyarázatot keresni.”

Én ezzel úgy vagyok, hogyha majd egyszer magába zár a föld, akkor kiderül minden, mi igaz mi nem. Ha nem derül ki, akkor nem derül ki. Addig meg hiszek, amiben hiszek.
(#) bbatka válasza bbalazs_ hozzászólására (») Aug 27, 2023 /
 
Ez a tűz 5 perc alatt leégett amikor felébredtem. Kint a gyakorló téren a semmibe, sötétbe? Képtelenség.

Úgy 15 éves lehettem. Mellé léptem a padláslétra tetején. A betonra estem az oldalamon. Semmi bajom nem lett. Olyan volt mintha finoman oda tettek volna.

Hátha valaki a logikát keresi, akkor az pont én vagyok, csak épp nem akarom megmagyarázni amit nem lehet.
A hozzászólás módosítva: Aug 27, 2023
(#) Ódenka hozzászólása Aug 27, 2023 / 2
 
Tényleg vannak ijesztő, megmagyarázhatatlan események. Egypetéjű ikrekkel történt. Egyikük Amerika keleti, másik a nyugati parton élt. Hátborzongató volt, amikor egy este az egyikük megfürdött és a másikuk hirtelen tiszta lett!!! Hetekig erről szóltak a hírek! WA lejegyzése nyomán.
(#) bbalazs_ válasza bbatka hozzászólására (») Aug 27, 2023 /
 
A melegre ébredtél, mert akkor ébredünk fel. Mint mondtad, sötét volt. Hány lépés kell, hogy senkit se láss? A csóka valszeg akkor ment el, amikor észrevette, hogy kelsz. Lehet, hogy meggondolta magát, hogy veled beszéljen.
Lehetett akár egy feljebbvaló, akibe szorultak emberi érzések. Vagy egy vicces kedvű társ. Tél volt egyébként? Ha valaki nagyon fáradtan alszik el, nagy a valószínűsége, hogy erősen horkol az elején. Az jó messze elhallatszik, különösen, ha kihalt és csendes a vidék. Egy erdész, aki sérült vaddisznót feltételez, de embert talál és segít...
De abban én semmi misztikusat nem látok, hogy alvásból felébredve ott van melletted valami, ami eddig nem volt.
Nem voltam ott, nem ismerem a feltételeket, csak próbálok gondolkodni/okoskodni, ha úgy tetszik.
Következő: »»   950 / 976
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem