Fórum témák
» Több friss téma |
Skacok segítsetek.
Létezik mert a mocimban is ilyen van. Keresek olyan sorkapcsot amibe sima füles vagy csavaros sarut tudnék összekötni mondjuk egy 5-6-os csavaron keresztül. Úgy kell elképzelni hogy van egy lap amiből kiáll 2 vagy 3 csavar és azokon keresztül össze tudom kötni mondjuk az akkut a mocival. Ami a lényeg hogy legyen egy fedele amit ha ráteszek ne tudjon semmi semmihez sem hozzáérni. Próbálltam már sokféleképpen keresni de nem találtam.
Én a TME-ben vettem (nem volt olcsó, ha hozzávesszük a szállítást is), szerintem erre gondolsz:
Bővebben: Link
Inkább ez lenne.
Amit ajánlasz, az PCB-be forrasztható, alul kiállnak a tüskék a forrasztáshoz.
Így van, ez beforrasztható, csavaros - majd Dióda megmondja milyen kellene neki.
Bővebben: Link
Inkább erre gondolnék csak olyan aminek van fedele és úgy zárt dobozt alkot.
Köszi! Nem is tudom, hogy itt is vannak elektronikai alkatrészek, így külön.
LR43, DLR43, SR43, AG12, V12GA típusú gombelem Nyíregyházán beszerezhetetlen! 1 hete kajtatom.
Tud valaki valami eldugott helyi üzletet, ahol lehet kapni?
Megnézhetnéd az akkuelem.hu oldalon, igaz, hogy budapestiek, de házhoz is szállíttatnak, egy próbát megér, már kétszer rendeltem tőlük és gyorsan megjött ~200km távolságba is.
Én a Pepco-ban szoktam venni. Mindenféle egzotikus féle fajta kapható. Van olyan blister is amiben komplett sorozatokat árulnak.
Auchan dettó így árulja, azt is érdemes megpróbálni.
Na erre kíváncsi vagyok, megnézem még ott.
Szerintem sikerülni fog, de azért majd írd meg mire jutottál.
Én 600ft-ért vettem Itt. Szerintem van még neki
Köszi.
Az IC 600? A cső mennyi lehet?
Igen az IC, a csövet nem tudom, mert azt nem vettem, de ha ráírsz készséggel válaszol. Már többször vásároltam tőle, főleg csöveket, mindig gyorsan rendben zajlott minden.
A hozzászólás módosítva: Jan 27, 2024
Kicsit furi az írása és a beszéde is. Szerintem orosz, majd ne lepődj meg. Szinte mindenféle orosz cső volt neki, amit nem hirdet olyan is. És 10-20 csőnél már pici alku is volt. Párba is válogatja ingyen
A hozzászólás módosítva: Jan 27, 2024
Sziasztok,
Keresek PC929 típusú IGBT meghajtót. Kínában van, csak sok idő múlva érne ide. Van esetleg valakinél? Köszi.
Sziasztok!
Valaki tud HX9723 ( léptető motor meghajtó ) beszerezhatőséget vagy helyettesítőt? Előre is köszönöm. A hozzászólás módosítva: Feb 1, 2024
Hali!
Annak a biztosítéknak mi a neve, amelynek a két végén van egy darab vezeték/drót.? Panelra lehet forrasztani.
Az NTSC generátoromban elfüstölt a szinkron generátor:
MA0047 IBI 2015-ben valaki már jelezte, hogy neki van ilyen IC-je, de a szerzőt nem találom. Tudok kapni MA0047 IC-t? A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2024
Nem elektronika de ahhoz lesz. Kerekesek 20mm kör lapokat ami nyomtatható de nem ragasztós. A4 méret. Függőcímke néven találtam de az a legkisebb csak 60mm. Túl nagy. Találkozott valaki már ilyennel valaki?
A hozzászólás módosítva: Feb 8, 2024
Vagy ha csak egy ötlet hogy tudnám gyorsan és pontosan magam megcsinálni a karikákat az is jó lenne. 1000 felett kell ilyen kis karika amire még nyomtatnom is kellene.
Ha hozzáférsz préshez, akkor présszerszámot javasolnék.
Üdv!
Milyen anyagból gondolod? Esetleg lézer vágott rétegelt lemez akár felirattal ,karton (sörkarton 1-2mm) ,műagyag stb.... A hozzászólás módosítva: Feb 9, 2024
|
Bejelentkezés
Hirdetés |