Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Ez a "kőbánya" Nagymező mellett? Ha igen, akkor tényleg sokat sétáltatok!
A BURABU-t már nem jegyzem. Bár, ha igény lesz rá (Cs.L.) felmegyek.
Nem én fogom megszervezni a Bajuszvölgyet. Bízom a helyiekben.
Lehet, hogy már majdnem Keszthelyen voltak.
Lógó nyelvvel megyünk Sanyival fel a hegyre (pár száz lépés, "pindur kandúr" ahogy Kálmán mondja).
Eleinte még kérdeztük a szembejövőket, hogy "Messze van még?". Egy idő után gyanús kedett lenni, hogy: - Azt nem mondtuk a kérdésben hogy mi? - Elfogytak a szemből jövők. Na, visszafelé sem sokan jöttek szembe röhögve...
Guglis térképpel mentünk ami majdnem a főútig vitt és onnan kellett felmenni. Büfések is voltak ott.
A hozzászólás módosítva: Máj 13, 2024
Régebben egy időben az előző nevelő apám fent lakott Becehegyen, Felső út, miatta lettünk Keszthelyiek, mindig hétvégente voltunk nála, a Paphegyi úton kellett felmennünk kocsival, de jópár éve Anyám megszüntette vele a kapcsolatot, azóta pedig már nem él.
Érthető, hogy miért arra vitt titeket a térkép, bár a "Vadrózsa u. → Csap u. → Nyár u. → Panoráma u. → Paphegyi út" útvonalon is sétálhattatok volna a kilátóhoz.
A ház pont középen van, ha az átlókat meghúzod, jössz egy sörrel.
ELBAFTA megvolt, várakozásoknak (mondhatjuk azon felül is) megfelelően.
Ha nagy az igény, a következő RÁBAFTA 2025 Györökön. De fókuszáljunk mostmár előre: BÉKÉSCSABA A hozzászólás módosítva: Máj 14, 2024
Mondjuk, ebből a képből szinte semmi nem látható, mert nem nagyítható. Amúgy kb. stimmel, de már volt jó válasz: "gg630504" tegnap délben.
A hozzászólás módosítva: Máj 14, 2024
Felőlem simán lehetne majd jövőre is, csupán szerintem kicsit több elektronikázás (pl. elvihetők kipakolása) lehetne a programban.
Granpa esetében 30...50 sitteszsáknyi ingyen vihetős cucc elhordása meg sem látszik.
Amúgy a bala7s tucatnyi TV-jét sem hordtuk össze egy kupacba, de majd jövőre.
Uraim!
Gizella vendégházában ott felejtette valamelyiktek a kábeleit. Samsung dugasztáp, Hama szürke és hozzá, fehér USB/mini-USB átalakító. A hozzászólás módosítva: Máj 14, 2024
SZS (+1 fő) lészen a hunyó, kizárásos alapon.
Merthogy hohó az autóban (Rákoshegyen) hagyta ájpodjának a kábelét, más meg nem aludt ott...
Legalább jövőre is lesz mit csinálni.
Én el szeretnek menni jövőre , ha már most nem sikerült.
Biztosra nem mondom, mert az meg nagyon messze van.
A "RÁ..." minek a rövidítése? A MÁsodiknak nem lehet....
RÁtesszük a hangdobozodat a tetőcsomagtartóra, merthogy granpától még évekig ott eszi a fene a tucat TV mellett (bala7s), az tuti.
Miénk. Na, majd egyszer elmegyek érte (is).
Talán valaki el tudja juttatni a következő találkozóra.
Na, van már internetezési időm, ami nemcsak ránézésig tart
Jó volt a találkozás, jó volt találkozni azokkal, akikkel eddig írásban beszélgettünk. A rádió múzeum is nagyon, a kilátó is (valójában 3200m a felgyaloglás, de azért mi megoldottuk 3800m-ből is ) Nagy köszönet granpa-nak a találkozóért! Most pedig képmutató leszek : Bár az én telefonommal nem tudok igazán jó képeket csinálni
Na, még egy kis elektronikamentes zeneszerszám:
villany nélkül
Cuppanjunk le Györökről, koncentráljunk mostmár Csabára.
Én már ott is felvettem az ünneplős/céges rucit.
Mit lehet tudni ezekről a darabokról mind működőképes, vagy csak néhány? Jó lett volna ott lenni...
Megnyugtatásként: én az égvilágon semmivel nem tudok jó fényképet csinálni. Már itt is megszóltak miatta...
A múzeumok éjszakáján az egyik tévé szokott egész este üzemelni, egy videomagnón keresztül kapja az analógra konvertált adást ‒ a fotó 2022-ben készült.
Valaki elhagyott a csicsókás mellett (szilvafa alatt) egy Jack-dugó toldót egy (indukciós?) lezárós dugóval. Küld fény post?
Az véletlenül én voltam, ezek szerint te találtad meg! Lehet, hogy kiesett, mikor visszavittem a kosaramat nyamnyam autójához. Küld fény post!
Az előbb kérdeztem rá, mikor válaszoltam a privát üzenetedre, mert ezen hozzászólásodat csak utána láttam.
Akárhány cikket találtam róla, egyik sem írja, hol, és hogyan. (Oké, Starján, de rohadtul nagyobb, mint képzelnétek).
Telefonon lehet jelentkezni nála. Csak telefonszámot nem találtam sehogy. De: ha megtalálódik, meglátogathatnánk ám! A hozzászólás módosítva: Máj 19, 2024
|
Bejelentkezés
Hirdetés |