Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lehet,hogy a macska azt hitte,hogy a kutya meg lett tanítva arra,hogy ne bántsa.De igazad van tényleg vicces ahogy egyik állat megöli a másikat.További jó szórakozást .
Nem a "gyilkosság" volt a vicces és nem is azért hoztam fel a kb 35 éve történt sztorit , csak mert a kandúr nem mérte fel hogy hány kilós, mint írtam előtte jóideig hergelte a kutyámat .
A hozzászólásból nem így jött le.Gondolom örült a szomszéd is hogy a hülye macskája aki nem mérte föl előzetesen az erő viszonyokat elpusztult.
A politika ezen az oldalon minden formában tiltott!
Ez az egyetlen oldal ahol engedem a reklámokat megjelenni, biztos hálás érte és ezért vannak csajok
Samsung galaxy a04s böngésző blokkoló nélkül.
Attól még, hogy szerinted nincs blokkoló, úgy tűnik, mintha valami mégis blokkolna a telefonodon, mert nincs reklám ‒ nálam a "Dolphin" böngésző ilyen, mikor ritkán telefonról lépek be.
Nekem nincs megint ilyen, de kinyomtatom, és odaragasztom a monitorra .
Hun vóna?
Némelyik Androidos böngésző alapból képes valami eléggé alapszintű szűrésre...
Ott van
(alapból ott van, nekem is) A hozzászólás módosítva: Máj 25, 2024
Perszehogy. Miért ne szürné - nem a google reklámjai.
De János is panaszolta többször is: a youtube reklámjait NEM szűri. Miért is tenné a Google a saját rendszerében?
Én nem az Android böngészőjét vagy Chrome-ot használok, hanem a "Dolphin" böngészőt, az valamennyire szűrt, de normál YouTube videók közé már becsúsznak reklámok, amúgy is a YT meg a blokkolók harcolnak egymással.
A Firefox alatt a YT blokkolók kezdenek ismét magukra találni.
Egyetértek, az "uBlock Origin" verhetetlen Firefox alatt, viszont egy gépen Chrome alá kellett feltenni és ott is kifogástalanul működik.
Én elsőre igen meglepődtem.
Aztán már (miután rájöttem, hogy ez csak az én tévedésem) már vicces lett.
A madarakat be kell tiltani hatóságilag, fejlesztés idején.
Az ember épp hozzáér a mérőcsúccsal az alkatrészhez, a varnyú pedig pont ekkor repül el pontosan a nap és az ablak közt. Az ember szeme csak a villanást látja, mire reflexből elkapja a mérőcsúcsot. Ma már kétszer megcsinálták
A munkavédelmi bolt egy nagy átverés. Felvettem a munkavédelmi bakancsot de nem védett meg a munkától. De ha iszok akkor nem engednek a járatra.
Megfigyeltem, a villámhárítóba csapott le villámlás, egyáltalán nem hárította el a villámcsapást.
És még egy katasztrófavédőt sem láttam ápolni védeni dédelgetni egyetlen katasztrófát se. Tüzet akartam gyújtani, megnyitottam a tűzcsapot, erre mi jött belőle? Víz! Ha az olivaolaj olivából, a napraforgóolaj napraforgóból készül, akkor a babaolaj és a fékolaj vajh' miből? Ha személyről elnevezett mértékegység jele nagybetűs, mint V, A, VA, akkor miért kisbetűs a var?
Még ma sem egyértelmű, hogy a munkát védi, vagy az embert a munkavédelem.
Idézet: Nálunk vannak bababoltok. Csend van bennük, egyszer benézek hogyan csendesítik a babákat . „babaolaj és a fékolaj vajh' miből?”
A bababoltban nincsen baba , meg kell rendelni és házhoz hozza a gólya ...
Akkor engem nagyon nagyon átvertek! Én gólyát egyszer sem láttam, csak ilyen bedobóst.. Bement a szelvény, aztán egyszercsak (vagyis kétszer csak) kijött a nyeremény!
Ez a módszer szerintem sokkal jobb, mert kíméli a gólyákat!
Én a gólyamesében nem hiszek, januárban jöttem, gólyák Afrikában. Fehér bőrű vagyok.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |