Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
Köszi Alkotó! és Kokozo!, esetleg van tipp, ötlet hogy mi történt vele?
Egy próbát megérne a lemez ellenőrzés, hátha megjavítja.
Megcsináltam, sajnos semmi,
Más lay fájlokkal mi a helyzet?
Ha egy új rajzot mentesz az rendben van ? Lehet csak egy programhiba.
Mindent megnyit ez az egyen kívül. Minden működik! Már vírusra gyanakszom. Nagyon nagy szerencsémre nem az elejéről indulok. Régebben létrehoztam gerber filet. és abból egy korábbi verzióra kerültem. (gerber inport)
Azt nem látjuk mennyire összetett az áramkör, ezért csak feltételezem, hogy talán egyszerűbb újra lepakolászni az alkatrészeket és összekötni őket, mint egy korábbi gerbert importálni, és próbálni értelmessé alaktani.
Sprint Layout 6.0Üdvözlök mindenkit! Úgy tudom, a SP6-hoz létezik magyarítás, én nem találtam, ebben kérem segítségeteket.
A téma címe alatt a sárga mezőben "sp6_alkoto.pdf"-re kattintva elérhető, letölthető.
Szerintem ezt nem jól értelmezted! Nem leírást keres PaZoli, hanem magyar nyelvű programot-menüt.
Szerintem a 6-oshoz nincsen. Az 5-öshöz volt régen, de az sem volt tökéletes.
Elvileg ez az.
a legális legújabb 2024.06.13 verzióval nem indul el.
Mindenki problémáján sajnos nem tudok segíteni, én évente 1-2 alkalommal használom, ehhez nekem nem kell sem legálisnak sem a legújabbnak lennie, tökéletesen megfelel így ahogy van.
Az nem az SP6 program magyarosítása, hanem az alkalmazási leírás magyar fordítása Alkotónak köszönhetően.
Azt elmondanád, hogy ezt a .hu fájlt mivel / hogyan hoztad létre és hogyan kapcsolódik a programhoz ?
Nem mondom el, inkább olvasd el azt a néhány mondatot és abból valószínűsíthető lesz, hogy ehhez nekem semmi közöm, én csak használom, ahogy rajtam kívül még nagyon sokan. Illetve, most újra megköszönöm neki, akárki is készítette. Ha jól emlékszem ide tette fel valaki sok évvel ezelőtt, én csak újra feltettem annak aki nem találja.
Mondjuk, elég a kérdező kérdését elolvasni, ahol is magyarosítást keres a programhoz, amit aztán csatoltam a mellébeszélők után. |
Bejelentkezés
Hirdetés |