Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Mivel zsírtalanítottad? Min. 70%-os etilalkohol vált be. Benzin nem jó.
Én ugyanezt végigjártam, visszaálltam a fotózásos technikára. Az a biztos.
Még nem próbáltam ezt a fóliát, de biztosan jól használható.
Amit használok olcsóbb és szintén nagyon jól működik, kínai sárga papír. Nagyobb méretű panelekhez is szuper. Ma is használtam.
Milyen tonert és nyomtatót használsz?
Nekem a Toner pora nem ragad cxsak papírra.
HP1015, régebben HP LaserJet 4L, toner a képen.
Kínai papír: https://www.aliexpress.com/item/1814592492.html A hozzászólás módosítva: Jan 20, 2025
Ugyan ez a toner kellett a régi HP 6P be. Azzal szépen működött. Csak ugye elhalt a nyomtató.
A hozzászólás módosítva: Jan 20, 2025
Helló!
Samsung 1680 nyomtató és 100gr fényes műnyomó papírral is hibátlan nyákot készítek. Papírt is itthon veszem panton.hu (kőbányán van)
Műnyomó is jó lehet, de előlap, vagy alkatrész oldal feliratozásához nem az igazi.
Nem lesz fekete a betű, beragadt rostok miatt. Sárga papírral szép fekete lesz , nem kell semmit trükközni ...
Ha kéred, a maradék (20-30lap) sárga papírom neked adom, én nem valószínű, hogy elhasználnám.
A hozzászólás módosítva: Jan 20, 2025
Köszönöm, de nem tudnám elhasználni. Nem készítek olyan sokat.
Szia,
Pár darabot elfogadnék, kipróbálnám. Eddig én is 100g fényes műnyomó papírral dolgoztam. Fényérzékeny nyákSziasztok!Évek óta nem készítettem nyákot. Most sem tervezek sokat, ezért gondoltam veszek gyárilag fényérzékenyített nyákot. Két kérdésem merült fel első körben: 1. méretre vágáskor mennyire kell vele óvatosan bánni? Gondolok itt a fényvédő fóliára és a fényérzékeny rétegre. 2. a maradék meddig használható fel?
1: Jól ragad rá a lakkot védő fólia, nem kíván semmilyen extra babusgatást.
2: Attól függően, mikor milyen darabok maradnak ki, hűvös sötét helyen nekem másfél évig is elvannak. Hazai beszerzésSokszor kellet volna fotózásos nyomtatott áramkört készíteni, csak épp nem volt készlet DRY fóliából, és vasalásos módszer maradt. Én valamiről lemaradhattam, mert ezt találtam. Régóta forgalmazzák, vagy ez egy újdonság?Bővebben: Link
A konkrét kérdésre nem tudok válaszolni. Az EMAG gyakorlatilag egy régiós eBay-nek felel meg, saját termékük kb. nulla, cégek árukészletével töltik fel a boltot. Cégek pedig jönnek-mennek, a termékkínálat folyamatosan változik.
Nagyon hasonlít a DRY fóliára , ennyi pénzért még akár ki is lehet próbálni .
Kinai dry fóliát is árulnak
Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |