Fórum témák
» Több friss téma |
Mielőtt kérdezel, a következő két dolgot ellenőrizd!
I. A helyes tápfeszültségek megléte.
II. A kimeneten van-e egyenfeszültség.
Élesztés.
Ha tényleg ez lenne a terved, ide sok ehhez való kapcsolás felkerült.
A hozzászólás módosítva: Szo, 14:28
Én azzal kezdeném ha van rajta USB aljzat megnézem, hogy folyamatosan kap-e tápot. Ha csak akkor kap tápot ha a modult bekapcsolod, akkor arról az ágról egy logic level FET-tel már meghajtható a relé.
Szia Béla!
Most hirtelen nem tudom hova tenni ezt a LED-es dolgot. Ha feltennéd a rajzot az segíthetne... Ilyen Hestorban vásárolt kütyüm van (kép melléklet).
Szia!
Kösz, de szerintem nem ezek között lesz a megoldás.
Szia!
Minjdárt előkeresem a kütyüt és ha lesz rá időm rámérek.
Szia! Az is megoldás, ha az erősítő jelet észlel, akkor bekapcsol és pár perc után kikapcsol, ha a jel megszűnik. Ezt használom.
Aha!
Volt ilyen kütyüm, a gyereknek csináltam belőle BT erősítőt telefonhoz. Ott azt a trükköt csináltam, hogy a kijelző lábain megfigyeltem a jel alakokat. Ez egy mátrixolt izé, így nem láttam egyértelműen a működését, viszont "mute" állásban két lábát diódás és (talán vagy) logikai módban összegezve kaptam egy hasznosítható jelet. Ezzel kapcsoltam az erősítőt. Így csak annyi történik, hogy az IR távirányító mute gombja lett a bekapcsoló gomb. Most nem tudom melyik két láb is volt, de talán van róla fotóm. Kedves Karesz50 fórumtárs mondogatta folyton, hogy készítsek fotókat mindenről. Én persze szinte semmit nem fotóztam, de most 57 felett rájöttem, hogy kellett volna. |
Bejelentkezés
Hirdetés |