Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Erősítő mindig és mindig
Mielőtt kérdezel, a következő két dolgot ellenőrizd! I. A helyes tápfeszültségek megléte. II. A kimeneten van-e egyenfeszültség. Élesztés.
Lapozás: OK   2541 / 2541
(#) orcika70 válasza Laci66 hozzászólására (») Szo, 14:28 /

Ha tényleg ez lenne a terved, ide sok ehhez való kapcsolás felkerült.
A hozzászólás módosítva: Szo, 14:28
(#) Pali79 válasza Laci66 hozzászólására (») Szo, 20:50 /

Én azzal kezdeném ha van rajta USB aljzat megnézem, hogy folyamatosan kap-e tápot. Ha csak akkor kap tápot ha a modult bekapcsolod, akkor arról az ágról egy logic level FET-tel már meghajtható a relé.
(#) Laci66 válasza tothbela hozzászólására (») 6:33 /

Szia Béla!
Most hirtelen nem tudom hova tenni ezt a LED-es dolgot. Ha feltennéd a rajzot az segíthetne...
Ilyen Hestorban vásárolt kütyüm van (kép melléklet).
(#) Laci66 válasza orcika70 hozzászólására (») 6:42 /

Szia!
Kösz, de szerintem nem ezek között lesz a megoldás.
(#) Laci66 válasza Pali79 hozzászólására (») 6:45 /

Szia!
Minjdárt előkeresem a kütyüt és ha lesz rá időm rámérek.
(#) reloop válasza Laci66 hozzászólására (») 9:17 /

Szia! Az is megoldás, ha az erősítő jelet észlel, akkor bekapcsol és pár perc után kikapcsol, ha a jel megszűnik. Ezt használom.
(#) tothbela válasza Laci66 hozzászólására (») 9:50 /

Aha!
Volt ilyen kütyüm, a gyereknek csináltam belőle BT erősítőt telefonhoz. Ott azt a trükköt csináltam, hogy a kijelző lábain megfigyeltem a jel alakokat. Ez egy mátrixolt izé, így nem láttam egyértelműen a működését, viszont "mute" állásban két lábát diódás és (talán vagy) logikai módban összegezve kaptam egy hasznosítható jelet. Ezzel kapcsoltam az erősítőt. Így csak annyi történik, hogy az IR távirányító mute gombja lett a bekapcsoló gomb. Most nem tudom melyik két láb is volt, de talán van róla fotóm. Kedves Karesz50 fórumtárs mondogatta folyton, hogy készítsek fotókat mindenről. Én persze szinte semmit nem fotóztam, de most 57 felett rájöttem, hogy kellett volna.
Következő: »»   2541 / 2541
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem