Ha nincs encoder makro könyvtárad akkor késziteni kell magadnak.
Nincs. Akkor majd csinálok. Köszi.
Találtam
makrókat de nem tudom letölteni. A link a hibás, vagy nálam van a gond ?
Le lehet tölteni csak percekig megy a vírusellenőrzés és egyebek. Ha rányomsz a letöltésre és békénhagyod, le fogja tölteni.
Ok, köszi már nekem is sikerült.
Én lusta vagyok vagyok hiányzott a TO247 tokazat letöltöttem a netröl. Ahol találtam ott elképesztően sok cucc van fen rendszerezve csak válogatni kell.
A hozzászólás módosítva: Vas, 14:45
Én is megpróbáltam letölteni, de nem akar sikerülni, pedig vártam talán fél órát is vele. Kell még valamit állítani is vagy menni kellene simán is?
Még annyit, hogy valami HTTP hibát ír ki.
Nálam működik,én is köszönöm a munkádat.
Mint irtam nemrég, hogy az asztali gépemen nem sikerült a magyaritást feltenni. Már pár napja kisérletezem vel. A laptopon a magyarítás sok kisérletezés után sikerült a meglévő ISO fájl (telepítő) és meglévő magyaritás segítségével feltenni.
Az asztali gépen meguntam a kisérletezést Letöltöttem a linkenről amit feltettél (Köszönöm!) Bemásoltam ahová kell és elindítottam
![](/pic/smile/smile.gif)
működik de valami hibádzik nálam mert lassan indul el mintha keresne valamit de megy! Köszi!! Itt van a magyarítás ami nekem van.
A hozzászólás módosítva: 17:57
Az már 10 éves, itt van egy újabb. Ennek működnie kell.
Nálad lesz valami, mert nem keres semmit, esetleg nézd meg az internet frisitésnél, lehet az automatikus frissités be van kapcsolva, és induláskor azt ellenőrzi, van-e újabb verzió.
Ez jelenleg a legfrissebb !
A hozzászólás módosítva: 18:44