Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   180 / 3607
(#) Norbert123 válasza Muri hozzászólására (») Szept 19, 2008 /

Szia
Everest Home Editionban láttam az értékeket...
És nálam a számítógép táp meg ilyenek tabu :no:
Még sose szedtem szét úgy komolyabban....
Ha szerinted nem nagy eltérés akkor hagyom így ésha még jobban változik akkor szerintem megnézetem valaki okosabbal....
Köszönöm szépen hogy foglalkoztál a problémámmal
További szép estét.
Szia
(#) KTobi válasza Árpy hozzászólására (») Szept 19, 2008 /

Mi szorult neked be pontosan? A fúróhegy hegye? Vagy véletlenül egy lyukba fordítva beletettél egy fúróhegyet? Ha normálisan beszorult a hegy, ott csak az erő segít. Volt, hogy sziklát bontottam, és beszorult a gép vésője, meg még két véső. Nem egyszer volt, hogy a vésőt körülfurkáltam, hogy ki lehessen venni. Meg is pattant a fúróhegy vége. No meg a vésőn is meglátszott, hogy meg lett fúrva. Csak azért látszott, mert a sok nem üzemszerű igénybevétel után a befogó végénél eltört.

Üdv. Tóbi
(#) szamóca válasza Árpy hozzászólására (») Szept 19, 2008 /

2" colos svédfogó, és visszacsavarás, esetlek kalapácsos ütlegrásegítés.
(#) Árpy válasza KTobi hozzászólására (») Szept 19, 2008 /

Helló!
Úgy volt, hogy a plafonba fúrtam lyukat egy fénycsöves lámpa számára, először 6-ossal, majd 8-assal. A 8-as SDS fúrószár szorult bele, és nem tudom kiszedni. a plafon beton, a fúrónak meg az ütvefúró része csak kuplungol nem tudja megmozdítani se.
Köszönöm a segítséget, Üdv, Arpy
(#) Árpy válasza szamóca hozzászólására (») Szept 19, 2008 /

Helló!
Próbáltam, amit tanácsoltál, de sajna nem sikerül, nem akartam túlságosan feszegetni, mert nem szeretném eltörni.
Köszi, és üdv, Arpy
(#) KTobi válasza Árpy hozzászólására (») Szept 19, 2008 /

Ha jól értem, akkor a gépet le birod venni, ha akarod. Próbáld meg, hogy a gépet csak kalapács üzembe kapcsolod, és kicsit feltolod, hogy egyet, kettőt üssön, majd lassan húzod le. Az volt a baj, hogy szerintem nem szabad betonfúróknál előfúrást végezni, azt csak a fémfúrókkal lehet. Neked ami van akciós, az is gond nélkül elviszi a 12es hegyet még a sziklában is, nem hogy a betonban, még a vasat is képes átszakítani. Ha nem húzod oldalra, nem szabd eltörnie, csavarni próbálhatod. Szórakozhatsz, avval is, hogy kikapcsolod a forgatást, majd vissza. VIGYÁZZ, ha úgy vésel be valahová, hogy nem, forgatod, majd bekapcsolod, könnyen kitekeri a kezed.
(#) Árpy válasza KTobi hozzászólására (») Szept 19, 2008 /

A fúrón csak ütvefúrás és sima fúrás van. Magában ütés sajnos nincs. A gépet le tudom venni gond nélkül. Már rájöttem én is, hogy nem érdemes előfúrni betonnál, mert így járok. :no: Csak gondoltam, hogy pontosabb lesz így a fúrás, mint vas esetén. De hibájából tanul az ember. Majd holnap próbálkozom tovább, köszönöm mindenki segítségét.
Üdv, Arpy
(#) válasza Árpy hozzászólására (») Szept 19, 2008 /

Vagy esetleg fogj egy izmosabb fúrót ami balra is tud forogni, fogd bele a beszorult fúrószárat, és próbáld meg úgy (visszafelé) kihajtani. Én legalábbis biztosan így csinálnám, mert egyszer már bejött. Bár igaz a sima tokmány picit hülyén fogta be az SDS szárat, de lehet játszadozni kisebb távtartókkal (az SDS mélyedéseinél) hogy biztosan befogja a sima tokmányos fúró is. Szerintem.
(#) Sergei válasza Georgee hozzászólására (») Szept 19, 2008 /

bezony félre nyomtam
(#) vtsoftware hozzászólása Szept 19, 2008 /

Váá, bocs hogy csak úgy beleoffolok, de ezt nézzétek meg... baromi jó.
Ezt ni...
(#) googa válasza vtsoftware hozzászólására (») Szept 19, 2008 /

A kis tökös, milyen félelmetesen tud nézni.
(#) vtsoftware válasza googa hozzászólására (») Szept 19, 2008 /

Még mindig fetrengek
(#) _ampervadasz_ válasza vtsoftware hozzászólására (») Szept 20, 2008 /

Nagyon kemény!
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Szept 20, 2008 /

Most viszont egy kis off, az offra!

sikerült tönkretennem a tápot, de netudjátok meg hogyan! Mivel matrica nem volt rajta, ezért szétcsavaroztam a tápot, és fogtam egy 5V -os disszipatív adaptert, és az egyik optokaput zárlatossá tettem. Majd összeraktam, és próbáltam indítani, de semmi! A tápegységen semmi, beavatkozás nyoma nem látszik, ezért holnap beviszem a boltba és, a vételárat visszakövetelem! Ez a téma a #278126 -os hsz. II epízódja! A szemétségeikért most nagyon megfizetbek, mert ha nem adják át a vételárat, akkor panaszkönyv, fogyasztóvédelem!

Mindenkinek jó éjszakát!

folytatás holnap következik, avagy mi volt a boltban...
(#) vtsoftware válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 20, 2008 /

A "garancia-matrica"? Az ha elszakad akkor nincs garancia, és aztán már mehet az ember az atya-úristenhez is panaszra... vagy azt ők "szervizeléskor" elszakították? Vagyis ők szedték szét előbb?
(#) szabi83 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 20, 2008 /

Voltál dokinál? Kiszedték?
(#) szabi83 válasza vtsoftware hozzászólására (») Szept 20, 2008 /

Idézet:
„Mivel matrica nem volt rajta”

(#) szabi83 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 20, 2008 /

előzmény:

(#) Árpy válasza hozzászólására (») Szept 20, 2008 /

Sikerült megoldani még tegnap este, oda vissza mozgatva nehezen, de kijött.
Köszönöm mindenki segítségét a probléma megoldásában, további szép napot.
(#) googa hozzászólása Szept 20, 2008 /

Mi a fenét lehet ilyen időben csinálni odakint barátnőstül? Benti eseményekre van ötletem de most jó lenne elhülyéskedni odakint. Ha már szörfözni betegség miatt nem tudok ma elmenni... Szét unom magam.
(#) googa válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 20, 2008 /

Na ja, maximum a járda szigeten, most egy kicsit odébb van Pest, mint hétközben.
Igazából elmennék szörfözni (persze ez nem éppen barátnős program), csak ez a kezdődő tüdőgyuszi ne lenne. Azt hiszem százezredjére is végigsétálunk a sétálóutcán, meg a plázán, aztán összefagyva hazamenekülünk. De négy fal közé bázarva lenni egyikönknek sem jelenti a feltétlen boldogságot. Biztos Ti is így vagytok vele.
(#) vtsoftware hozzászólása Szept 20, 2008 /

Ez egyszerűen hihetetlen, de nagyon komoly...Bővebben: Link
(#) Norberto válasza vtsoftware hozzászólására (») Szept 20, 2008 /

Az tény, hogy nagyon komoly, bár én a táncolás említése miatt kicsit másra számítottam .

Én ezt személy szerint nem igazán nevezném táncnak.
(#) Kovidivi válasza Norberto hozzászólására (») Szept 20, 2008 /

Én meg azt nem értettem, hogy miért nevettek ennyit az értékelők? mi volt ezen ilyen vicces? Vagy esetleg előtte minibaseball-ütőztek? XD
(#) szamóca válasza Norberto hozzászólására (») Szept 20, 2008 /

Ez akrobatikus elemekkel tarkított pantomin, Amúgy electric boogie. Van dance-sebb formátuma is. Elképesztően sok gyakorlást, és állóképességet igényel.És van valódi :yes: művészi szint. Elképesztő ritmus koordinációval :yes:
A zsűricsaj meg alapból ilyen, más videókon is idegesítő a vigyora.
(#) zoz11 hozzászólása Szept 20, 2008 /

Hali
Valaki megtudná mondani hogy 19mm-es MDF lapnak milyen árba van négyzet métere?
(#) szabi83 válasza zoz11 hozzászólására (») Szept 20, 2008 /

Hello!

2200 / nm

üdv
(#) zoz11 válasza szabi83 hozzászólására (») Szept 20, 2008 /

Kösz a gyors választ!
(#) _ampervadasz_ válasza vtsoftware hozzászólására (») Szept 21, 2008 /

Ezen a tápon a garancia matrica azon a részen volt, ahol még nem akadályozza a tápegységbe való belenyulást, és egybena a garancia elvesztését! Vagy is úgy sza**á tudom kapni, hogy asehol sem veszik észre, hogy szétkaptam e valamikor!
Azóta kaptam, egy másik tápot, ( három napos cseregarancia néven hivatkoztam rá), és kaptam másikat, ami végre jó, és nem hamis! vagy is nem kerreg, nem zörög, minden fesz ok, és stabil, nem küld semmit álomvilágba
(#) _ampervadasz_ válasza vtsoftware hozzászólására (») Szept 21, 2008 /

Elfelejtettem leírni a "mi volt a boltban III epizódot!
Csak annyi volt hogy a boltos már a fejét fogta, és a telefonszámot kereste (biztos az orvosánál akarta előjegyeztetni magát), de azért közölte, hogy már a negyedik tápot viszem vissza neki, és már a düroham kergeti.
A garancia matricát egy kicsit elmagyaráztam! Van egy olyan matrica amire rá van nyomva a bolt neve egy nyilvántartási szám(ami alapján tudják a nálluk vásárolt terméket azonosítani), és a vásárlás időponja. Ez egy 10mmX10mm matrica.
Ez a matrica volt ráragasztva a táp felületére, még véletlenül sem egy csavarhoz, hogy ha belenyulás lenne, akkor a garancia érvényét veszítse.
Aztán meg van az amit a gyártó is ráragaszt, amin alfanumerikusan van kódolva az év, és a hónap. Ez a matrica ~10mmX30mm, és a tápegység kettő felének a találkozásánál ragasztjaák fel, ha megbontja valaki akkor elszálljon a garancia szintén. Ebből a matricából egy sem volt fenn, ez mindről hiányzott. Szóval ha valaki ügyes, és hamar megunja a tápot, belenyúl, és szemmel nem látható zárlatot, okozhat, "garancia vesztés nélkül". Így vagy kicserélik, vagy a pénzt vissza kérheti.
Az én esetemben ez szerncse, mert, kaptam egy végre jól működő tápegységet! így is egy évem van tönkre tenni...
Következő: »»   180 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem