Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szia
Everest Home Editionban láttam az értékeket... És nálam a számítógép táp meg ilyenek tabu :no: Még sose szedtem szét úgy komolyabban.... Ha szerinted nem nagy eltérés akkor hagyom így ésha még jobban változik akkor szerintem megnézetem valaki okosabbal.... Köszönöm szépen hogy foglalkoztál a problémámmal További szép estét. Szia
Mi szorult neked be pontosan? A fúróhegy hegye? Vagy véletlenül egy lyukba fordítva beletettél egy fúróhegyet? Ha normálisan beszorult a hegy, ott csak az erő segít. Volt, hogy sziklát bontottam, és beszorult a gép vésője, meg még két véső. Nem egyszer volt, hogy a vésőt körülfurkáltam, hogy ki lehessen venni. Meg is pattant a fúróhegy vége. No meg a vésőn is meglátszott, hogy meg lett fúrva. Csak azért látszott, mert a sok nem üzemszerű igénybevétel után a befogó végénél eltört.
Üdv. Tóbi
2" colos svédfogó, és visszacsavarás, esetlek kalapácsos ütlegrásegítés.
Helló!
Úgy volt, hogy a plafonba fúrtam lyukat egy fénycsöves lámpa számára, először 6-ossal, majd 8-assal. A 8-as SDS fúrószár szorult bele, és nem tudom kiszedni. a plafon beton, a fúrónak meg az ütvefúró része csak kuplungol nem tudja megmozdítani se. Köszönöm a segítséget, Üdv, Arpy
Helló!
Próbáltam, amit tanácsoltál, de sajna nem sikerül, nem akartam túlságosan feszegetni, mert nem szeretném eltörni. Köszi, és üdv, Arpy
Ha jól értem, akkor a gépet le birod venni, ha akarod. Próbáld meg, hogy a gépet csak kalapács üzembe kapcsolod, és kicsit feltolod, hogy egyet, kettőt üssön, majd lassan húzod le. Az volt a baj, hogy szerintem nem szabad betonfúróknál előfúrást végezni, azt csak a fémfúrókkal lehet. Neked ami van akciós, az is gond nélkül elviszi a 12es hegyet még a sziklában is, nem hogy a betonban, még a vasat is képes átszakítani. Ha nem húzod oldalra, nem szabd eltörnie, csavarni próbálhatod. Szórakozhatsz, avval is, hogy kikapcsolod a forgatást, majd vissza. VIGYÁZZ, ha úgy vésel be valahová, hogy nem, forgatod, majd bekapcsolod, könnyen kitekeri a kezed.
A fúrón csak ütvefúrás és sima fúrás van. Magában ütés sajnos nincs. A gépet le tudom venni gond nélkül. Már rájöttem én is, hogy nem érdemes előfúrni betonnál, mert így járok. :no: Csak gondoltam, hogy pontosabb lesz így a fúrás, mint vas esetén. De hibájából tanul az ember. Majd holnap próbálkozom tovább, köszönöm mindenki segítségét.
Üdv, Arpy
Vagy esetleg fogj egy izmosabb fúrót ami balra is tud forogni, fogd bele a beszorult fúrószárat, és próbáld meg úgy (visszafelé) kihajtani. Én legalábbis biztosan így csinálnám, mert egyszer már bejött. Bár igaz a sima tokmány picit hülyén fogta be az SDS szárat, de lehet játszadozni kisebb távtartókkal (az SDS mélyedéseinél) hogy biztosan befogja a sima tokmányos fúró is. Szerintem.
Váá, bocs hogy csak úgy beleoffolok, de ezt nézzétek meg... baromi jó.
Ezt ni...
A kis tökös, milyen félelmetesen tud nézni.
Még mindig fetrengek
Nagyon kemény!
Most viszont egy kis off, az offra!
sikerült tönkretennem a tápot, de netudjátok meg hogyan! Mivel matrica nem volt rajta, ezért szétcsavaroztam a tápot, és fogtam egy 5V -os disszipatív adaptert, és az egyik optokaput zárlatossá tettem. Majd összeraktam, és próbáltam indítani, de semmi! A tápegységen semmi, beavatkozás nyoma nem látszik, ezért holnap beviszem a boltba és, a vételárat visszakövetelem! Ez a téma a #278126 -os hsz. II epízódja! A szemétségeikért most nagyon megfizetbek, mert ha nem adják át a vételárat, akkor panaszkönyv, fogyasztóvédelem! Mindenkinek jó éjszakát! folytatás holnap következik, avagy mi volt a boltban...
A "garancia-matrica"? Az ha elszakad akkor nincs garancia, és aztán már mehet az ember az atya-úristenhez is panaszra... vagy azt ők "szervizeléskor" elszakították? Vagyis ők szedték szét előbb?
Voltál dokinál? Kiszedték?
Idézet: „Mivel matrica nem volt rajta”
Sikerült megoldani még tegnap este, oda vissza mozgatva nehezen, de kijött.
Köszönöm mindenki segítségét a probléma megoldásában, további szép napot.
Mi a fenét lehet ilyen időben csinálni odakint barátnőstül? Benti eseményekre van ötletem de most jó lenne elhülyéskedni odakint. Ha már szörfözni betegség miatt nem tudok ma elmenni... Szét unom magam.
Na ja, maximum a járda szigeten, most egy kicsit odébb van Pest, mint hétközben.
Igazából elmennék szörfözni (persze ez nem éppen barátnős program), csak ez a kezdődő tüdőgyuszi ne lenne. Azt hiszem százezredjére is végigsétálunk a sétálóutcán, meg a plázán, aztán összefagyva hazamenekülünk. De négy fal közé bázarva lenni egyikönknek sem jelenti a feltétlen boldogságot. Biztos Ti is így vagytok vele.
Ez egyszerűen hihetetlen, de nagyon komoly...Bővebben: Link
Az tény, hogy nagyon komoly, bár én a táncolás említése miatt kicsit másra számítottam .
Én ezt személy szerint nem igazán nevezném táncnak.
Én meg azt nem értettem, hogy miért nevettek ennyit az értékelők? mi volt ezen ilyen vicces? Vagy esetleg előtte minibaseball-ütőztek? XD
Ez akrobatikus elemekkel tarkított pantomin, Amúgy electric boogie. Van dance-sebb formátuma is. Elképesztően sok gyakorlást, és állóképességet igényel.És van valódi :yes: művészi szint. Elképesztő ritmus koordinációval :yes:
A zsűricsaj meg alapból ilyen, más videókon is idegesítő a vigyora.
Hali
Valaki megtudná mondani hogy 19mm-es MDF lapnak milyen árba van négyzet métere?
Ezen a tápon a garancia matrica azon a részen volt, ahol még nem akadályozza a tápegységbe való belenyulást, és egybena a garancia elvesztését! Vagy is úgy sza**á tudom kapni, hogy asehol sem veszik észre, hogy szétkaptam e valamikor!
Azóta kaptam, egy másik tápot, ( három napos cseregarancia néven hivatkoztam rá), és kaptam másikat, ami végre jó, és nem hamis! vagy is nem kerreg, nem zörög, minden fesz ok, és stabil, nem küld semmit álomvilágba
Elfelejtettem leírni a "mi volt a boltban III epizódot!
Csak annyi volt hogy a boltos már a fejét fogta, és a telefonszámot kereste (biztos az orvosánál akarta előjegyeztetni magát), de azért közölte, hogy már a negyedik tápot viszem vissza neki, és már a düroham kergeti. A garancia matricát egy kicsit elmagyaráztam! Van egy olyan matrica amire rá van nyomva a bolt neve egy nyilvántartási szám(ami alapján tudják a nálluk vásárolt terméket azonosítani), és a vásárlás időponja. Ez egy 10mmX10mm matrica. Ez a matrica volt ráragasztva a táp felületére, még véletlenül sem egy csavarhoz, hogy ha belenyulás lenne, akkor a garancia érvényét veszítse. Aztán meg van az amit a gyártó is ráragaszt, amin alfanumerikusan van kódolva az év, és a hónap. Ez a matrica ~10mmX30mm, és a tápegység kettő felének a találkozásánál ragasztjaák fel, ha megbontja valaki akkor elszálljon a garancia szintén. Ebből a matricából egy sem volt fenn, ez mindről hiányzott. Szóval ha valaki ügyes, és hamar megunja a tápot, belenyúl, és szemmel nem látható zárlatot, okozhat, "garancia vesztés nélkül". Így vagy kicserélik, vagy a pénzt vissza kérheti. Az én esetemben ez szerncse, mert, kaptam egy végre jól működő tápegységet! így is egy évem van tönkre tenni... |
Bejelentkezés
Hirdetés |