Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Helló mindenkinek!
Látom, nagyban megy a tömörítés, és jó sokan tömörödtünk össze ide, ezért egy a számítástechnikához kapcsolódó informatív kérdésem lenne, ha tud valaki, kérem segítsen ebben! Az a helyzet, hogy az internetelőfizetésem most jár le, és egy olyan szolgáltatót szeretnék választani ami jó sebesség/ár arányban elérhető, állandó szélessávval! Sajnos az UPC szolgáltatást nem tudom megigényelni, mivel Komárom területén nincsen kiépítve az UPC kábelrendszer. illetve van, csak egy X nevű szolgáltatóhoz fut be, és Kábel-Net néven terjeszti az internethozzáférést, borsos áron. Az UPC 20Mbit -es hozzáférés, 1 éves hűségszerződéssel 9500Ft, ugyan ebben az árkategóriában (csak 300FT -al még több is!!!), csak 4Mbit -et szolgáltat,amit azért ez már po*átlanságnak tartok!
A "piros" mobilszolgáltatóval kapcsolatban van tapasztalatom. Eléggé helyérzékeny a lelkem, az íróasztalomon 5 centivel teszem odébb a kütyüt, és elmegy a 3G.
A "magenta" szolgáltató lefedettsége főleg Felétek nem túl jó (ahogy a kollégáktól hallom), viszont a "kék" elég jó lefedettséget ad arra is.
Isten nyugtassa! Amgy értett valamit az elektronikához?
![]()
Hali!
Nekem van xbox-om(360) és sztem jó az az iso. Próbáld meg ha tudod, mert én is mikor beraktam az xbox dvd-jét a gépbe nem akarta elindítani, mintha nem lenne semmi a meghajtóban. Vagy szedd le máshonnan. De az is lehet, hogy kitömöríteni kellene nem egyesíteni. Sok szerencsét. ![]()
Szegény!
![]() Nyugodjék békében!
Részvétem! A miénk meg májusban.
![]()
No el is intéztem a temetést...engedelmes állampolgár voltam. Elektronika? hangérzékelés az ultrahangig volt a specialitása.
Frankye, Szárnyas: Köszönöm, igy szeressen az ember valakit!
Ha már nem sikerült telepíteni a gépre legalább a cica rátelepedett
![]()
Ha már így az állatoknál tartunk, a lakótársamnak van egy hörcsöge, azaz most kettő vagyis öt volt de most csak négy van! (no ez volt az Eistein emberek 2% képes kibogozni
![]() ![]() ![]()
DSC00459 - ezt megnézheted, épp a három poronty van rajta épségben
![]()
Szerintem aranyosak!
![]() Medve, Szárnyas: részvétem. Nekem is volt egy kiskutyám sajna már nemtom milyen volt. Kb 5 éve pusztulhatott el (tudom régvolt, de...) és ő sem természetes halállal halt hanem állítólag a többi kutya szétszedte. 1 darabig még élt, de aztán...
A cicák már csak ilyenek nekem is mindig segít számítógépet takarítani
![]()
Köszönöm frankye, és mi lenne az a "kék" szolgáltató?
![]()
Gondolom amiről a "medencénk" van elnevezve. Vagyis fordítva
![]() Üdv.
Az nem "Kárpát-" véletlenül? Viszont Magyarország latin nevéből jön a szolg. neve..
![]()
Pannonia GSM? Hm, új szolgáltató a láthatáron?
![]()
NATIONAL GEOGRAPHIC 13:00 - A rakétaember lesz. A csávó, aki a saját fejlesztésű hátára erősíthető szárnyakkal, illetve rakétával megpróbálja átrepülni a La Mans csatornát.
Tegnap repült volna, de a rossz időjárási körülmények miatt elmaradt. Állítólag ma 1-kor élőben közvetítik. Én drukkolok neki, nagy király! Itt egy kis hír róla... ui.: Az a Steve Foset nevű csávó, aki mindenféle ketyerével repülgetett föl-alá, tényleg eltűnt?!?
Nem tudok annyira jól angolul, de úgy érzem ez a mutatvány ma is elmaradt az időjárás miatt... Mutattak pár videót, hogy az meberke hogyan repül össze-vissza, nagyon izgalmas.
Lehet, hogy egy kicsitt szkeptikus vagyok, de ez a gyerek be-regisztrál a Hobbielektronika fórumra, csak úgy passzióból 15:12 perckor, majd egyből átmegy a Ki mit épített topikba és hozzászól 15:31 perckor, hogy nem jó ötlet ez és az. Nemmondom igaza van! De ez egy kicsitt nekem furcsa, vagy nemkéne, hogy azlegyen? Bővebben: Link (a kettő közt 19 perc van amiből lejön min 2 perc a tranyókára
![]()
Na most pihenő. :yes: Újra kell csináljam az avr dropper panelját. Mert ugye megterveztem smd-be összeraktam. Nézem az adatlapot, nem jó helyen vannak a táplábak, Naná hogy az eagle tükrözve mutatta a beültetést. SMD mega8 fordítva került be, a kiforrasztás meg nem ment simán. Soval nyák halott mega halott.
![]()
Szerintem ugyan az a srác, mint akinek "beszólt". Csak szégyelte magát és így tudott a lelkiismeretén könnyíteni. De valóban elég furcsa a dolog. Egyébként Te valami magánnyomozó vagy
![]() "We are not the monkeys, but we've got the key!" ![]()
Meg tudja ő védeni magát...
![]() Amúgy szerintem is egy a két személy, a levélcím pl. kísértetiesen hasonlít...
Már ide is írt egy építő jellegűt! Ez a levélcím tényleg nagyon találó. Szerintem lebukás.
De arra gondoltam, hogy Ő csak a napi hozzászólásainak az arányát szeretné feltornázni az élre. Egyébként én is ezen vagyok ![]() - Miért hordja a viziló a sarokba a vizet? - ??? - Mert fészket épít.
Én meg ellenkezőleg, szeretnék kevesebbet írni, mert a fele, kétharmada mindig elég sallangosra sikerül. Csak mindig megszalad a szám, azaz a kezem
![]()
Az e-mail címek kísértetiesen hasonlóak, de az IP címek teljesen mások.
Akkor Te is régi, grafomán családból származol?
![]()
IP ide vagy oda, én azért nem tenném rá az életem... Na, mindegy.
Családunkban nem volt jellemző a szócséplés, inkább olvastam. Harmincvalahány év elteltével meg hirtelen elkezdtem visszaadni az olvasott szavakat, és ez néha olyan, mint a lavina... ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |