Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   182 / 3587
(#) maTaKee hozzászólása Szept 23, 2008 /
 
Nono skacok... emiatt ne essünk egymásnak

Eddig úgy néz ki, hogy a .iso lesz a nyerő kiterjesztés. Viszont kipróbálni én nem tudom, ugyanis nekem nincsen Xbox-om (nem is magamnak szedem ezeket), csak haverom tudja kipróbálni, Ő meg nem éppen a közelemben lakik
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Szept 23, 2008 /
 
Helló mindenkinek!

Látom, nagyban megy a tömörítés, és jó sokan tömörödtünk össze ide, ezért egy a számítástechnikához kapcsolódó informatív kérdésem lenne, ha tud valaki, kérem segítsen ebben!
Az a helyzet, hogy az internetelőfizetésem most jár le, és egy olyan szolgáltatót szeretnék választani ami jó sebesség/ár arányban elérhető, állandó szélessávval!

Sajnos az UPC szolgáltatást nem tudom megigényelni, mivel Komárom területén nincsen kiépítve az UPC kábelrendszer. illetve van, csak egy X nevű szolgáltatóhoz fut be, és Kábel-Net néven terjeszti az internethozzáférést, borsos áron. Az UPC 20Mbit -es hozzáférés, 1 éves hűségszerződéssel 9500Ft, ugyan ebben az árkategóriában (csak 300FT -al még több is!!!), csak 4Mbit -et szolgáltat,amit azért ez már po*átlanságnak tartok!
(#) Frankye válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 24, 2008 /
 
A "piros" mobilszolgáltatóval kapcsolatban van tapasztalatom. Eléggé helyérzékeny a lelkem, az íróasztalomon 5 centivel teszem odébb a kütyüt, és elmegy a 3G.
A "magenta" szolgáltató lefedettsége főleg Felétek nem túl jó (ahogy a kollégáktól hallom), viszont a "kék" elég jó lefedettséget ad arra is.
(#) Medve hozzászólása Szept 24, 2008 /
 
Hú vazzz...Meghalt a kutyánk...szépen csendben...
(#) valve válasza Medve hozzászólására (») Szept 24, 2008 /
 
Isten nyugtassa! Amgy értett valamit az elektronikához?
(#) fihu válasza maTaKee hozzászólására (») Szept 24, 2008 /
 
Hali!
Nekem van xbox-om(360) és sztem jó az az iso. Próbáld meg ha tudod, mert én is mikor beraktam az xbox dvd-jét a gépbe nem akarta elindítani, mintha nem lenne semmi a meghajtóban. Vagy szedd le máshonnan. De az is lehet, hogy kitömöríteni kellene nem egyesíteni. Sok szerencsét.
(#) Frankye válasza Medve hozzászólására (») Szept 24, 2008 /
 
Szegény! :sir: :rinya:
Nyugodjék békében!
(#) Szárnyas válasza Medve hozzászólására (») Szept 24, 2008 /
 
Részvétem! A miénk meg májusban. Elszökött egy vihar alkalmával, nem sokkal rá a sintér befogta mert valami leszakította a mancsát és azt mondta el kellett altatniuk. De, hogy mennyit kerestük! Eddig még egyik kutyánk sem halt természetes halállal. Daganat, bélcsavarodás, most ez a baleset...
(#) Medve válasza valve hozzászólására (») Szept 24, 2008 /
 
No el is intéztem a temetést...engedelmes állampolgár voltam. Elektronika? hangérzékelés az ultrahangig volt a specialitása.
Frankye, Szárnyas: Köszönöm, igy szeressen az ember valakit!
(#) levii válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 24, 2008 /
 
Ha már nem sikerült telepíteni a gépre legalább a cica rátelepedett
(#) valve válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 24, 2008 /
 
Ha már így az állatoknál tartunk, a lakótársamnak van egy hörcsöge, azaz most kettő vagyis öt volt de most csak négy van! (no ez volt az Eistein emberek 2% képes kibogozni ) Szóval volt egy amiről azt hittük hogy bakk, aztán valakinek kellett egy nyöstény, amit ideiglenesen beletettünk mellé, aztán pár nap múlva látjuk hogy a bakknak hitt egyedet reszeli a másik, akkor fordult a kocka, nemtudtuk minek adjunk igazat. No de sebaj akkor felcserélődtek a szerepek s rájöttünk, hogy az egyik a másik. Azóta ketté vannak választva. Ezzel meg is oldodott minden gond, egyet kivéve, hogy két hétre rá lekölykezett az egyik, és lett három porontya. Boldogok voltunk egyiket nekem is adták, el is kereszteltem "Muki" -nak A szomorú az egészben, hogy pár nap múlva Darwin törvényei érvényesültek mert az anya megette egyik kicsijét. Gondolom az erősebbek élik túl a kritikus időszakot. Na de sebaj az egyik úgyis Muki lesz! A drasztikus eseményről csatolok két képet.
(#) valve válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 24, 2008 /
 
DSC00459 - ezt megnézheted, épp a három poronty van rajta épségben
(#) fihu válasza valve hozzászólására (») Szept 24, 2008 /
 
Szerintem aranyosak!
Medve, Szárnyas: részvétem.

Nekem is volt egy kiskutyám sajna már nemtom milyen volt. Kb 5 éve pusztulhatott el (tudom régvolt, de...) és ő sem természetes halállal halt hanem állítólag a többi kutya szétszedte. 1 darabig még élt, de aztán...
(#) levii válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 24, 2008 /
 
A cicák már csak ilyenek nekem is mindig segít számítógépet takarítani azaz bemászik a gépházba illetve próbál és zavar.
(#) _ampervadasz_ válasza Frankye hozzászólására (») Szept 24, 2008 /
 
Köszönöm frankye, és mi lenne az a "kék" szolgáltató? kicsit nagyon fáradt az agyam is a meló után, és nem nagyon akar leesni, hogy mi lenne az a "kék" szolgáltató.
(#) m.joco válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 24, 2008 /
 
Gondolom amiről a "medencénk" van elnevezve. Vagyis fordítva
Üdv.
(#) Tom025 válasza m.joco hozzászólására (») Szept 24, 2008 /
 
Az nem "Kárpát-" véletlenül? Viszont Magyarország latin nevéből jön a szolg. neve..
(#) vicsys válasza Tom025 hozzászólására (») Szept 25, 2008 /
 
Pannonia GSM? Hm, új szolgáltató a láthatáron?
(#) Frankye válasza vicsys hozzászólására (») Szept 25, 2008 /
 
Egen, arra gondoltam...
(#) googa hozzászólása Szept 25, 2008 /
 
NATIONAL GEOGRAPHIC 13:00 - A rakétaember lesz. A csávó, aki a saját fejlesztésű hátára erősíthető szárnyakkal, illetve rakétával megpróbálja átrepülni a La Mans csatornát.
Tegnap repült volna, de a rossz időjárási körülmények miatt elmaradt. Állítólag ma 1-kor élőben közvetítik. Én drukkolok neki, nagy király! Itt egy kis hír róla...

ui.: Az a Steve Foset nevű csávó, aki mindenféle ketyerével repülgetett föl-alá, tényleg eltűnt?!?
(#) googa válasza googa hozzászólására (») Szept 25, 2008 /
 
Nem tudok annyira jól angolul, de úgy érzem ez a mutatvány ma is elmaradt az időjárás miatt... Mutattak pár videót, hogy az meberke hogyan repül össze-vissza, nagyon izgalmas.
(#) valve hozzászólása Szept 25, 2008 /
 
Lehet, hogy egy kicsitt szkeptikus vagyok, de ez a gyerek be-regisztrál a Hobbielektronika fórumra, csak úgy passzióból 15:12 perckor, majd egyből átmegy a Ki mit épített topikba és hozzászól 15:31 perckor, hogy nem jó ötlet ez és az. Nemmondom igaza van! De ez egy kicsitt nekem furcsa, vagy nemkéne, hogy azlegyen? Bővebben: Link (a kettő közt 19 perc van amiből lejön min 2 perc a tranyókára
(#) huba hozzászólása Szept 25, 2008 /
 
Na most pihenő. :yes: Újra kell csináljam az avr dropper panelját. Mert ugye megterveztem smd-be összeraktam. Nézem az adatlapot, nem jó helyen vannak a táplábak, Naná hogy az eagle tükrözve mutatta a beültetést. SMD mega8 fordítva került be, a kiforrasztás meg nem ment simán. Soval nyák halott mega halott.
(#) googa válasza valve hozzászólására (») Szept 25, 2008 /
 
Szerintem ugyan az a srác, mint akinek "beszólt". Csak szégyelte magát és így tudott a lelkiismeretén könnyíteni. De valóban elég furcsa a dolog. Egyébként Te valami magánnyomozó vagy ?

"We are not the monkeys, but we've got the key!"
(#) 7805 válasza Medve hozzászólására (») Szept 25, 2008 /
 
Segény kutyus :rinya:
(#) kobold válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 25, 2008 /
 
Meg tudja ő védeni magát...
Amúgy szerintem is egy a két személy, a levélcím pl. kísértetiesen hasonlít...
(#) googa válasza kobold hozzászólására (») Szept 25, 2008 /
 
Már ide is írt egy építő jellegűt! Ez a levélcím tényleg nagyon találó. Szerintem lebukás.
De arra gondoltam, hogy Ő csak a napi hozzászólásainak az arányát szeretné feltornázni az élre. Egyébként én is ezen vagyok csak mondjuk engem érdekel is mi van.

- Miért hordja a viziló a sarokba a vizet?
- ???
- Mert fészket épít.
(#) kobold válasza googa hozzászólására (») Szept 25, 2008 /
 
Én meg ellenkezőleg, szeretnék kevesebbet írni, mert a fele, kétharmada mindig elég sallangosra sikerül. Csak mindig megszalad a szám, azaz a kezem
(#) Frankye válasza kobold hozzászólására (») Szept 25, 2008 /
 
Az e-mail címek kísértetiesen hasonlóak, de az IP címek teljesen mások.
(#) Frankye válasza kobold hozzászólására (») Szept 25, 2008 /
 
Akkor Te is régi, grafomán családból származol?
Következő: »»   182 / 3587
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem