Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
A "tükör" mögött van a kamera, így amikor pl a híradósnak fel kell olvasnia egy szöveget a súgógépről, csak olvassa, és közben rögtön belenéz a kamerába. A kamerában pedig ugye nem látszik a vetített szöveg, se az üveglap.
Tökéletes válasz.
Ez a kapcsolás az. Bővebben: Link
Doncso: Szerintem nagyon félre értettél valamit a képekkel kapcsolatban... Azt meglátnád nem írnál ilyeneket. Az egy kábeldzsungel belülről. Jó kívülről még egész jól néz ki, de belül... különben is arról nem is készítettem képet. Tudod mit a külsejéről rakok majd fel képet. De most akkor kupi van az asztalomon, hogy nem is látszik. Majd ha kiszabadítom akkor lefényképezem.
Hellotok!
Ígértem, hogy lefényképezem a 32ledes kijelzőmet. Nem sikerültek a legjobban, de azért látszik. ![]()
Nekem tetszik!
![]()
Tetszik, de egyébként mit jelez ki? Egy képet üzem közben ?
A dobozra külön büszke vagyok, az eredeti kézzel készült!
![]() Szöveget próbálok vele kiírni, de winamphoz is szoktam használni, spektrum analizernek:Video Még pár kép, és videó: (a DSCF0881-re nem vagyok büszke ![]()
Es tenyleg annyira latszik 6m-rol az a kb 20 centi?
Hú ez nagyon klassz. Én is gondolkodtam már egy ilyenen.
Gondolom multiplexbe van, LPT control bitekkel, vagy külső áramkörrel váltogatod a 8 LED-et (gondolom 4*8-as részekbe van..)?
Kössz!
![]() Igen multiplexelve van, LPT control bitekkel. A program egybe veszi a ledeket (1-32), de amúgy igen, 4x8-as részek vannak.
Szupi lett!
Nekem egyből nosztalgiás érzetet hozott a doboza! A csatolt képeken lévő stereo vonalerősítőt kb. 20-25 éve építettem és... pont ilyen anyagból. A belsején jól látszik az akkori technológiám ![]()
Hát igen . Akkoriban sok kapart nyákot csináltunk !
Szia!
Tetszik az a zöld ellenállás, rég nem láttam olyat! ![]()
Hát valóban ezek az NRK-5-ös ellenállások teljesen kimenterk a közhasználatból.Bár azért nem is csoda.
Kifordítottam a panelt, hogy "nosztalgiázzatok".
Akkoriban leginkább az elromlott, lomtalanított TV-kből, rádiókból "vásároltunk"! Ja a lelke egy uA747PC.
Komolyan mondom, nagyon sok szép emlék jutott eszembe a képeket nézve. Felidéztem azt az időszakot, mikor beleszagoltam a gyantás ón füstjébe. Köszönöm, hogy megnézhettem a nosztalgia érzetet nyújtó képet!
Üdv
Szia!
Tudom, anno én is ilyenekkel kezdtem, de nem is emlékszem mikor láttam ilyeneket utoljára! Még a régi teljesen csöves TV-k idejében használtál őket. Utána jött a kisebb sárgaszínű, majd a szürke, de annak már nem tekercselt kivezetése volt!
Sziasztok, épülget lassan ez az átkozott Spafi táp, hogy az ördög vinné el, áh,
![]() ![]() Ezért elismerésem a szépen dobozoló embereknek, nekem sajnos egy két dolog félrecsúszott az előlapon, de hát istenem, ez már jobb nem lesz, majd a következő, de az nem Spafi táp lesz ![]() ![]() Na de beszéljenek a képek.
Nekem tetszik.(már nekem is kéne csinálnom egy komolyabb tápot
![]() ![]()
Nincs ezzel semmi gond! Szép lett! :kalap:
Bár a ragacsos trutyit Te is elfelejthetnéd már!
Jah, igen
![]() ![]()
Pedig jó cucc az
![]() Köszi.
Szia!
Figy, azok ugye ott nem BD249-esek a tápodban? Tudom hogy az van a kapcsrajzon is, mindössze csak azért kérdezem, mert ami ilyen tokozású, az jó eséllyel hamisítvány... (feltéve, hogy most szerezted be 1-2 éven belül). Egyébként nagyon szép lesz, igazán profi munka! Látszik hogy nem csaptad össze a dolgot. Remélem egyszer az enyém is bemutatható állapotba kerül majd...
De igen azok 249-ek, nemrég rendeltem a bal oldaliba újakat a HQ-ból, csak nem hamisak már, 3,5A ig elnyomtam a terhelést, gond nélkül bírták, remélem nem pukkannak el ismét, kíváncsi leszek a tiédre is nagyon.
Idézet: „Egyébként nagyon szép lesz, igazán profi munka! Látszik hogy nem csaptad össze a dolgot.” Hát nagyjából fél éve épül, de már a végére kínok kínjával lettem meg így, mert nem akart összeállni.
Nem kell, hogy ragadjon. Jó oda az M3-as és lemezcsavar. Az még bontható is!
Csatolok 1 példát pl a potikra, kapcsolókra. A belső tartólemez maradék nyákcsíkból készült. Nincs az előlapon csavar és bármikor szétszedhető...
Ez nem is rossz ötlet, sőt. Ilyet még nem láttam de nem rossz, ezt elteszem a tudásfámra, köszi!!
![]() Idézet: „csak nem hamisak” Úgy legyen ![]() Idézet: „kíváncsi leszek a tiédre is nagyon.” Egy darabig még lehetsz is ( ![]()
Doncso, ez szerintem nagyon ott van!
Az, hogy itt ott akad egy kis trutyi, az nem gond, mig belül marad ![]() A kábelezéssel sincs semmi gond, addig mig valaki fel nem találja a nagy teljesitményü wireless tápot, majd akkor, talán megszólhatnak érte. Csak gratulálni tudok neked, szerintem megérte a fáradtságot. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |